Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DA LI JE PALMA USPESAN MENADZER?

Započeo groucho, 31-05-2007, 18:52:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

groucho

Citat: groucho  27-06-2007, 17:20:51
AGENCIJA ZA RAZVOJ MALIH I SREDNJIH PREDUZECA ima zaposlenog jednog pravnika, jednog ing.poljoprivrede i jos dvoje,cini mi se ali ne znam trenutno sta rade....

Da.Imaju jos i TEHNICKOG SEKRETARA(zpravo je /ica) sa visom skolom i dipl.Turizmologa.

windsurfer

agava park :aq16: eeee :aq06:

government

,

danguba

government

.

danguba

E sad si ti ovo veoma lepo rekao.

government

.

jagodica bobica

E pa dangubo, svaka ti je na mestu, kao da sam ja rekla.Apsolutno se slazem

Tony Clifton

Posto je ovde pominjano zavrsavanje te famozne "industrijske zone",naleteh na ovo u BLICU:

Pri kraju opremanje industrijske zone u Jagodini

Posao će dobiti 1.000 mladih
10.05.2009.

https://www.blic.rs/ekonomija.php?id=91808

Sta mislite?

Alkar

Amerkanci dolaze 22. Juna a on otvara konkurs za zaposljavanje "vec u ponedeljak".
Kad budu dosli Ameri i saznaju da vec imaju 600 zapoljenih u fabrici koji jos nisu ni izgradili, mnoooogo ce da se obraduju  :xq005:

Tony Clifton

Pa Ameri ce doci na gotovo...na poljancetu planiranom za postrojenje ce ih cekati radnici  :aq21:  Njima preostaje laksi deo posla...

zixmix

Danguba svaka čast, svaka ti je na mestu kako si izanalizirao "uspešnog menadžera". Nisam dosad posećivao ovu temu pa je zato moj komentar "malo zakasnio". :xq004:

Aleksa

Zaista sam se nauzivao gluposti koji su mi priredili ''zagovornici'' Palme. Jos jednom potvrdjuju vec poznatu da je ljudska glupost dno bez dna.

danguba

Sinoć je DMP gostovao na RTJ i odgovarao na pitanja, jedno mu je postavio radnik JP Standard, koji ima problem jer doprinosi za zdravstveno i penzijsko osiguranje nisu za ovu opštinsku firmu (da je samo za tu ...) uplaćivani od 1. januara 2005.g. a knjižice im nisu overene od 1. juna 2009.g. kako će to biti rešeno.

Kaže DMP radnicima da ništa ne brinu, sve će to država da reši, pošto povezuje staž i privatnim firmama.

U prevodu, DMP za razliku od ostalih odgovornih lica u ovoj državi ne plaća poreze i doprinose radnicima javnih preduzeća i ustanova već godinama, a reč je o dugu koji sad verovatno dostiže iznos od bar 400 miliona dinara, tj. više od zvanične cene Aqua parkra i Zoo vrta zajedno, sa revalorizacijom.

Trebalo bi da neko posle ovakve izjave bude uhapšen u normalnoj državi, ali pošto ovo nije normalna država i pošto vlada zavisi od ovakvih ljudi, neće se desiti ništa. Svako bi bio uspešan menadžer, ako ne mora da plaća poreze i doprinose, struju, gas i ostale troškove svoje "proizvodnje", tj. veži svim drugima ruke i noge pa ih pusti da se trkaju sa prosečnim sportistom ...

Ali to je već ispričana priča ...

zdravlje

Citat: danguba  11-02-2010, 07:42:59
Svako bi bio uspešan menadžer, ako ne mora da plaća poreze i doprinose, struju, gas i ostale troškove svoje "proizvodnje", tj. veži svim drugima ruke i noge pa ih pusti da se trkaju sa prosečnim sportistom ...

tu si potpuno u pravu
ne odnosi se ovo samo na Palmu, vec na svakog ko zeli da pokrene nesto
ali jbg, to je i razlog zasto ovakvi primeri kratko traju...

srki035

Jagodina je pored mnogih losih stvari dobila i mnogo dobrih.Mene sad vise zanima koje ce se funkcije Palma odreci,ali ce se i to zataskati i nastaviti dalje po starom.

Alkar

Palma: Daću ostavku na funkciju narodnog poslanika
Dragan Marković Palma izjavio je da će, "ako zakon tako nalaže", dati ostavku na funkciju narodnog poslanika u Skupštini»

https://www.blic.rs/Vesti/Politika/176267/Palma-Dacu-ostavku-na-funkciju-narodnog-poslanika

groucho

Citat: srki035  11-02-2010, 08:50:32
Jagodina je pored mnogih losih stvari dobila i mnogo dobrih.

Nije dobila ama bas nista dobro.

srki035

Onda ti ne zivis ni blizo Jagodine.

MASIRAM GASTARBAJTERKE