Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta čitate?

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 10:39:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Andrijana

Pa ne znam... Eto, ne smeta mi sto sam procitala...
Sada je na redu "Mala Supruga"... ;-)

SunđerBoba

Ja sam htela da primetim...nego da ne bude sve ja... :aq18:

NameNo

EMOCIONALNA INTELIGENCIJA - Daniel Goleman

SunđerBoba

Ne mogu da se skoncentrišem na čitanje ovih dana, i to me toliko nervira.....

SunđerBoba

Citat: SunđerBoba  14-05-2009, 12:49:55
Konačno!!!
Aleksandar Mekol Smit - Čudo u brzim motorima

:xq004:

Konačno i da porčitam  :aq29:

SunđerBoba

Agata Kristi - Posle Sahrane  :aq18:
Čitala sam je pre sedam godina, pa sad. Smo da nije ovog Globus_ovog izdanja, ali i ovako je super  :aq08:

Dak

Decija, opustajuca kniga od Filipa Pulmana, "Carobni noz"...

Luna

vratila se na Djuru Jaksica,citala i prisecala se skolskih dana.

SunđerBoba

Čekam...

SunđerBoba

Dok čekam poštara, uzeh da čitam Predator_a Vladimira Arsenijevića.
Kako sam počela, tako sam završila. Uopšte mi se nije dopala, totalno me smorila i opteretila. Moguće je da ima umetničku vrednost, ali nije za čitanje.  :xq010:

NameNo

Citat: SunđerBoba  05-08-2009, 22:52:20
Dok čekam poštara, uzeh da čitam Predator_a Vladimira Arsenijevića.
Kako sam počela, tako sam završila. Uopšte mi se nije dopala, totalno me smorila i opteretila. Moguće je da ima umetničku vrednost, ali nije za čitanje.  :xq010:

Pre bih rekla da nije za opustanje...Sticem utisak da si zelela nesto pitkije u ovom momentu,sto je sasvim razumljivo,ako uzmemo u obzir ove vrucine,pri kojima nam mozak bas ne prihvata "teza" stiva. :aq29:

Stidim se,ali vec par nedelja ne citam nista,moram da priznam,ne mogu,koncentracija mi je ravna nuli...

SunđerBoba

Jel si čitala?
Ne bih sebi dala slobodu da cenim nešto što nisam pročitala do kraja, ali teška je i suviše. Što me nažalost, nakon trideset strana odvratilo od daljeg čitanja. Možda, kasnije, kad zagudi severac...mada, ne verujem  :aq18:

NameNo

Aha...trazi odredjenu dimenziju koncentracije...nista drugo.

Verujem da ces osetiti pogodan momenat kad ces moci da joj se vratis i ponovo citas...kao i za sve stvari...treba osetiti momenat!

Vrlo moguce da to moze biti kad zagudi severac.Ja isto,neke stvari citam iskljucivo zimi...nekima se vratim svakog leta... :aq28:

Dak

Ja se leti vratim 'ladnome pivu, a sad sam zavrsio "Carobni noz".
Lako, pitko, opustio sam mozak. Sad cekam da mi stigne i poslednji deo trilogije...

SunđerBoba

Citat: opsena  05-08-2009, 23:45:09
Aha...trazi odredjenu dimenziju koncentracije...nista drugo.

Verujem da ces osetiti pogodan momenat kad ces moci da joj se vratis i ponovo citas...kao i za sve stvari...treba osetiti momenat!

Vrlo moguce da to moze biti kad zagudi severac.Ja isto,neke stvari citam iskljucivo zimi...nekima se vratim svakog leta... :aq28:
Citat: Dak  06-08-2009, 08:11:26
Ja se leti vratim 'ladnome pivu, a sad sam zavrsio "Carobni noz".
Lako, pitko, opustio sam mozak. Sad cekam da mi stigne i poslednji deo trilogije...

Da, da. Najverovatnije da nije bio pravi momenat. Evo, sad čak mislim da knjiga uopšte nije loša, naprotiv. Baš nije za opuštanje, što svakako ne znači ništa drugo do samo to. A meni je, što kaže Dak, zaista neophodno puštanje mozga na otavu.  :aq15: mislim da ću joj kasnije dati još jednu šansu.

Dak

"Putnik"

Dzon Dvanaest Jastrebova

SunđerBoba

"Novi početak" - Toni Parsons

Dak

Sto se dvoumis?

Ja zavrsio "Cilibarski durbin"...

Black

Srpsku Trilogiju - S. Jakoljevica - po 500 x- a posle cu Zapisi to , Kis -po 10 x a to je ratni dnevnik i vidjenje 1914.godine i rata u Srbiji sa suprotne strane, iz austrougarskog rova. Ono Kis treba citati kao Kish-shuma- ali ne volim da pisem sh jer me to podseca na....

reksys

Nemoj sa kompa, nema isti filing....