Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jagodinci besplatno u Guču !!!

Započeo autentik, 08-08-2007, 17:45:32

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

Citat: opajdara  15-08-2007, 15:04:06
Citat: zs  15-08-2007, 14:54:38
Citat: opajdara  14-08-2007, 22:20:32
Kako mislis da NE BI VIDELI korist od polise osiguranja??? Pa, redovno ih bije grad! Samo malo prosara  :aq24:

ko je ikada poklonio polisu osiguranja seljaku i u kojoj drzavi?

Ko je ikada vodio seljake u Gucu / poklanjao jagnjad za slavu i u kojoj drzavi?  :D

pa? hoces da kazes da bi srpski seljak bio srecniji da mu se pokloni polisa osiguranja a ne odlazak u gucu? hoces da kazes da bi cigani bili srecniji da im se da polisa osiguranja nego kinta za slavu? uzgred, nikome nije poklanjao jaganjce, a ni romi nisu od dobijenog novca kupovali jagnjad, ali je to druga prica

danguba

U ovim okolnostima je nesumnjivo da bi srpski seljak iz Jagodine bio extremno srecan da ga je neko naterao da primi kao poklon polisu osiguranja umesto dzaba karte za Gucu & sendvica ili jagnjeta ili bilo cega slicnog.

Na kraju, nije ni bitno da li bi bio sretan, nego je bitno da li je pametnije voditi ga u Gucu ili ga naterati ili privoleti da se osigurava (pametnije za sve nas, za zajednicu, ne za DMP).

Ne mozes samo da radis stvari koje se narodu svidjaju, jer je prosek odraslog gradjanina Srbije 6 razreda osnovne skole, a tinejdzerima svasta pada na pamet i o zivotu znaju vrlo malo, pa neko malo mora i da preuzme odgovornost da se bavi i poslovima koji se ne svidjaju svima.

U tome je sustinska razlika izmedju POPULIZMA (koji nigde na svetu i nikad nije nista dobro doneo) i odgovorne politike.

Odlazak u Gucu je cist POPULIZAM.

Predlazem i sledecu akciju: da se po svim selima i gradskim MZ ispred onih prodavnica prvo pivo pije na racun opstine (to u okviru socijalnog dela budzeta, jer se zna da je pijenje piva zivotna potreba), a da TV slika DMP kako ide od sela do sela i nazdravlja gradjanima.

To bi se 100% dopalo extremno velikom broju, bili bi sretni, pa prema tome to mora da je dobra stvar, a ima logike i pameti u tome isto koliko i u poklanjanju jagnjica i putovanju za Gucu.

STRIPOTEKA

opajdara

zs

jagodinka_

tu paradu pijanstva i kica so jagodina je platila 100 000€, a bolnica nema inkubator, pa bebe salju za kragujevac a majke ostaju u jagodini. jedan inkubator kosta 10 000€ , mnogo manje nego pisljiva fontana, gucu da ne pominjem....

ONA

Jagodinka,seti se molim te kako je bilo u Jagodini kad je dmp dobio izbore.....zar mu Snezana Mitrovic od tada nije najbolja drugarica ( dobro,jedna od boljih ).......lepo bi bilo da to oni " onako drugarski " rese,i bace prioritet...posle ide lakse i vecini bolje

jagodinka_

sednice skupstine so jagodina se ne prenose, a  to  jagodinska opozija odavno trazi, tako da se i ne zna kako koja partija zastupa interese svojih biraca. sve sto moze da se vidi sa skupstine je ono sto palma pusti na svojoj "objektivnoj" tv. o prioritetima palma sam odlucuje, poznato je da" nema vremena za savete", ima vecinu u skupstini pa ga je tesko preglasati, ima televiziju... a televizija je moc...

ONA

Mediji su uvek ( na zalost ) bili u "sluzbi " VLASTI, e sad imas direktne prenose SO Jagodina uvek na Radio Jagodini

jagodinka_

zs

Citat: jagodinka_  20-08-2007, 09:37:14
tu paradu pijanstva i kica so jagodina je platila 100 000€, a bolnica nema inkubator, pa bebe salju za kragujevac a majke ostaju u jagodini. jedan inkubator kosta 10 000€ , mnogo manje nego pisljiva fontana, gucu da ne pominjem....

a ministarstvo zdravlja ce i dalje ubirati kintu od doprinosa za zdravstvo? cemu onda svakom zaposlenom, autoru, honorarcu, studentu i ostalima uzimaju kintu iplacaju zdravstveno?

