Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kakvi su izlasci u vašem delu sveta?

Započeo autentik, 10-03-2007, 17:55:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Luna

sonjice, verujem ja tebi sve,ali ne verujem da te boli glava samo od "slikca i smeha" :xq003:

sonja

government

Sonjče , jel si ovo ti malo gore pa desno?

sonja

Aj da ne ispricam sve...hmmm!,
evo gde mozete da nadjete ,,rest,, slika

https://www.cafeseventies.nl/fotoalbum.html

Betty Boop

Žurka na ulici ispred Porta-Podgorica

Betty Boop

Betty Boop

Luna

betty,u prvi mah pomislih da si pogresila,stavila Podgoricu i Diasporu!

osvestih se brzo...... :aq28:

Betty Boop

STRANACH

Jaooooo glava mi puca,sinoc(ponedeljak) sam bio u Jagodinu na studensku zurku u Apisu,bilo je bas.......
             cek da se setim kako je bilo..........

Betty Boop

ercha85

Ja propustio studentsku, ali zato "odgovorno tvrdim" da je svake subote u Apis-u extra provod... :-D

traveler

Pa slab je provod u svajcarskoj.Kao strava je ali samo na prvi pogled.Ma smor nevidjeni.Kada bi mogli da se ljudi ovde opuste,ali to je ono....kad hocu da upoznam neku zensku prvo me pita sta si....aha srbin....i vec mogu da se prijavim za glavnu glumu u filmu,odpisani.

autentik

Luna

@traveler
zasto vas tako lose tretiraju,recimo zenske?

traveler

Nas?Pa obicno zbog predpostavki koje imaju o nama.Jer ajde bar da se upoznaju,nego i od toga odustaju :aq14: Obicno su nasi ljudi neki gradjevinci,fizikalci,pa znaju unapred da nemamo nasledstvo,eto zenska posla.

Luna

traveler

Ovde su zene stvarno jace od muskaraca.Zlo nevidjeno.A i muskarci....evo zakljucio sam da ako das coveku,bilo zensko ili musko,sve da ima,radice sta mu je volja.I to je ta bizarnost ovde.Nikom ne verujem.I ovde cim malo neko povisi ton,razvod.Moze nam se.Glupost nevidjena.

Luna

ja mislim da to zavisi od karaktera,individualno je,kako ce se ko ponasati ako ima sve mogucnosti.