Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Formula 1

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 11:04:06

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 34 gostiju pregledaju ovu temu.

coce

Ferari, bilo ko da vozi bolid.

Black

Citat: Kengurinjo  29-01-2010, 20:44:05
Citat: Black  29-01-2010, 19:56:42
AVAJ , ode moj ljubimac Kimi u reli WRC takmičenje tako da u ovom šampionatu NEMAM za koga da navijam ...ALI imam PROTIV koga da navijam...Onaj mrski smrad Šumaher , najveća peeezda u ovom sportu , biće moj omraženi vozač...

Компплекси...
Mlad si , verovatno , pa i nisi upoznat sa kvarnom stranom tvog ljubimca Šumahera. On je vrlo prljav vozač , podmukao bez imalo obraza. 1994. godine u Adelaidi vozila se poslednja trka te sezone a on i Dejmon Hill ( sušta suprotnost Šumiju) su vodili ogorčenu borbu za titulu. Pre te , poslednje trke , Šumi je imao 1 bod viška. 10-ak krugova pre kraja , vodeći Šumi se okreće na stazi , Hil vozi iza njega , koči ,  lagano ga obilazi i hita ka tituli. Ali , smrad vozi na 3 točka i zaleće se u Hila ( postoji snimak na Jutjubu) , udara ga , obojica isoadaju i peezda osvaja titulu. Toliko.

Mac

Pa covek daje sve od sebe da pobedi, ja to bas cenim, nebitno da li je fer ili ne.

Kengurinjo

Mlad si , verovatno , pa i nisi upoznat sa kvarnom stranom tvog ljubimca Šumahera. On je vrlo prljav vozač , podmukao bez imalo obraza. 1994. godine u Adelaidi vozila se poslednja trka te sezone a on i Dejmon Hill ( sušta suprotnost Šumiju) su vodili ogorčenu borbu za titulu. Pre te , poslednje trke , Šumi je imao 1 bod viška. 10-ak krugova pre kraja , vodeći Šumi se okreće na stazi , Hil vozi iza njega , koči ,  lagano ga obilazi i hita ka tituli. Ali , smrad vozi na 3 točka i zaleće se u Hila ( postoji snimak na Jutjubu) , udara ga , obojica isoadaju i peezda osvaja titulu. Toliko.
[/quote]

Не разумем шта је ту кварно? Циљ оправдава средство!

Black

Možda za tebe , za mene ne. Svaki čovek treba da ima svoju čast i dostojanstvo i da prizna kada ga bolji  pobedi . Nažalost , Šumaher je ovim ( meni ) pokazao kakav je on ustvari čovek i ličnost a ja takve nimalo ne cenim. Od tada , on za mene ne postoji ni kao čovek ni kao sportsmen.
Svaka mu čast kao vozaču , lično mislim da će , ukoliko mu bolid bude konkurentan , biti među kandidatima za titulu prvaka sveta ali , kao što rekoh , ne volim niti cenim one koji gaze preko ( zamalo) leševa do svog cilja....

Kengurinjo

Претара га. Ја мислим да би Шуми освојио титулу и Застави 101 :) и то комерцијални модел, без дораде мотора и шасије :) А то да ли је он освојио на кварно или поштено, е о томе одлучује Светска аутомобилска федерација, дакле тиула је освјена, њему је чиста савест и остаје најбољи возач Ф1 свих времена, рекордер у многим категоријама... једноставно ВРХ!

Black

Ma sve to stoji , poštujem ga kao vozača ali kao čoveka i sportsmena ne. Još razmišljam za koga da navijam u šampionatu , dobar je Fetel ili uvek dobri Masa...Alonso...Možda ipak Španac...

Sone

Slazem se da je Sumi prgav vozac ali sto se tice umeca voznje treba mu se odati priznanje covek stvarno vozi.upravu ste ja gledao tu trku sa Hilom kad ga je namerno izbacio sa staze,ali covek kad nesto hoce na sve moguce nacine cini da to i ostvari.

Sone

Sutra u 13h pocinje nova sezona Formule1.

Black

Hm , za koga navijati...? Možda ipak za Nika Hilkenburga , debitanta u F 1 ali momka koji je imao puno uspeha u nižim klasama auto-sporta. Kak je došao u ekipu Vilijamsa , momak je samoinicijativno prošao kroz sve pogone fabrike , da bi se upoznao sa procesom proizvodnje kompletnog bolida F1 Vilijams. Dakle , ipak za njega . Startuje  sa pozicije 13 , što i nije loše za rukija.
P.S. Eh , Kimi , Kimi , jebo te onaj ko ti reče da odeš u WRC takmičenje.....

Sone

:xq011:

autentik

extra je bila trka.. samo malo glupo ovo  netankovanje goriva za vreme trke... nema tog uzbuđenja koi po redu će da se pojavi na stazi i nakon koga... ali  dobro...

Sone

tako je realnije svi idu sa istom kolicinom goriva pa zavisno od motora i aerodinamike bolida.videce se ko je stvarno bolji.
lepa pobeda ferarija na pocetku sezone.

FLOYD

autentik

E kad danas ima trka ili svake druge nedelje...

Sone

svake druge gazda.sledece nedelje

Black

Jel beše sledeće nedelje Adelaida ?

Alkar

Citat: Black  21-03-2010, 21:42:40
Jel beše sledeće nedelje Adelaida ?

Ta staza se ne vozi vec 15 godina

Sone

ove nedelje se vozi u melbourne Australia grand prix.

Sone