Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Folkoteka Delfin

Započeo Ilic_SD, 20-02-2007, 19:48:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ilic_SD

Evo ja novi na forumu...
Hocu da vas pitam dali znate za Folkoteku "DELFIN" u Jagodini koja ima i bazen, koji je se dosta posecuje letu, a sada vlasnik isto pravi i restoran pored folkoteke, mislim da je u selu Rakitovu ili Ribaru...
Sta mislite o toj Folkoteci, jel ste bili nekada, Uisci...

autentik

Pa ja sam bio samo jednom  a  posto ne volim veliku guzvu

nije mi se svidjalo   - ali to sam samo ja

video sam da je uvek puno i da se ljudi  bas dobro zabavljaju

Mac

Pa po meni je Delfin extra folkoteka, muzika je zakon i sve to, samo je problem sto izlaze dosta "seljaka" onako grubo receno. Za restoran sto se pravi mislim da ce biti extra posto sam pricao i sa gazdom o tome i kako mi je on opisao mislim da ce biti super.

Ilic_SD

Restoran ima da bude extra, pricao mi nesa, on je meni ustvari brat od tetke, moj cale i njegova majka rodjeni brat i sestra... Otvaranje treba da bude 15 juna ili tako nesto..Mac odakle ga ti znas? pozdrav

Mac

Moj najbolji drugar je DJ u Delfinu pa odatle ga znam

Andrijana

Otvaranje folkoteke Delfin je veceras...
Zelim vam lep provod...

Wlaja

Sam ambijent Diskoteke Delfin je fenomenalan, ja sam se odushevio jer stvarno nisam imao prilike da vidim neshto onako !!
Uvek chisto, uvek srednjeno sa fantastichnim smislom boja enterijera i eksterijera !!

Narod kao narod jeste malo drugachiji od naroda koji izlazi u Jagodini, ali je muzika koja se tamo pushta ista kao u Jagodini ...
Trudimo se na kvarno da im serviramo shto vishe kvalitetnih house hitova, pa chak planiramo da ubacimo malo uzivo rock-a (takodje na kvarno) ...
Ko zna, mozda uspemo malo da promenimo svest bar shto se tiche muzike ...

STRANACH

Sve je to lepo samo da ne promene oni Vas ?

Alkar

Uh jbt od samog citanja ovih postova drasticno mi pade nivo R'N'R-a u krvi. Zbogom folkeri!

government

Iliću ljisico jedna, al ga izreklamira ,angažovala te familija, ako , ako treba da se pomažete !
Možda je trebalo u reklamnom  delu ali nema veze , ja ne volim folkoteke pa mi je sve jedno.
Da je rockoteka , e onda bi se radovao.

Svilena

Wlaja : "Ko zna, mozda uspemo malo da promenimo svest bar shto se tiche muzike ... "

Uvek je dobro da imamo entuzijazam u životu.

Wlaja

Citat: STRANACH  11-06-2009, 12:25:08
Sve je to lepo samo da ne promene oni Vas ?

Pjaah, sve dok uzajamno poshtujemo dogovore mislim da nece biti smenjivanja. Nemamo bash 100 procentnu slobodu oko odabira muzike, ali trudimo se da svako veche bude drugachije.