Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Registrovanje vozila u Jagodini

Započeo Mac, 04-07-2007, 15:26:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mac

Ovaj Jagodinski SUP (ili kako se vec ono tamo zove kod dunav osiguranja) je uzastan. Kupio ti ja lepo kola iz uvoza i otisao da registrujem ovde kod nas, medjutim fali navodno neki pect, ja lepo uzeo i okrenem ove ljude gde sam kupio i pitam sto ja nemam taj pecat. Oni kazu da taj pecat nigde to sada nisu trazili vec samo u Jagodini i da ce da dodju da vide u cemu je problem. Dosli su naravno, bili smo zajedno tamo i ovi kazu da treba pecat. U ovoj firmi gde sam ja kupio kola kazu da do sada nikada nisu imali problema oko toga i da je svaki drugi SUP registrovao kola bez problema. Sta vi mislite o jagodinskoj "pedantnosti" oko jednog jedinog pecata (koji stvarno nije ni malo bitan jer se prilaze uz fiskalni racun)?

autentik

Pa nisu normalni, šta da ti kažem

sve mora da bude po P -S-u 

ali ne znaju ni oni šta sve treba da urade i šta se od njih očekuje

Ivanka

Pa zar to još uvek rade u supu? Ovde se sve sredjuje u opštini, lična karta, pasoš, a registracija vozila je tamo gde ti naprave tehnički pregled. Nije ni čudo da policajci nemaju vremena za kriminal.

autentik

ookkii

mislim da drugi ljudi nisu imali problema prilikom registracije, ovo sam tek sad cuo

Mac

Imali su i drugi ljudi problema sa tim pecatima, ali samo u Jagodini. Taj lik sto je tamo glavni za to, rekao mi je da nisam jedini i da se to desava relativno cesto. Ali za divno cudo samo u Jagodini