Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

macha

Zna li neko kada ce biti u muzeju figure koje su najavljene Ceca ,Tose itd???
Hvala unapred!!

krimortus

@ Loremo ...ako smo Srbi ne znaci da smo operisani...i da nismo kosmopolite...ok? pola srba ti ni ne zna da je sutra sv.Petka....ajd da se prerusavamo u djavole na sv.Petku...bila bi festa =))))

NARAVNO da se savi Halloween u PNu u klubu ex-fontana tradicionalni maskenbal... 31.10.2008.

Didi

Citat: macha  26-10-2008, 08:54:03
Zna li neko kada ce biti u muzeju figure koje su najavljene Ceca ,Tose itd???
Hvala unapred!!

Uzas....jos samo Radisa Urosevic fali,a mozda i Saban..............malo nas bombardovali,trebali jos barem 90 dana

Loremo

Citat: krimortus  26-10-2008, 10:06:56
@ Loremo ...ako smo Srbi ne znaci da smo operisani...i da nismo kosmopolite...ok? pola srba ti ni ne zna da je sutra sv.Petka....ajd da se prerusavamo u djavole na sv.Petku...bila bi festa =))))

NARAVNO da se savi Halloween u PNu u klubu ex-fontana tradicionalni maskenbal... 31.10.2008.
Ne, nije ok, krimortus.... :aq12:

Ako slavis Halloween to upravo znaci da jesi operisan. A ako te to cini kosmopolitom....mislim...  :aq24:

po tvom postu sumnjam da ti i znas sta je Halloween, ko ga slavi, odakle potice.....

vazno da si ponosan sto se "NARAVNO slavi"

a cak i u ovako liberalnoj zemlji, kao sto je Holandija, kazu da je sirenje Halloween-a amerikanizacija.

I ne prihvataju. :xq007: I sto bi... sa Keltima nemaju nista zajednicko...Irska daleko...Amerika jos dalje...slave svoje.

A ti, "kosmopolito", slavis katolicko Vece svih svetih a za sv. Petku bi se prerusavao u djavola..... :xq010: :xq003:

svajcarac

Citat: Loremo  26-10-2008, 12:35:02
Citat: krimortus  26-10-2008, 10:06:56

Ne, nije ok, krimortus.... :aq12:

Ako slavis Halloween to upravo znaci da jesi operisan. A ako te to cini kosmopolitom....mislim...  :aq24:

po tvom postu sumnjam da ti i znas sta je Halloween, ko ga slavi, odakle potice.....

vazno da si ponosan sto se "NARAVNO slavi"

a cak i u ovako liberalnoj zemlji, kao sto je Holandija, kazu da je sirenje Halloween-a amerikanizacija.

I ne prihvataju. :xq007: I sto bi... sa Keltima nemaju nista zajednicko...Irska daleko...Amerika jos dalje...slave svoje.

A ti, "kosmopolito", slavis katolicko Vece svih svetih a za sv. Petku bi se prerusavao u djavola..... :xq010: :xq003:

:xq004:

I u CH isto,
Halloween  tek reda radi najave i tu i tamo proslave.

postuju i slave svoje i drze do tradicije
STO BI TREBALI I MI

a 31.10. na odrzavanje tog maskenbala je

SV.LUKA

:xq004:

krimortus

ej....aloo....ne slave svi sv luku petku bla bla....

nemam nameru da postim samo zato sto je tamo nekom slava...kakva gupost, religiozna ogranicenost u Srba...

samo me nemoj uciti kada i zasto se slavi Halloween...cuti tu i nastavi dalje sa srbizmima ovde to slabo pali...posto pola srbije ne zna da nabroji dva sveca bitno da zadenu 2 dinara na ikonu i time su kupili svoje spasenje do sledeceg praznika...

government

nemam nameru da postim samo zato sto je tamo nekom slava...kakva gupost, religiozna ogranicenost u Srba...

samo me nemoj uciti kada i zasto se slavi Halloween...cuti tu i nastavi dalje sa srbizmima ovde to slabo pali...posto pola srbije ne zna da nabroji dva sveca bitno da zadenu 2 dinara na ikonu i time su kupili svoje spasenje do sledeceg praznika...

Ja bih te molio krimortuse da objasnis zasto se i kako slavi Noc vestica, malo me to podseca na dane Bele nedelje .Ne svidja mi se sto poistovecujes srbizme i glupizme , nemoj da budes toliko iskljuciv nije to uvek tako. A religiozna ogranicenost je vise sklona  kod katolika, ako malo proceprkas po njihovim zajednicama  i obicajima.

krimortus

sorry svima sto odosmo u offtopic...dobices odg na pvt...

neko

ovako dobitna kombinacija je prvo od 3 popodne do 10 uvece na nekoj slavi da proslavimo ko ljudi svetu petku a onda od 10 uvece u nekom klubu da se sve devojke obuku ko vestice doktorke itd i nastavak do ujutru e to je dobitna kombinacija za modernu srbiju!!!

reksys

Halloween je katolički praznik. Zašto bi nečija vera bila "modernija" za nasu Srbiju.Treba najpre postovati svoje , pa tudje.Ako covek ne veruje u slave i tako to,neka postuje tu tradiciju. Pa sta mislite da je Halloween, osim sto je dobar biznis. A potpuno je nebitno šta se slavi,bitno je da se slavi. :-)

STRANACH

Dan zaljubljenih?
Halloween?
Pitam se sta je sledece?i 

STRANACH

Pa neka mi neko posle kaze da mi nismo luda nacija.
Neka mi neko kaze gde ja dobro za izlazak u jagodini posto 15 dolazim kuci za slavu.?

Didi

haha............brate to nema ovde

STRANACH

STRANACH

ma drustva ima ali gde bre kuci ?
nesto tipa dablina ili slicno  :aq26:

Didi

bas to.........ako ces da slusas rok imas samo Ststus sa zivom svirkom.....i to zavisi ko svira.....a ako oces da slusas narodnu idi u Apis........ i to ti je to.........pa ti biraj
veliki izbor

Didi

Citat: bevana  29-10-2008, 15:26:27
e pa to nema...
status je ok,ali ako cujes da vristi neki lik unutra bolje bezi odma

ha ha ha

STRANACH

E jednom sam bio sa nekom "klinkom"u Gradjanski jel to jos funkcionice bila je dobra atmosfera te veceri.

Didi

skoro sam bio tamo ali na kratko,posto nije bilo nista za pice........sve popili

Loremo

Citat: STRANACH  29-10-2008, 14:37:20
Dan zaljubljenih?
Halloween?
Pitam se sta je sledece?i 
Citat: bevana  29-10-2008, 14:41:09
nova godina 20 i nekog decembra,a ne 31.
:aq29:
Bevana, to se upravo i dogadja.... Halloween je Keltska Nova godina.