Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

krimortus

a pa da ....sinocnji izvestaj  ... :

"...a na parkingu registracije iz svih delova zemlje i sveta" i onda muk i snimaju tablice parkiranih automobila....

i onda najava da je juce akva park, jedini u srbiji, posetilo oko 7000ljudi...

...e da i za ovo sam se smejao: turisticko-sportsko-zabavni komplex :DDD

Svilena

.

donwlayco

...jel Aqua park radi u Septembru..

autentik

dok god je sunca....

baterija

a kad ce tobogani biti lepo sredjeni, oni prelazi kako je tobogan sastavljen nisu lepo uradjeni, ledja i dupe odra na svakom toboganu?

autentik

svake godine se sredjuju...

Sone

ja danas bio na bazen u trnave i mogu reci nije lose ima manje ljudi nije tolka guzva,jeftinije posteno nije bolje ali ko voli manju guzvu nek izvoli probat nemo posle da byde ja slagao. :aq24: :aq28:

krimortus

Citat: autentik  19-08-2011, 14:52:24
svake godine se sredjuju...

apsolutno netacno... mladez sam otkinuo i nikad vise na njih

luksa

Za sve ove godine ja se jos ni jednom ne okupah u tom Akva parku, ne racunam prolaske sto privatno sto poslovno kroz njega ili pice u vecernjim satima.
Cesto se pitam jesam li normalan.

dimkg

Do kojeg datuma 2011. godine radi Aqua Park ? Hitno

autentik

dok god ima posetioca, sunca

Egzi

Aqva park je zabavan samo deci u onom najmanjem bazencicu do kolena sa slapovima, mosticima  i tobogancicima te mladim adolescentima sto se spustaju po toboganima. Za sve ostale to je mravinjak gde covek ne moze da otpliva ni deset metara a da se sa nekim ne sudari. Mislim, dakle da bi trebalo ograniciti broj dnevnih ulaza. A kad se samo setim koliko ih u tim bazenima urinira ... neka fala vi lepa.
Bio sam dva puta na Adi, odusevila me  ... skoro kao na nasem lepom Jadranu, preporucujem i vama.

LieSerj

Nacuo sam da je sutra zadnji dan (zatvaranje sezone) za aqua park, da li je to istina?
HITNO!

autentik

Nije... Ali je danas dan Otvorenih Vrata u JAgodini... sve ulaynice su besplatne.. Za sve muzeje, akva park, zoo vrt itd...

autentik

Spas od Vreline na Bazenima Akva Parka Jagodina

Više slika ovde ------->>>>>   https://www.jagodina.autentik.net/2011/spas_od_vreline.php

autentik

Dan Otvorenih Vrata u Jagodini

Više slika ovde  --------->>>>>>>>    https://www.jagodina.autentik.net/2011/dan_otvorenih_vrata_u_jagodini.php

autentik

Prema zvaničnim podacima Jagodinu je 29. avgusta tokom takozvanog " Dana otvorenih vrata" posetilo oko 20.000 ljudi iz cele Srbije koji su imali priliku da se besplatno kupaju u akva parku, obiđu Zooloski vrt i Muzej voštanih figura. Kako je rečeno, najveći pomoravski grad će sledece godine u okviru proširenja turističke ponude dobiti žičaru za šest osoba koja će voziti od akva parka do obližnjeg Đurdjevog brda, tobogan koji ce polaziti sa vrha brda i zatvoreni bazen.

Dobićemo i žičaru sledeće godine...

krimortus

o ovome sam i ja razmisljao i to je super ideja ...tobogan sa vrha brda...jer je ono brdo preko puta tako pogono za to

a i zatvoreni bazeni - cuo sam da bi trebali tamo gde su pivarski da se grade, zar ne?

autentik