Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jagodinci besplatno u Guču !!!

Započeo autentik, 08-08-2007, 17:45:32

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

Citat: opajdara  12-08-2007, 22:23:55
Lepo rece neko, mogao je Palma umesto da baca pare na Gucu - DA KUPI PROTIVGRADNE RAKETE. A evo, moze i da pokloni ljudima po polisu osiguranja umesto vasara  :aq21: svako bi se osigurao da ima cime to da plati.

ok a sta da rade ovi iz kragujevca? ko ce njima da kupio protivgradne rakete i/ili plati osiguranje? ko je to da uradi u cupriji, paracinu?

ONA

Dangubo,sve to je tako sto ti pricas,hocu da kazem da i ja mislim da je tako,pa zar mislis da i RTS iznosi bas sve gledaocima na vidalo,a i sam znas da njima (ko da su jedini i najbolji,a ne samo drzavni) plazamo koliko predplatu?Za sva zbivanja u Jagodini tu su dopisnici raznih medija da prezentuju,a i da stave licni pecat,na dogadjaj koji prozima siroke narodne mase.Gde si cuo neku kritiku o tome PALMA SALJE LJUDE BESPLATNO U GUCU? A, i ako bi video o tome nesto ili cuo,islo bi se uvek "logikom ankete",a verujem da znas koga bi tu izabrali da prica (samo one koji hvale doticnog), s toga mislim da je vrlo naivno s tvoje strane sto uopste verujes da ce PALMA TV da o sebi govori ono sto mi ovde vec i znamo,ili bilo koji lokalni medij.Zalosno je oslanjati se na takvu PREZENTACIJU

danguba

Ni najmanje se ne nadam i ne ocekujem da ce TV Palma + ikad nesto kriticki reci a u vezi lika i dela svog vlasnika.

Treba vrlo dobro razlikovati dve stvari:

A. Navijanje (RTS, B92), ali ipak bez sakrivanja dogadjaja

B. Totalna sumanuta propaganda, gde se skrivanjem "losih" informacija u stvari gradjanima uskracuju informacije, da ne kazem da se i laze.

Ovo pod B. je TV Palma+ i u cemu je problem? Pa u tome sto je jedno od OSNOVNIH LJUDSKIH PRAVA pravo na informaciju, tj. TV Palma + krsi osnovna ljudska prava gradjana centralne Srbije, o tome se radi.

To je potpuno principijelna stvar, a to nije bez veze uvedeno kao jedno od osnovnih prava, nego upravo zbog ovakvih zloupotreba kakve gledamo svaki dan.

Potpuno se slazem da su i RTS i B92 pristrasni i da navijaju (RTS nacionalna prica, B92 ranije G17, posle malo LDP pa DS), ali ne mogu da kazem da svesno, sistematski, bahato i namerno obmanjuju gradjane preko svake mere sakrivajuci drugacije misljenje ili namestajuci ankete.

Kad to bude ukapirao dovoljan broj ljudi, bice i kraj ove cirkuzijade, naravno oni preko 70 godina kojih ima vise od onih ispod 20, to nikad nece ni ukapirati, pa treba vremena znaci ... ili druga TV.

ONA

OSNOVNA LJUDSKA PRAVA ,jer to bese nesto po ZAKONU? oK. vidim da bi mnogima bilo lakse da kazem(o), bice objektivnog informisanja,a znas sta je istina? ISTINA JE DA TE LAZEM

danguba

Od novog ustava, kakav god da je, ljudska prava se i ustavno garantuju.

zs

Citat: danguba  14-08-2007, 00:52:16
Od novog ustava, kakav god da je, ljudska prava se i ustavno garantuju.

verovatno to ukljucuje i pravo da niko ne moze da naplati coveku uslugu koju ne koristi, pa opet imamo tv pretplatu

danguba

TV pretplata se tretira kao vid javnog prihoda, pa kao i svaki porez, drzava je ta koja moze da ga uvede, tj. na to ima pravo.

ONA

O tome i pricam,a kao i o ljudskim pravima ( ko to bese,mislim ti ljudi ), a pricamo i o Guci,zar ne,mada koja je svrha vise i od toga

zs

Citat: danguba  14-08-2007, 10:05:58
TV pretplata se tretira kao vid javnog prihoda, pa kao i svaki porez, drzava je ta koja moze da ga uvede, tj. na to ima pravo.

TV pretplata javni prihod? tv pretplata podrazumeva da nema reklama, ako je javni prihod onda nesme da se izdrzava iz dodatnih izvora kao sto ju reklame. neka se odluce kako hoce da uzimaju novac, ili reklame ili pretplata. ako treba tako, pa daj onda da svima te stanicama placamo tv pretplatu pa makar i nemali neki program, neka nam svi pustaju reprize i svima da bude lepo.

ne znam zasto se uopste i daje novac ljudima. mozda je najbolje da sve ide drzavi pa ona nam besplatno deli hranu i sve sto nam treba po kljucu koji naprave "strucne" komisije. daj da odmah mi svetu pokazemo kako je nama lepo u komunizmu

opajdara

Citat: zs  13-08-2007, 06:20:36
Lepo rece neko, mogao je Palma umesto da baca pare na Gucu - DA KUPI PROTIVGRADNE RAKETE. A evo, moze i da pokloni ljudima po polisu osiguranja umesto vasara  :aq21: svako bi se osigurao da ima cime to da plati.

ok a sta da rade ovi iz kragujevca? ko ce njima da kupio protivgradne rakete i/ili plati osiguranje? ko je to da uradi u cupriji, paracinu?