zs

Citat: jagodinka_  20-08-2007, 11:24:38
hvala, meni ne trebaju... :aq29:

sto se onda zalis? uzgred, da si cula bilo koji od njih bilo bi ti jasno kako opozicija zastupa interese gradjana (kao i vlasti)

government

U Gucu su isli ljudi koji nisu imali pametnija posla , zatim oni koji vole sve sto je mufte i oni koji stvarno vole da pokazu svoje pravo lice u masovnom pijanstvu . Svi koji idu na poljoprivredni sajam , pa jos i svi njihovi poznanici.
Ali nije to organizovano zbog naroda   nego zbog efekta koji ce dolazak 80 autobusa iz Jagodine da ostavi na druge, tj,kada prolazi  tako veliki konvoj  prolaznici su izbezumljeni od odusevljenja, U jebote evo su Jagodinci, drugo tamo je bar 100000 ljudi culo da je palma BESPLATNO poslao  ljude u Gucu i jos im dao sendvici sok pa su stali da ga hvale i slave U BLAGO JAGODINCIMA KAD IMAJU TAKVOG PREDSEDNIKA ......ITD
Znaci  razlog Guce je samo to i nista drugo, pa sad to i ima efekta a palma je pametniji od onih za koje je narod tabanao 10 godina, zasto oni to nisu radili, jebi ga  Srbi su to tj, mi.
.

opajdara

Citat: jagodinka_  20-08-2007, 09:37:14

Ne pricaj da nemaju inkubator!!!!! A da se pare rasipaju, to znam. Umro nam pre neku godinu komsija na rukama, nije bilo ekipe hitne pomoci da dodje. Ni ekipe ni auta. Kazu da nema ko i nema cime, cak se niko ni na telefon nije javio. A za to vreme bacale se pare na fontanu i ZOO.

Loremo

Nema veze sa temom ali ne mogu da odolim!

Pre nekih 6-7god je, jedan JA preduzimac, rusio nasu staru bolnicu.

Po ugovoru je, sav gradjevinski materijal i sve ostalo iz gradjevine preslo u njegovo vlasnistvo.

Kad su poceli radovi, u podrumima su nedjeni neraspakovani aparati i ostali rekviziti a koji su bili,

donacijom, dati bolnici. Sve to je bilo dobro sakriveno. Ko, sta, kako...ne zna se, bar ja ne znam. :aq25:

Ono sto znam je, da se taj preduzimac obogati preko noci!

zs

Citat: Loremo  20-08-2007, 22:02:36
Nema veze sa temom ali ne mogu da odolim!

Pre nekih 6-7god je, jedan JA preduzimac, rusio nasu staru bolnicu.

Po ugovoru je, sav gradjevinski materijal i sve ostalo iz gradjevine preslo u njegovo vlasnistvo.

Kad su poceli radovi, u podrumima su nedjeni neraspakovani aparati i ostali rekviziti a koji su bili,

donacijom, dati bolnici. Sve to je bilo dobro sakriveno. Ko, sta, kako...ne zna se, bar ja ne znam. :aq25:

Ono sto znam je, da se taj preduzimac obogati preko noci!

toga je bilo i bice. u mnogim firmama sam nailazio na takve slucajeve. imaju gomilu opreme koja stoji u kutijama jer nemaju ljude koji bi radili na njima. tako je verovatno i u nasoj bolnici.

uzgred, tek da podsetim ljude, bolnica je jos uvek vlasnistvo RS, a uskoro ce se uraditi preraspodela i deo nadleznosti ce dobiti lokalne samouprave. e, onda cemo da vidimo sta ce ona nasa lokalna samouprava da uradi i koliko ce da vodi racuna, za sada je smesno ocekivati takvo sto

Loremo

Obrati paznju zs!  Bilo je SAKRIVENO!! KRADJA!  Pripalo preduzetniku!!

Mnoge privatne ordinacije su se i tako opremale! Sta se tu desilo da im nije uspelo da rasture, iznesu...ne znam.

jagodinka_

Citat: zs  20-08-2007, 15:04:30
Citat: jagodinka_  20-08-2007, 11:24:38
hvala, meni ne trebaju... :aq29:

sto se onda zalis? uzgred, da si cula bilo koji od njih bilo bi ti jasno kako opozicija zastupa interese gradjana (kao i vlasti)
ne zalim se, dobro sam informisana i meni licno ne trebaju skupstinski prenosi. uzgred, probaj da cujes opoziciju i videces da ima i onih koji zastupaju interese gradjana

zs

Citat: Loremo  20-08-2007, 22:46:16
         Obrati paznju zs!  Bilo je SAKRIVENO!! KRADJA!  Pripalo preduzetniku!!

Mnoge privatne ordinacije su se i tako opremale! Sta se tu desilo da im nije uspelo da rasture, iznesu...ne znam.

znam, ali je to specijalni slucaj. pricao sam o opremi koja je stajala kod mnogih firmi neotpakovana, a ovde je mozda i druga stvar u pitanju.

uzgred, oprema koja tako stoji ne samo da izgubi vrednost, nego su je veroatno i knjigovodstveno otpisali cim je mogla da pripadne preduzetniku

Loremo

Radilo se o donaciji, znaci knjige nista a vrednost robe nije propala. Covek je sve to prodao i stvarno se obogatio.
      Ovo je informacija iz prve ruke!