Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kakvi su izlasci u vašem delu sveta?

Započeo autentik, 10-03-2007, 17:55:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

STRANACH

Ma daj vece ne moze da upropasti ni pijani Bora,ako si ti spreman za provod :xq011:  :aq26:

zdravlje

pa potrebno je stvarno mnogo da mi neko ili nesto upropasti vece
tako da je provod uvek dobar
(dok sam ja tu)
:xq005:

ali me Bora razocarao...

Betty Boop

Betty Boop

gremlin

Betty Boop

ovde su izlasci extra ali najbolje se provedem kad dodjem kuci pa se okupi staro drustvo.... :aq26: :aq26: :aq26:

tatoo

Citat: Betty Boop  14-04-2009, 10:31:48
ovde su izlasci extra ali najbolje se provedem kad dodjem kuci pa se okupi staro drustvo.... :aq26: :aq26: :aq26:

takodje

posmatrac

A nekada je bilo ovako:

Igrali su parovi, licem u lice, ruka u ruci i ovlas na delu tela, okret u taktu muzike...
Nije bilo dzointa, ekstazija, ....

Ivanka

Ovaj program je iz 19 veka. Nekada su bile najbolje igranke u Ćupriji, u Domu JNA.

zdravlje

na razumem kakve veze ovo ima sa temom?

posmatrac

Danas kao da nema organizovanih izlazaka, osim ponekad vikendom uvece.
Nema kafana za intimna porodicna okupljanja, za nedeljni rucak ili veceru.
Muzika je samo ponegde i to samo uvece.
Sve se svodi na izlaske u kafice i to pre podne u radno vreme.
Otuda se treba podsetiti povremeno kako je to nekada bilo, da bi se bolje razumelo kako moze da bude.

sonja

Organizovanih izlazaka ima ,na ekskurziji  i u skolama koji klince vode da vide prirodne lepote Bugarske,Grcke....
kafanu  i drustvo moras sam da pronadjes,jer ako zelis ,  uvek mozes da izadjes sa porodicom i da se osecas fino...
Kafici ? sta je to?
Lepo je otici u kafanicu de se slave '60,jedanput mesecno,pa '70.......
nemam pojma  otvori  novu temu  dijaspora i  izlasci nekad...
ili ,, kako nam je nekad dobro bilo,,....
sta da ti  kazem...al' ovo ne spada u ove dijasporske razgovore...na zalost
het spijt mij voor  je..

Betty Boop

Luna

Luna

sonja

jojo ja veceras idem na jednu za bavu ,a tema je  pogresno i bezobrazno.....slike cete moci da vidite od sutra ili [prekosutra na adresici
https://www.cafeseventies.nl.....radoznala sam  da vidim ove ,,lalice,,kako ce da se pojave

Luna

lep provod,ocekujem informacije kad dodjes. :aq28:

sonja

jaooooooo!!!sto me bole glava..lelele,bilo mnogo interesantno vece...slikice stizu uskoro.......hahahha bilo mnoogo smesno ,nisam zalepila dobro moje ,,trepavice,,pa kad poceh da se raspadam ..hahahahah...trepavice u casi ..hahahahha

Dak