Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SELJACIZACIJA JAGODINE

Započeo government, 20-08-2007, 21:30:51

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

government

Kales bre Andjo peva " Vesna i Koreni ", skoro su nepoznati ali je to najbolja verzija koju znam.
Moram da napomenem da ne bi bilo zabune: kraj je samo simbolicni poziv da se dignemo protiv neukusa , inace nema veze sa politickom pretenzijom i poredjenjem ovo - ono.
Lo Pležer iz majn

Ivanka

government

Izgleda da je pesma skinuta, ali sam nasao jos njenih pesama na drugom sajtu, Super glas.

dopadate mi se

Citat: government  31-08-2008, 21:53:05
U kulturu  spada i razlicito misljenje , mogucnost da neko drugi ima drugacije misljenje i ukus a da se zbog toga ne vredja i proglasava ludim.
Ne znam zasto si sebe poredio sa majmunom, ali ako insistiras neka ti bude.
Zar ne vidis sta se desava kad predoziras Mitu iz Panjevac:postanes tipican predstavnik,  pravopis ti ispari,opsta obavestenost ti se pretvori u potpunu neobavestenost a inteligencija ne dozvoljava napor da je zasto - zato , i zbog toga pribegavas drskosti.
:xq004:
Dobar si brate u recima.
Ja nisam uspela da cujem te pesme koje si poslao Ivanki i Loremo, obrisane su.

government

Ma to oni sa tog sajta brisu posle izvesnog vremena ako nema puno downloada. Nego nema je nesto Loremo u poslednje vreme. AAAAAAALLLLLLLOOOOOOO jeeeeellllll sssiiiiii zzzzziiivaaaaaaaaaa  aaaaaa     aaaaaaa!?

Ivanka

Za bacanje smeća, udarac po džepu
Autor: V. Dragić | 06.12.2008. - 07:56
Tvorac zakona o komunalnoj policiji
Bogoljub Milosavljević
Ukoliko to već nisu učinili, građani Srbije moraće za nekoliko meseci da promene svoje loše navike. Već sredinom proleća na ulicama svih gradova paradiraće komunalni policajci i ,,loviće" one koji pljuju, puše, gaze travu i kidaju cveće, bacaju smeće, puštaju glasnu muziku do duboko u noć, razbijaju rasvetu, postavljaju nelegalne objekte i parkiraju kola gde im se ćefne.

Kazne za prekršaje tek će biti određene, ali kako saznajemo, novčane će biti visoke, pa će najefikasnija edukacija ,,udaranje po džepu" početi i u Srbiji.
Ukoliko se, prema najavi ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milana Markovića, Nacrt zakona o komunalnoj policiji nađe u skupštinskoj proceduri, biće usvojen u prvoj polovini 2009. godine. To je zeleno svetlo gradonačelnicima širom Srbije za uvođenje nove službe u gradskoj upravi - komunalne policije.
- Komunalna policija će imati svoje oznake, nadležnosti i ovlašćenja, određena sredstva prinude i neće nositi vatreno oružje, već palice - izjavio je ministar Marković na okruglom stolu ,,Komunalna policija - nova nadležnost gradova", koji je juče održan u Beogradu.
Bogoljub Milosavljević, profesor Pravnog fakulteta BU koji je radio na izradi nacrta, kaže za ,,Blic" da je komunalna policija zamišljena kao nova služba gradske uprave.
- Predviđeno je da komunalni policajci nose uniforme, kao i da imaju mogućnost da legitimišu građane, da izriču upozorenja i usmena naređenja i da zadržavaju odgovorne za prekršaje i krivična dela. Predviđeno je, takođe, da održava komunalni red, nadzire parkiranje, prevoz građana u gradskom i prigradskom saobraćaju i taksi prevozu, kao i o postavljanju privremenih poslovnih objekata, zaštiti od buke i slično - kaže Milosavljević.
Milosavljević objašnjava da policajac mora da ima najmanje završenu srednju školu i obuku čiji će sadržaj odrediti ministar policije,.
- Uniforma će biti ista u svim gradovima sa oznakama policije, grada, prezimena, identifikacionog broja, oznake položaja policajca i grbom grada kome pripada. Oni će moći da naplate kaznu. Radiće kao i državna, na poziv građana ili po službenoj dužnosti - kaže Milosavljević

