Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Fontana u cetru grada

Započeo autentik, 10-05-2007, 12:35:50

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Pa fontana je zvanično počela da radi juče, i danas prolazim, deca se igraju, prskaju, trče oko fontane

pravo osveženje za decu koja prolaze tuda

autentik

Evo par fotografija   da  vidite kako sve to izgleda

autentik

evo možete da pogledate i jedan  video snimak  Fontane

na ovoj adresi      https://www.jagodina.autentik.net/na_ulicama_grada/na_ulicama_grada.php

groucho

A gde su deca koja se brckaju?

autentik

hehehe, pa to je naknadno slikano, ali tad kad sam prolazio  bila su i deca

groucho

Znaci kasnis?Nikada neces biti paparazzo...

autentik

pa nisam imao aparat u to vreme, sta da radim

groucho

Ma zzm se...
Mada zamisli da su neke obnazene lepotice pozelele da spas od vrucine potraze u svezini ledene vode u fontani   wq200...A ti nemas fotoaparat...I sta onda?
Jbga,covek mora uvek da bude spreman... :aq29:

autentik

evo danas je bilo puno dece u Fontani

Dada

Autentik, koliko si putovao po svetu, u koliko si drzava boravio, u kojim gradovima i koliko dugo? Tvoja fascinacija jednom najobicnijom FONTANOM govori da nisi mrdnuo dalje od svog sela. Gresim li?

groucho

Uhhhh,ta fontana...
Ona je zaista bila predmet brojnih rasprava(usmenih,ne ovde) i znam koliku sam bedu navlacio na vrat sto sam tvrdio da je to najruzniji gradjevinski objekat ikada napravljen u Jagodini,tako da sam hteo da preskocim ovu temu ali....eto...rekoh...paaaa.....udrite na mene...

autentik

gresis mnogo

nego  sta vas sad dira fontana  -  nemate mira  aaa  ?

groucho

Pa ruzna mi je brate!!!Mnogo!!!Da ju je moj rodjeni cale pravio,molio bih ga da je srusi...zaista nema veze sa politikom...

Mac

Stvarno je bila ruzna kada su je napravili, ali sad po meni i nije toliko losa od kada su je relativno sredili. Ja sam lepo rekao da je mnogo bolje da su napravili fontanu da ono kao "pljune" vodu sa jedne strane skvera i voda stigne na drugu stranu skvera i obrnuto, nego oni kao svi kazu da je to mnogo tesko da se realizuje.  :aq01:

groucho

Pa vidis,meni je fontana ruzna.Jednostavno mi se ne uklapa tu gde je niti mi se svidja sama konstrukcija iste.Nekako mi "strci".
E sad ja ne mogu da dam predlog kako bi ja to uradio jer sam u totalno drugim vodama(nemam nikakve veze sa arhitekturom) ali cini mi se da je bilo bolje da je prvo raspisan konkurs za idejno resenje same fontane u kojem bi ucesce uzeli nasi mladi ljudi koji se bave tom granom(svrseni i nesvrseni studenti tih fakulteta)jer njima se u Bgd-u vec daju poslici od kojih oni fino zaradjuju.
Zasto se ne animiraju(naravno i finansijski)ti ljudi da tako nesto urade i kod nas?Valjda je ocigledno da je grdski arhitekta "promasio temu".
To bi bilo sto se tice estetike.
Sa prakticne strane,mozda izgrdanja fontane nije toliko kostala opstinu(ne znam)ali ipak graditi fontanu u gradu sa tako losom vodovodnom mrezom kao sto je Jagodina(i sam si to rekao)vec jeste moje politicko neslaganje sa politikom opstinskih vlasti.

Mac

Slazem se da tako treba uraditi, i stvarno se nadam da neko od Palminih ljudi gleda ovaj forum i da ce mu reci nesto o ovome pa mozda gospodinu Markovicu padne na pamet da poslusa malo narod (barem onaj obrazovani deo tog naroda)

Dada

gresis mnogo

nego  sta vas sad dira fontana  -  nemate mira  aaa  ?

'Ajd kad gresim, a ti me lepo reci: gde si po svetu bio, koliko dugo si bio tamo, koliko cesto pa kad mi na to odgovoris pitacu te dalje.

Dada

Ko god je imao priliku da vidi malo sveta, NIKADA nece NI POMENUTI fontanu u centru Jagodine, A KAMOLI da ga ona jos i fascinira. Ko od sveta nije video NISTA osim svog sela, e njemu je fontana MNOGO VELIKA I ZNACAJNA STVAR. Uzgred, sta bi sa onom u parku, ona ne zasluzuje da se popravi? I sta bi sa javnim cesmama, koliko ih ima NASA PRESTONICA TURIZMA? Nula? Dve? Tri? I koliko javnih WC-a? Ma, sta ce nam, ionako svaki ulaz, park ili cosak sa kontejnerima ujedno sluzi i kao WC :O) :O) :O)

Mac

Mi to samo sledimo primer velikih turistickih gradova kao sto je New York  :aq01: :aq01: :aq01:

autentik

pa nabrojao sam negde  gde sam sve bio

ali nije poneta  da uporedjujemo Jagodinu sa bilo kojim gradom u Inostranstvu

nego sa gradovima u Srbiji

a fontanu sem Beograda i Nisa   ne znam da li ima jos neki grad