Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Park kod Opštine se sređuje

Započeo autentik, 13-07-2007, 15:38:30

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

U toku je sređivanje parka kod opštine, imamo zaista veoma lepe parkove i to dosta njih

evo malo slika

Mac

Ako ako, samo napred. Neka sredjuju, tako i treba

zs

to sredjuju zbog zote. resio je i tu ce da stavi spomenik knjeginji milici

Mac

Mira

Ovaj park je i ranije pristojno izgledao i nije bilo potrebe da se "sredjuje". Ali avaj ne kaže se džabe: "Dokon pop i jariće krsti!".  :aq20:

Mac

Pa slazem se da nijee bas bio nesto posebno ruzan ali nije bio ni lep

Mira

Bitno je da služi svrsi kojoj je namenjen. O lepoti možemo naširoko i nadugačko ali ne ovde.

Loremo

Ako je to ono sto ja mislim,izmedju opstine i sup-a,tesko da to moze da se nazove parkom,premalo je. Bas i nije bilo potrebe da se tu ista radi....mozda samo neka klupa ekstra i fontanica za vodu.Ali sto neko rece "dokon pop i jarice krsti". :aq28:

jagodinka_

Citat: Loremo  15-07-2007, 09:14:21
Ako je to ono sto ja mislim,izmedju opstine i sup-a,tesko da to moze da se nazove parkom,premalo je. Bas i nije bilo potrebe da se tu ista radi....mozda samo neka klupa ekstra i fontanica za vodu.Ali sto neko rece "dokon pop i jarice krsti". :aq28:
pu, pu daleko bilo, ne pominji vise fontanu :aq21:

opajdara

Park je mali ali ce imati veliku minutazu na Palmi+  :aq21:

autentik

hahahaha

moze  jos jedna fontana mala, bas bi bilo super

zs

Citat: autentik  16-07-2007, 20:08:53
hahahaha

moze  jos jedna fontana mala, bas bi bilo super

tesko fontana pored knjeginje milice. kao sto rekoh zota je resio da tu stavi spomenik milici i u skladu sa time se park i sredjuje kako bi bio u skladu sa njegovim projektom

jagodinka_

a sto bi milici smetala jedna fontana? :aq21: bas bi bila super , pa da je prepravlja par puta :aq09:. zamisli jos napravi svecano pustanje vode u fontanu i naravno peva ceca :aq24:

zs

Citat: jagodinka_  16-07-2007, 20:18:55
a sto bi milici smetala jedna fontana? :aq21: bas bi bila super , pa da je prepravlja par puta :aq09:. zamisli jos napravi svecano pustanje vode u fontanu i naravno peva ceca :aq24:

zato sto zota nije u tom fazonu

opajdara

A je l' Zoti taj park od dede i oca ostao u nasledje pa ga sredjuje u SVOM fazonu?  :aq21: Je L' ga sredjuje i o svom TROSKU? Nemoj mi reci da ne slusa Cecu?  :aq21:

zs

Citat: opajdara  16-07-2007, 21:24:09
A je l' Zoti taj park od dede i oca ostao u nasledje pa ga sredjuje u SVOM fazonu?  :aq21: Je L' ga sredjuje i o svom TROSKU? Nemoj mi reci da ne slusa Cecu?  :aq21:

ti li si dala za spomenik i sve ostalo? koliko znam on je obezbedio sredstva, a kazem da ga sredjuje u svom fazonu iz jednostavnog razloga sto nije u fazonu fontana, da je u tom fazonu napraivo bi i on jednu dok je bio predsednik opstine, ali nije - znaci nije u fazonu fontana

Loremo

Polako bre ljudi....nisam uopste mislila na klasicnu fontanu nego onu da moze da se pije voda...mislim,dobro bi dosla ljudima dok cekaju u opstini i sup-u

zs

Citat: Loremo  16-07-2007, 22:24:08
Polako bre ljudi....nisam uopste mislila na klasicnu fontanu nego onu da moze da se pije voda...mislim,dobro bi dosla ljudima dok cekaju u opstini i sup-u

sto to nisi predlozila idejnom tvorcu na vreme, mozda bi nesto od toga i bilo   :aq01:

Loremo

Nikad na znas ko sve ovo cita....ako se ,kojim slucajem postavi fontanica, znacemo da i preko foruma mozemo da uticemo  :aq08:

zs

Citat: Loremo  16-07-2007, 22:34:23
Nikad na znas ko sve ovo cita....ako se ,kojim slucajem postavi fontanica, znacemo da i preko foruma mozemo da uticemo  :aq08:

obzirom koliko ima gostiju na forumu - moguce je da razni elementi ovo citaju, neko sto mu se svidja, a neko i po sluzbenoj duznosti.

opet i da se ne postavi nista ne znaci, mozda su i procitali ali im se ne svidja ideja :)