Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

government

Oduvek su poturice bili veci turci od Turaka.Tako su im miliji i turski obicaji od srpskih, ajde sto su im miliji nego se i stide svojih pa samim tim i svog porekla.Najbolje bi bilo da promenis cukundedino ime i ostalih predaka u neko nobles koje odgovara tvom danasnjem statusu.Zasto je halloween bolji od Svete petke, jer ima bolji marketing ili  , upakovan je u sareniju ambalazu ili Sveti Trifun je losiji od SV. Valentina.....
Ako ti je to nacin na koji odvajas ribe onda nemam nista protiv, ali ne huli sinko protiv srpske religije, nije ona losija od te druge tamo, niti smo mi zatucaniji od tih tamo, bar po pitanju religije.
Inace nemam nista protiv halloweena kao feste , simpaticne su mi one tikve i maskarada.Evo  za sledecu zurku zene bi  mogle da budu vestice, a neke  vile , a Majk bi mogao da bude Neko posto mi deluje nekako najagresivniji ovde, ako nece onda cu ja, i tako moram da pokoljem pola grada.

Ivanka

Znači, ne dolaziti u Jagodinu za 1. novembar.

reksys

Pub bi trebao da se otvori 15.11 pa ce tu biti samo zabavne muzike. Mada je uzivo muzika nezamenjiva,ali u JA nepostoje vise tako dobri bendovi...

neko

ima i koloseum sa narodnom muzikom uzivo!!

STRANACH

PUB ?
Pa to znaci da bih ja mogao i da odem na otvaranje a ?

ribica

Dak

autentik

government

Ma necu ja na tebe Ivanka , slobodno dodji, koljem ja po kucama neke druge.A ako je keltski irski praznik bas su mogli da ga otvore tog dana . al jbga.Pub je bio mesto sa smekom bar  unutra

autentik

svajcarac

Dobro da nije"Petak 13"
vec Cetvrtak 13
nek im je srecno otvaranje :aq26:

STRANACH

E jeb... znaci nista od toga da dodjem na otvaranje ali zato sam tu u subotu.
Pa gde nadjose cetvrtak ?

Sawovsky

Pa zaprao ovde je upravu neko,ne znam shto se chudite?

Iskoristice to otvaranje chetvrtkom kao produzeni vikend od 3 dana.

autentik

Otvaranje Parka Učitiljskog Fakulteta - EFG BANKA

Jagodina 2008

više slika ovde ------------>   https://www.jagodina.autentik.net/2008/efg.php

svajcarac

Lepo  :xq004: cestitamo na otvaranju
Nego nisam video na slikama al sredili najzad taj park tamo.

autentik

jesu, pa bile su slike, ima tmea park kod uciteljskog fakulteta, tamo sam stavljao

prosesljaj malo forum

svajcarac

...Nemo da se ljutis.....
Pratio pocetak radova al propustio slike sa zavrsetka.
Super je.

muzikoholik

TEMA JE DESAVANJA U JAGODINI ! !Pa ajde da je iskoristim u te svrhe...Ovo je valjda neko desavanje,ne znam sta su kriterijumi,al ajd da probam.Po prvi put u Jagodini svira grupa IZ SVE SNAGE iz KS-A.Subota,11.8.2008. caffe >>IVEKS<<.Svirka je u RnR fazonu,sareno i siroko, od EKv-a do AC/DC-a,pa imate par dana za zelje i predloge.Prvi put smo u Jagodini,pa resetajte,mozda se negde i nadjemo..VELIKI POZIV NA SVIRKU;JER UVEK DAJEMO SVE OD SEBE,zbog nas i zbog svih muzikoholicara....

Sawovsky

Citat: bevana  04-11-2008, 11:47:30
ma u redu,ali ko ce da ide tad?
samo oni sto ne rade petkom? :aq20:

Sredjoshkolici,studenti,oni koji rade drugu smenu,oni kojima nije problem da spavaju 3-4 sata...Da ne nabrojim.Malo je smor shto je ovaj grad mrtav u toku radne nedelje,navikli ljudi samo vikend pa to ti je,tako da chak i podrzavam shto ce da bude chetvrtak,eto doci cu iz bga dan ranije da idem na otvaranje.

Mene vishe brine upravo suprotno, da se ne desi neka nenormalna guzva ali i da pomodarska seljanija ne krene da opseda pub,kao shto se desilo i sa Pivnicom posle 2 meseca :/

STRANACH

E prijatenju kad covek otvori vrata lokala ne moze da stvi gorile na ulazu koje ce da vrse selekciju gostiju.
Svako ima pravo da dodje .