Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Za 12 minuta pojeo 60 viršli

Započeo zs, 25-06-2007, 23:35:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

Džoe Česnut, dvadesetdvogodišnjak iz San Hozea u u Kaliforniji, postavio je svetski rekord pošto je je za 12 minuta pojeo 59 i po viršli na regionalnom takmičenju u Arizoni. On je na taj način nadmašio dosadašnji rekord Japanaca Takeru Kobajašija, koji je prošle godine na takmičenju u NJujorku za 12 minuta progutao 54 hot-doga. Tada je Česnut bio drugi sa "samo" 52 pojedene viršle. "Neverovatan je - jednostavno nije prestajao", opisao je poduhvat novog svetskog rekordera Rajan Nerc, predstavnik Prve lige jedenja, organizacije koju opisuje kao "svetski odbor za želudačno-centrične sportove". Novi svetski rekorder dobio je besplatan put u NJujork, gde će imati čast da baci prvu loptu na jednoj bejzbol utakmici, godišnju zalihu hot-dogova i potrošačku karticu sa 250 dolara.

Mira

59 viršli!!!!!!!!!!!!! Ne bih mogla da ih pojedem za godinu dana  :aq21:  :aq24:  :aq21:  :aq24:

Br@nkO

U jbt!!! Ja bi umro!!! Pogotovo jer mrzim virsle :D

Mac

Stvarno, svaka mu cast. Ja bi mozda mogao da spljiskam jedno 10 ali ne verujem da bi mogao vise.

zs

samo nigde jednoznacno ne kaze da li je jeo samo virsle ili citav hot-dog, zatim koje virsle, ima ih u 2 dimenzije 12 i 15cm....  :aq01:

autentik

Ma nije to ništa, ja pojedem 120 viršle za 6 minuta

heheheheh  -  šalim se naravno

zs

Citat: autentik  27-06-2007, 13:32:08
Ma nije to ništa, ja pojedem 120 viršle za 6 minuta

heheheheh  -  šalim se naravno

i to onih od 15 cm, onih od 12 mogu cak i 144 :)

windsurfer

Brate što je mnogo mnogo je..................

zs

Citat: windsurfer  27-06-2007, 22:08:29
Brate što je mnogo mnogo je..................

ma mnogo samo kada biju :)

windsurfer

zs

Citat: windsurfer  27-06-2007, 22:24:45
Brate 54 kom

54 je proslogodisnji rekord, ove godine je pojedeno 59

windsurfer

ma isto ti je čim je preko 50

zs

Citat: windsurfer  30-06-2007, 00:37:17
ma isto ti je čim je preko 50

ma, mogu da se kladim da mu je najteze bilo da pojede tih poslednjih 5 - 10 komada