Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Ivanka

Volela bih da vidim tu scenu!

muzikoholik

Zlaja(bubnjar) ima oko 120kg i to kad je dobro raspolozen,inace prebaca...Najebali bi oko materjala,mada nekad se vredi zrtvovati za vise ciljeve!!!

Ivanka

svajcarac

I ja bi da vidim slike i cujem Sopena u R n R stilu.... :xq040:
a i face onih koji navrate :xq022:

Dak

Citat: Ivanka  09-11-2008, 16:03:54
Zaboravila sam da bi zahtevali da ih vide lično.
I da ih legitimisu!!!

Mac

E pa da kazem i ja nesto. To sto su prekinuli taj nastup u ivexu je bas glupo (mada ipak je to centar grada pa ne bi trebalo mnogo da bude glasno) ali sta je tu je, sto se tice rnr, to je meni sasvim ok muzika jer svako ima pravo da slusa sta hoce i u krajnjem slucaju ako ne bi imao izbora pre bi slusao to nego nase cenjene pevaljke kako pevaju da im neko parkira porschea u garazu i slicno. Nadam se da cete na sledecem nastupu kod nas proci bolje.

muzikoholik

Louis

Svojevremeno sam i ja imao takve "upade", kad dodju i prvo pogase pojacala i razglas, pa onda pitaju:"Pa jeste vi normalni, bre? wq141 wq145 wq141 " A kad dobiju odgovor koji im se ne svidja, udri po bubrezima, pa vodi na saslusanje! :xq031:

Dak

Citat: Louis  10-11-2008, 15:33:10
Svojevremeno sam i ja imao takve "upade", kad dodju i prvo pogase pojacala i razglas, pa onda pitaju:"Pa jeste vi normalni, bre? wq141 wq145 wq141 " A kad dobiju odgovor koji im se ne svidja, udri po bubrezima, pa vodi na saslusanje! :xq031:

To mi zvuci k'o komunjarska policija!

Mac

Ne radi se ovde o tome da li je neko kriv ili prav nego o tome da svi trebaju da imaju pravo da slusaju sta im se svidja a ne da ih neko ogranicava na odredjenu vrstu muzike.

Nesa@

U Jagodini bas  nema nekih desavanja,sto se nas tice!

government

Citat: neko  11-11-2008, 17:38:36
nemoze neko ko peva o smrcu drogama itd da bude prav a kad neko kaze uteraj mi porse u garazu da bude kriv nene nikako to nemoze!!
VOLIM TE :xq005:

reksys

Jagodina je nekada vazila za rokenrol grad... Secam se u moje vreme Delte, Pece i dece.... A sada nema ni jedan ozbiljan bend u JA... Sto si tice ukusa u muzici- o ukusima ne treba raspravljati. A ono sto je realno je to da se mnogo vise alkohola popije uz turbo folk,nego uz rok... Ili se uz rok vise skace pa se alkohol pre izbaci... hehehehe :-)

autentik

19.11 Otvaranje TUŠ-a (novog diskonta iza Pikantea)

11h

Didi

Citat: autentik  13-11-2008, 12:26:15
19.11 Otvaranje TUŠ-a (novog diskonta iza Pikantea)

11h

a u 15h  ziva svirka

STRANACH

muzikoholik

AUTENTIK,ne znam sto si izvrsio recenziju bas toliko surovo i obrisao celu 17.stranicu,ali nema veze.Ja samo da obavestim Jagodincane da u subotu 15.11.08.mogu da dopadnu malo do PN-a ,do caffe-a "PUB".. Od pola jedanaestice startuje grupa IZ SVE SNAGE,po prvi put na ovom terenu,pa ko je za dobro zezanje i RnR uzivo,samo nek izvoli.Valjda je ovo bilo dovoljno uctivo da ostane na forumu...

Sawovsky

Jel bio neko sinoc u Pub-u?Kako bilo?

muzikoholik

Cuo sam da je PUB bas cool prostor.Je li neko zalazi tamo?Sta se pusta,sta se slusa??Jel' gostuju bendovi...da dodjemo malo da vidimo o chemu se radi.

groucho

Citat: muzikoholik  21-11-2008, 10:26:22
    Cuo sam da je PUB bas cool prostor.Je li neko zalazi tamo?Sta se pusta,sta se slusa??Jel' gostuju bendovi...da dodjemo malo da vidimo o chemu se radi.

Petkom su gostovanja...na otvaranju je gostovao PENTHOUSE BAND a u petak DENIS NAPAST...

Dakle petkom mjuza zavisi od gostujuceg benda a subotom pustaju strani rok...