Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

I pametno!

Samo mislim da to nije resenje.

SunđerBoba

Hm!
Jel vidiš ti? Deo rasprave sa jedne teme, postavi kao novu temu. Kao da bi sprečio nove rasprave, a napravi novo poprište! I kad tamo krene sa svih strana i iz svih oružja obriše temu  :aq19: I ja na kraju budem manja za tri tuceta poruka! Pa gde to ima. Javljam se za moderatora, dobrovoljno.  :aq04:

Direktor

I to jos ja postavio temu,ja,pridoslica? Pa gde to ima?

government

Au nema mojih divnih riječi !

SunđerBoba

autentik

Sad svi hoće da budu moderaturi

to je veoma odgovorna stvar

prvo pričitajte ovo

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=2919.new#new

pa ko želi neka mi se javi na PP

i koju kategoriju želi da održava - ne mogu sve

Luna

A zar mi vise nemamo Moderatora?
Gde je Mod1? On je bas super!

government

Ja neću da budem moderator! Što da me ljudi mrze, mada me i ovako neki mrze , ali bi onako mnogo više !

SunđerBoba

Citat: government  28-09-2009, 18:00:27
Ja neću da budem moderator! Što da me ljudi mrze, mada me i ovako neki mrze , ali bi onako mnogo više !

More ja 'oću! Neki su to baš zaslužili  :xq005:

Luna

Citat: SunđerBoba  28-09-2009, 18:06:10
Citat: government  28-09-2009, 18:00:27

More ja 'oću! Neki su to baš zaslužili  :xq005:

vi ste ludi  :xq005: :xq005: :xq005:

SunđerBoba

Izvinite moliću fino! Ja sam se prijavila i javno ovde i kod autentika na PP. Čekam odgovor u zakonskom roku, a onda pišem žalbu!

Luna

Nek vam je ,bilo kome,funkcija sa srecom!
Bas da vidim kavi cete "organi" da budete. Ali mene da niste takle! :aq18:

SunđerBoba

Molim vas da se ponašate normalno, jer ja imam najozbiljnije namere prema moderaciji na ovom forumu.
Nemojte da mi kvarite poslovne šanse  :xq007:

Luna

E ako ti ova poslovna sansa upali,nema vise nista da brines!

bote kad nas postroji kad dodje na funkciju,ima da stojimo mirno po 3 sata i samo da pisemo lepe stvari o Cupriji!

SunđerBoba

Citat: Luna  28-09-2009, 20:00:36
E ako ti ova poslovna sansa upali,nema vise nista da brines!

bote kad nas postroji kad dodje na funkciju,ima da stojimo mirno po 3 sata i samo da pisemo lepe stvari o Cupriji!

:xq005:
Ne brini Luna, smotra kratko traje!  :xq005: Sa druge strane, nisam ni malo sentimentalna prema Ćupriji. (U LK mi piše Jagodina  :xq011:)

Luna

A jel mogu penzioneri  invalidski da sede za vreme smotre?   :aq22:

Jao kud smotra sad kad dolazi zima  :aq16: ima da se pokocimo!!!
A sto se Cuprije tice,prosentimentalices se ti kad se popnes na vrh lestvice i pocnes da izvoljevas...makar iz obesti. :aq29:

SunđerBoba

To se Luna, od tebe nisam nadala! Aaaaa, razočarana sam  :xq010:
:aq24:

Luna

Ovo  :xq010: znaci da sam vec sad na crnoj listi! Kukuuuuuuuuuuu leleeeeeeeeeeee kud rekoh!?

Ma ja sam za smotru ali da ne ucestvujem u njoj....ajde posto ti i ja vazimo ovde za baba-roge (za neke) da ti budem savetnik,adjutant,licni skretar.... :aq23:

SunđerBoba

Drugarice, duboko sam zblaznuta vašim rečima. Zar tako, posle svega što smo prošle zajedno?! Smatraću ovo kasno večernjom pošalicom, ok?

Luna

Pa ja sam ti samo dala ponudu,sta je to lose?