Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Hotel Jagodina

Započeo autentik, 06-05-2007, 20:32:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

opajdara

Citat: autentik  05-09-2007, 10:46:26
DOSTA VISE O POLTICI I PALMI

PRICAMO O HOTEL JAGODINI

DA LI JE DOBRO STO SE PRODAJE,

DA LI CE NOVI VLASNIK NAPRAVITI DA HOTEL BUDE KAO STO JE I NEKAD BIO

ITD
Navedi mi tri USPESNA primera privatizacije u Jagodini? Ne mozes??????? Eto ti odgovora sta ce biti sa hotelom!

Sta je pokazala dosadasnja privatizacija? Mafijas kupi nesto, bilo sta, samo da opere pare. U dogovoru sa mafijasima iz Agencije za privatizaciju, vrednost hotela/fabrike/cega vec...se obezvredi zestoko  (setite se kad je Kole kupio 3 secerane za 3€!!!!!!!!) a ovi iz Agencije zauzvrat dobiju od doticnog "narukvicu". Buduci gazda ima kao tu neki socijalni program, kao radnici ce biti zasticeni kao beli medvedi i tako to... I kupi on doticnu firmu, hotel...rasproda sve sto se rasprodati moze, tu profitira nekih 100000% radnici uglavnom vise ne vide ni platu, a kamoli socijalni program, posto se firma rasproda ne vide vise ni gazdu i tu je prici kraj...

nickollica

ZS.....ti si moderator...ti imas tu opciju
naravno...posle editovanja ne ostane nikakav trag....

4opajdara

daj razvedri se malo..nije sve tako crno...

the best

ne razumem opsednutnutost palmom...dokazujete mi da je mrznja jaca od ljubavi,a to nije dobar primer za mlade koji posecuju ovaj forum...all we need is liove

nickollica

all we need is "batina"...

opajdara

Citat: Daca  05-09-2007, 12:03:25
To je vise nego dobra vest tj odlicna, da ce konacno biti uradjeno nesto po pitanju HOTELA JAGODINA. Ma ko bio buduci vlasnik ulozice u ovaj hotel u kome se odavno, ili tako reci, nikad nije ulagalo, jos od njegove izgradnje. Trenutno Jagodina nema dovoljan kapacitet smestaja, a potraznja je dosta velika. Ovog leta, otvaranjem akva parka, bilo je posetilaca iz cele Srbije, koji su bas zbog nedostatka hotelsko smestaja, bili primorani da se subotom uvece vracaju kuci, kako bi u nedelju ujutru opet dosli na bazene. A da ne pricam o mnogobrojnim ekskurzijama, koje su dolazile i dolazice jos u vecem broju, jer Jaogdina sa svojom okolinom ima i te kako sta da pokaze.
Drago mi je sto cemo konacno imati hotel kakav prilici i verujem da ce dobiti jos koju zvezdicu!!!
:aq05:

Sta u kategorizaciji znaci JEDNA ZVEZDICA? Drumska krcma? :D :D
Kako se od hotela visoke B kategorije spalo na jednu zvezdicu?
Ja sam bila klinka kad je hotel otvoren, u komsiluku mi je i dobro se secam kako je to lepo zdanje bilo.

opajdara

Citat: the best  06-09-2007, 11:22:25
ne razumem opsednutnutost palmom...dokazujete mi da je mrznja jaca od ljubavi,a to nije dobar primer za mlade koji posecuju ovaj forum...all we need is liove

all we need is LAW!!!

the best

the best

da se razumemo,svi ti za koje ste se borili devedesetih su vas izneverili,i meni je sada jasno da ste puni gorcine i razicarenja u ljude...ali ja necu da budem,jer u svakom slucaju mi je lepse da gazim one borde ploce u jagodini,nego da sec saplicem o svaku rupu na trotoaru...dakle od dva zla se bira manje,a politika je sama po sebi zlo...

nickollica

zato sto ne glasamo kada treba...vecina omladine nikada nije izasla da glasa....

the best

pa o tome pricam,o razocarenju i svesti naroda...meni je sper,izlazim radovno na izbore,i glasam za opciju koja mi odgovara...postujem svacije misljenje,i trazim da se postuje moje.nisam toliko ekstremna da po svaku cenu pljujem meni neprihvatljivog politicara.

ONA

I sta bi sa hotelom?

Daca

secam se i ja kakav je hotel nekad bio, ali ne prepisujem njegovo sadasnje stanje trenutnoj vlasti u JA. Verujem da bi ti, on ili ona zeleli da hotel bude kao sto je nekad bio, ako ne i bolji.

the best

ja sam za to da napredujemo,ma ko god ga kupio

opajdara

Svi su za to. Problem je samo sto od napretka nema ni N  :aq21:

Mac

Razlog sto je hotel spao na taj nivo je zato sto nisu ulagali u njega i sada vise ne ispunjuje trenutne standarde za nivo na kome je nekada bio. Da bi hotel te velicine odrzao standard trebalo je mnogo para uloziti u njega do danas ali se nekadasnje vlasti za to nisu brinule nego su samo uzimale pare iz tog hotela i mislile da ce zauvek tako moci bez ulaganja...
Sto se tice napretka, to jeste da nije za ovu temu, ali mislim da smo dosta napredovali u zadnjih nekoliko godina.

ONA

Pa vidis ovako,oko 2 godine su u tom hotelu zivele izbeglice iz Bosne i Hrvatske,napravile totalni haous u njemu,cak i pozar ( izmedju ostalog ),vrlo tesko se posle toga taj hotel PRIDIGAO malo.....mislis da to ne zna onaj ko ce za male ( meni velike ) pare kupi........a sta ce na kraju biti.........pa bojim se da je Opajdara VISE NEGO U PRAVU.........

nickollica

a gde su tu izbeglice iz jagodine(1999)...poplave ako se secate
pa izbeglice sa kosova...do skora....

ljudi...pa to je skoro 10 godina!

zs

Citat: ONA  06-09-2007, 15:23:05
Pa vidis ovako,oko 2 godine su u tom hotelu zivele izbeglice iz Bosne i Hrvatske,napravile totalni haous u njemu,cak i pozar ( izmedju ostalog ),vrlo tesko se posle toga taj hotel PRIDIGAO malo.....mislis da to ne zna onaj ko ce za male ( meni velike ) pare kupi........a sta ce na kraju biti.........pa bojim se da je Opajdara VISE NEGO U PRAVU.........

nisu bile izbeglice iz bosne i hrvatske vec sa kosova

ONA

Ej de si ti,ma znam da su neki nasi........

autentik

Koriscenje bazena  1 sat  je 150 dinara  u Hotelu

a mesecna karta ima  ALI NEMA POPUSTA

e jesu glupi,

treba sve to da se izbaci napolje i da se dovede nova uprava