Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pomama za "ajfonom"

Započeo zs, 01-07-2007, 08:35:31

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

Na hiljade ljudi širom SAD, posle višednevnog kampovanja ispred radnji, napokon je dočekalo da kupi najnovije "čudo tehnike" - Eplov novi mobilni telefon, "ajfon". Neke prodavnice ostale su otvorene do ponoći, a da je u redovima bilo i puno preprodavaca svedoči i činjenica da je novi "ajfon" nuđen po trostruko višoj ceni na ulici i po Internet oglasima, još iste večeri.

Uprkos izostanku veće medijske kampanje, "ajfon" je iščekivan s više uzbuđenja i spekulacija nego ijedan drugi tehnološki novitet u poslednje vreme.

Novi model ima funkcije mobilnog telefona, ajpod audio i video-plejera, bežičnog veb pretraživača fotoaparata, navigatora s Guglovim mapama i još neke funkcije, a sve to u dimenzijima normalnog mobilnog telefona i uz poznatu Eplovu jednostavnost i moderan dizajn.

Uz sve te funkcije, "ajfon" ima najveći ekran u svojoj klasi - "tač-skrin" od 9 centimetara - i daleko najveću memoriju - 4 ili 8 gigabajta, zavisno od modela, kao i bateriju koja može da izdrži osam sati razgovora i šest sati korišćenja Interneta.

Cena "ajfona" od 499 dolara za verziju s 4 gigabajta memorije i 599 dolara sa 8 gigabajta znatno je viša od cene sličnih vodećih modela na američkom tržištu, ali se Epl, uprkos tome, nada prodaji od 10 miliona komada širom sveta do 2008. godine.

ookkii

Mac

Jedva cekam da dodju u Evropu da kupam jedan sebi

zs

Citat: Mac  02-07-2007, 16:27:39
Jedva cekam da dodju u Evropu da kupam jedan sebi

ipak bih radije uzeo Palm treo 680. Vec ga ima kod nas a i mnogo je mocan

Mac

Ne znam, ja obozavam Apple-ove proizvode, tako da....

zs

Citat: Mac  02-07-2007, 16:34:31
Ne znam, ja obozavam Apple-ove proizvode, tako da....

zato sto nisi koristio nista od palm-a.

ako te interesuje, evo vise informacija o treo 680
https://www.palm.com/us/products/smartphones/treo680/?creativeID=US_BB_treo680

ookkii

Zbog velikih gužvi, Apple je počeo sa naplatom ulaza u svoje prodavnice!

Medijska pompa koja prati Appleov iPhone dovodi ogroman broj zainteresovanih u Appleove prodavnice.

Kao odgovor na gužve, Apple je počeo sa naplaćivanjem ulaza u njegove prodavnice. Od sada, ukoliko želite da vidite iPhone ili najnovije iPode, moraćete da platite kartu od 5 dolara. Ukoliko se odlučite na kupovinu nekog od Appleovih proizvoda, cena karte će vam se odbtiti od cene kupljenog proizvoda.

Za sada se radi o pilot projektu u jednoj od prodavnica, ali je reakcija posetioca izuzetno pozitivna. Kupci tvrde da je gužva primetno manja, a i da je osoblje prodavnice stalno na raspolaganju.