Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

zdravlje

ne mislis valjda da cem nam to reci...

zdravlje

MIK

onako u prolazu, :xq066:
jel'ovde tema za, zasta jesmo....zasta nismo, il jel'ovde vezano za, ako nam nesto na sajtu ne radi i tako tome slicno?

SunđerBoba

Hahahaha!
Mislim da je ipak i tako tome slično  :aq29:

SunđerBoba

Alkar

Citat: bevana  12-02-2010, 10:34:37
zalosno je sto se autentik pravi da ne vidi ovo.
Eh da je samo to zalosno...
Iz ovoga sto sam procitao proizlazi da je autentik slagao
Citat: autentikLUNA je blokirana zauvek... razlog je što je izabrala da više ne želi da bude sa nama
a to nije lepo  :xq007:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ivane, da li je ona banovana ili se sama povukla sa foruma ?

Ivanka

Interesuje me zašto  privatne poruke čitaju osobe kojima nisu namenjene? Privatno znači PRIVATNO:

saba

Ko JOS moze da cita tudje privatne poruke osim onoga ko je poruku napisao i onoga kome je namenjena?
OVO pitam NAJ ozbiljnije

Ivanka

Može i administrator, vlasnik foruma...

groucho

Citat: Ivanka  14-02-2010, 16:04:28
Interesuje me zašto  privatne poruke čitaju osobe kojima nisu namenjene? Privatno znači PRIVATNO:

O cemu se radi? Ovo Ivankino pitanje bi trebalo da dobije odgovor.

autentik

Citat: groucho  14-02-2010, 17:20:23
Citat: Ivanka  14-02-2010, 16:04:28

O cemu se radi? Ovo Ivankino pitanje bi trebalo da dobije odgovor.

Niko ne može da čita privatne poruke drugih članova...

može jedino da se uđe u bazu podataka foruma i da se nađu privatne poruke tog člana ukoliko ih ne obriše....

to jedino mogu da urade  Nemci - Kompanija gde hostujem Sajt i Ja kao administrator servera...

sobzirom da ja imam preko 20 email adresa i preko 100 emaila dnevno koje svakoga dana moram da pogledam.. znam da postoji da može ali nikad nisam čioa tuđe poruke čak ni Lunine prošle godine.. iako sam tako rekao... a znao sam o čemu piše protiv mene zato što mi je druga strana poslala iskopiranu tu poruku koju je to lice dobilo od nje....

znači u prevodu JA mogu.. ali nikad nisam niti ću... jer ne stižem posao da održim što mi je važno.. a da nekome čeprkam po privatnim porukama u Bayi foruma.. ne pada mi na pamet, nemam vreme.. niti smem da ne bi zeznio nešto u samoj bazi...

eto dobili ste odgovor...

government

A  zašto je izbrisana tema Luna u predstavljanju. Ona više ne učestvuje ali se tu vidi da se predstavila i dobrodošlice ostalih članova. To valjda ne smeta ?!

autentik

Citat: government  15-02-2010, 22:53:07
A  zašto je izbrisana tema Luna u predstavljanju. Ona više ne učestvuje ali se tu vidi da se predstavila i dobrodošlice ostalih članova. To valjda ne smeta ?!

Pa zbog toga što je insistirala sa se ta tema obriše...

autentik

Citat: bevana  16-02-2010, 00:11:05
i zasto mi ne radi opcija za slanje privatnih poruka???

pa zato što si sigurno čačkala tamo gde ne treba

autentik

Citat: bevana  16-02-2010, 00:14:39
ili si ti cackao????

koliko ja vidim sve je na svome mestu... pogledaj ti to ponovo

autentik

Citat: bevana  16-02-2010, 00:16:37
gledam,pise "nemate dozvolu da gledate profile korisnika"

a ajd probaj sad...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ivane, mnogo bre čačkaš mečku, ne valja to. Kad se probudi iz zimskog sna i kad izađe iz rupe ima da te izede.  :xq005:

Svilena

Citat: government  15-02-2010, 22:53:07
Pomenuo mesec, a nije izbrisan? !!!
Ćudim se, ćudim  :aq18:

sonja

De je  Maserova tema  ,,4 godine  postojanja  foruma,,??...Mogu samo da  kazem da me   je tema   bas  zainteresovala,zagolicala i tamansam se  psremila da  dam odgovor i  podrsku  novoj temi   kad   ono  nema je 
  i  jaa mogu samo da  kazem  bravo  Maser !