Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta čitate?

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 10:39:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Citat: bevana  20-08-2009, 11:45:51
znam,ali nikako ne mogu da se dokopam te knjige :)

Zavisi. Ako hoćeš da je kupiš, možeš preko interneta, na vrlo jednostavan način, i da ti je donesu na kućnu adresu.
Kažem, zavisi da li kupuješ knjige i da li ti je mnogo da daš 600,oo za knjigu. Ja mogu da je nabavim za 510,oo + ptt.

reksys

Ja sam narucio kolekciju Dučića za 4480dinara...lep povez...imam vec neke knjige,ali mi falile dve...
10 rata...dzabe

SunđerBoba

Citat: Black  20-08-2009, 09:53:46
...ali ne volim da pisem sh jer me to podseca na....

I to se rešava jednostavno.

SunđerBoba

Citat: reksys  20-08-2009, 11:56:07
Ja sam narucio kolekciju Dučića za 4480dinara...lep povez...imam vec neke knjige,ali mi falile dve...
10 rata...dzabe

Zavisi preko koga naručuješ. Ja nikada nisam imala problema sa kupovinom knjiga preko interneta.

Dak

"Severna svetlost, Cudotvorni noz, Cilibarski durbin"...To je trilogija i bas je relaksirajuca...

Inana

trenutno citam knjigu kineske autorke Jung Chang , knjiga se u originalu zove " Wild Swans" , pozamasno stivo  ali jedno od onih koje se ne ispusta iz ruku. daklem , srdacno preporucujem :aq04:

NameNo

Nista,vec duze vreme. :xq018:

SunđerBoba

Čuvari obale - Džoana Haris

Autorka je napisala roman "Čokolada", po kome je snimljen film sa Žilijet Binoš i Džonijem Depom.

Ivanka

"Američka pastorala"-Philip Roth

tatoo

pe-tar

Malo mi je falilo da pokrenem sličnu temu kad videh ovu! Retko čitam tzv. beletristiku, zato redovno čitam rečnike, leksikone i enciklopedije. Postao sam skoro zavisan od njih kao i od Interneta!

Mac

Trentuno citam novu knjigu Dan Brown-a, izgubljeni simbol.

SunđerBoba

Ja prikupljam neke naslove ovih dana, i krećem u uživanciju. Sobzirom da je i sneg počeo da pada, uslovi su idealni   :xq011:

NameNo

Podeli sa nama, koji su to naslovi Boba?  :aq29:   

Ja, ne citam nista. Zasto? - Ne znam?!  :xq018:

NameNo

A, sta je sa tobom? Zasto ne citas? Ti si, koliko mi je poznato stalno nesto cituckala, sta je sad?

Ja sam obecala sebi da cu uskoro (???!!!) uzeti da "obnovim gradivo" i treci put iscitam sva Heseova dela.

NameNo

Aaaaaa, to pocni odmah!

Odlican je! 

Procitala sam jos par njegovih knjiga pored Norveske sume.

Trik-majstor je, toliko zna da obuzme citaoca svojim pisanjem, da mu se knjige u dahu citaju.
Jedno vreme sam bas bila zavisnik.
Krenes da citas, i koncentraciju ti drzi to vesto ispisano stivo, ne osetis kad si knjigu procitala, cim je procitas, pozelis da se vratis na prvu stranicu, tj citas je ponovo.

Probaj. Ovo su moji utisci.

NameNo

Molim, molim, pa javi utiske.

Luna

Zavrsila VELIKI TALAS (Perl Bak),sada citam po drugi put PAVILJON ZENA,istog pisca.
Sada sagledavam neke stvari drugacije no pre 15 godina.

SunđerBoba

Citat: opsena  06-01-2010, 20:47:14
Aaaaaa, to pocni odmah!

Odlican je! 

Procitala sam jos par njegovih knjiga pored Norveske sume.

Trik-majstor je, toliko zna da obuzme citaoca svojim pisanjem, da mu se knjige u dahu citaju.
Jedno vreme sam bas bila zavisnik.
Krenes da citas, i koncentraciju ti drzi to vesto ispisano stivo, ne osetis kad si knjigu procitala, cim je procitas, pozelis da se vratis na prvu stranicu, tj citas je ponovo.

Probaj. Ovo su moji utisci.

Ja sam čula samo pohvale za tu knjigu, ali isti slučaj kao Bev! Čak je nisam ni našla, ali znam ko ima. Dakle opsena, totalna preporuka?

NameNo

Ovako... Japanci su za mene uvek izazov sto se literature tice, da ne govorim sad o poeziji jer nije mesto za to.

Murakami je dobar pisac, svez, a to uvek prija, zar ne?
Njegova dela su dosta prevodjena kod nas. Mozda je malo precenjen, za knjizevne ukuse nekih visih instanca, a ja sad govorim sa citalackog aspekta.
Jedan je od boljih savremenih pisaca. Ima tu dozu misticnosti i magije i potpuno nas uvlaci u svoj svet.
Kao sto sam vec rekla, ne dozvoljava da zastanes i razmislis, prosto gutas to stivo..

Ali, posle svake knjige zastanes i dobro razmislis.

Da, preporuka, topla. Probaj, pa javi utiske.