Pusti ti njih, tamo se ne rasipaju opstinske pare za Gucu i jagnjad :D Mi smo tu izuzetak. Pa kad je vec tako, zasto Palma ne sponzorise protivgradne rakete ili polise osiguranja umesto bahanalija u Guci? Korisnije i opstini i gradjanima :D

zs

Citat: opajdara  14-08-2007, 17:31:39

Pusti ti njih, tamo se ne rasipaju opstinske pare za Gucu i jagnjad :D Mi smo tu izuzetak. Pa kad je vec tako, zasto Palma ne sponzorise protivgradne rakete ili polise osiguranja umesto bahanalija u Guci? Korisnije i opstini i gradjanima :D

nije korisnije jer to gradjani ne bi videli. da nije bilo grada onda bi ljudi rekli, eto baca pare na nesto sto nam ne treba. sta ces, sta god bilo ko d auradi u srbiji ce biti onih koji ce da nadju neku manu

KIMI

Da li neko od svih tih ljudi zna ko je pobedio u Guci?Shopen ,Betoven
ili neki trugi TRUBAduri.

opajdara

Citat: zs  14-08-2007, 18:00:56
Citat: opajdara  14-08-2007, 17:31:39

NE BI VIDELI???? Pa, ima li godine kad nije bilo grada????? :D
nije korisnije jer to gradjani ne bi videli. da nije bilo grada onda bi ljudi rekli, eto baca pare na nesto sto nam ne treba. sta ces, sta god bilo ko d auradi u srbiji ce biti onih koji ce da nadju neku manu

opajdara

Kako mislis da NE BI VIDELI korist od polise osiguranja??? Pa, redovno ih bije grad! Samo malo prosara  :aq24:

danguba

Mislio je da u postojecem medijskom mraku (ili je to u stvari sumanuti aqua/zoo medijski kaleidoskop u stvari) to za mr. Palmu ne bi bilo korisnije.

Medjutim, da ima neke sad TV da opali po Jagnjicima i da izracuna kolika je steta od grada, a koliko je dato za jagnjice (samo sam ih uzeo kao primer bahatog rasipanja drzavnih para) i da pita g. Shopena o cemu se tu radi, pa da ovaj ukapira da mora da radi STVARNO korisne stvari iako one tek dugorocno pokazu korist i da vise nema kupovine glasova tudjim parama od danas do sutra, e onda bi sve bilo razlicito (da ne kazem drugacije).

Da se razumemo, opstine ne kupuju rakete, to radi HMZ, ali je ovo dobar primer za bahato rasipnistvo & plitkoumno razmisljanje naspram nasusne potrebe da se drzavni poslovi promisljaju malo dugorocnije i normalnije.

Sustina je dakle da Palma vlada zahvaljujci tome sto se gradjanima uskracuju informacije i drugacije misljenje, to jeste jedan vid nasilja & svakako nasminkana diktatura, a ovo je samo primer.

opajdara

Da se razumemo, ne vode opstine ni na vasare niti kupuju jagnjad za slavu  :aq21: opstina moze da pomogne HMZ finansijski da nabavi te rakete, je l' to dozvoljeno?

Ej, uvek me nasmeje ovo slepo postovanje zakona tj. nadleznosti kad treba da se izvuce dupe iz neke situacije ili pobegne od neke odgovornosti. Sa druge strane, u nekim drugim situacijama ne da se ne pridrzavaju zakona vec ga UOPSTE NE PRIMECUJU  :aq24:

danguba

zs

Citat: opajdara  14-08-2007, 22:20:32
Kako mislis da NE BI VIDELI korist od polise osiguranja??? Pa, redovno ih bije grad! Samo malo prosara  :aq24:

ko je ikada poklonio polisu osiguranja seljaku i u kojoj drzavi?

zs

Citat: opajdara  15-08-2007, 14:20:06
Da se razumemo, ne vode opstine ni na vasare niti kupuju jagnjad za slavu  :aq21: opstina moze da pomogne HMZ finansijski da nabavi te rakete, je l' to dozvoljeno?

Ej, uvek me nasmeje ovo slepo postovanje zakona tj. nadleznosti kad treba da se izvuce dupe iz neke situacije ili pobegne od neke odgovornosti. Sa druge strane, u nekim drugim situacijama ne da se ne pridrzavaju zakona vec ga UOPSTE NE PRIMECUJU  :aq24:

zanemarite DMP, on je sitna figura. pricamo o steti od grada, o nadleznosti drzave i HMZ, o drzavi koja vec drugu godinu za redom pravi SUFICIT u budzetu, koja ima NIP, ali zato nema para za rakete. pa ko je tu onda glavni krivac? gde je resorni ministar da podnese ostavku, ili bar direktor HMZ, njihovim propustima je nastala steta.

sto bi opstina koja dobija pare od  te drzave, iz koje i inace svi javni prihodi idu prvo beogradu pomagala taj isti beograd u kome se nalazi 80% nacionalih para da ulozi u nesto sto nije beograd. problem je sto "politicari" u beogradu ne vide nista van beograda, pa i h i za ovo nije briga, to se desilo tamo nekom kragujevcu, nekom paracinu, cupriji, jagodini, ma sve je to sitna boranija za beogadske politikante

opajdara

Citat: zs  15-08-2007, 14:54:38
Citat: opajdara  14-08-2007, 22:20:32

ko je ikada poklonio polisu osiguranja seljaku i u kojoj drzavi?

Ko je ikada vodio seljake u Gucu / poklanjao jagnjad za slavu i u kojoj drzavi?  :D