vesna05

A gde mogu da se vide sve njihove nadleznosti da ne bih dosla u situaciju da me neko kazni jer moj pas gazi travu ispred zgrade i sl,a moju komsinicu da ne kazni jer ona baca sa terase usrane decije pelene ali nju ne moze da vidi
Treba da postoji ali mislim da ce biti kao i sa obicnom,obicne ljude ce da kaznjavaju a one ostale nece,oni ce i dalje moci da rade sta hoce

Ivanka

Jbg, bar se nešto menja. A tvoja komšinica bi dobila sve usrane pelene nazad na balkon (kad bi bila moja).

ribica

Da je moja dobila bi njene nazad i jos dva komada mojih tj.decjih.

Ivanka

Ja bi ih pokupila, pozvonila na vrata i rekla: "Komšinice, nešto ste izgubili!"

neko

ma vesna karikira kao po obicaju!!kako da ne baca usrane pelene ja bih onda pisao sa terase pa kom opanci kom obojci!!!

reksys

Da, pod uslovom da je on ispod tebe,ali ako je iznad onda ce ti biti nezgodno. To se ne radi u JA samo u......

bebironac

joj sta bi ja dala da vidim kako "neko" zapisava sam sebe u afektu....  :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:

STRANACH

Mislim da od toga nema NISTA
Pa ti nazovi POLICAJCI ima da budu izudarani cim kroce na ulicu i to tim palicama koje nose
Ma mi smo ti bre ne civilizovan narod
Zatvori ima da budu popunjeni sa 120% kapaciteta.
A da nama treba takva sluzba treba,ali sa mnogo vecim ovlascenjima.
Sto meni ne daju da uredim tu oblast,sredio bih stvari za 2 meseca.

Dak

Citat: bebironac  08-12-2008, 14:01:16
joj sta bi ja dala da vidim kako "neko" zapisava sam sebe u afektu....  :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:
I da vice:"Evo vam ga na,svima iz inata"!

vesna05

Ivanka

Namesto zatvora, metlu u ruke, pa neka čiste po gradu.

ribica

Tako je Ivanka,tri put ura...ura,ura,ura :xq011:

government

Citat: Ivanka  07-12-2008, 09:01:48

Ukoliko to već nisu učinili, građani Srbije moraće za nekoliko meseci da promene svoje loše navike. Već sredinom proleća na ulicama svih gradova paradiraće komunalni policajci i ,,loviće" one koji pljuju, puše, gaze travu i kidaju cveće, bacaju smeće, puštaju glasnu muziku do duboko u noć, razbijaju rasvetu, postavljaju nelegalne objekte i parkiraju kola gde im se ćefne.

UU ovo mi zvuci kao naucna fantastika ali sto rece Neko ja sam ovo predlagao
jos pre 7-8 godina i izgleda da je neko cuo ili smislio isto.Em bi grad bio cistiji
em bi bilo vise para u budzetu. A ukoliko kazne ne budu bile drasticne od tog posla nema nista.
Npr. bacanje opuska ili pljuvanje 10 000 dinara pa da vidis kako ce svi da se
prokulture naprasno. Zasto to ne rade u Svajcarskoj ili gde vec, prpa bato ima da te kazne
ali kad dodju ovde izbace sve iz sinusa i ociste pepeljare  iz automobila.
Moj komsija pusi  -Formulu - jede Posebnu salamu a povremeno i parizer, a pije Kardiopirin
i Prilepid a inace pije i bromazepam od 10 mg. Stanuje izmad mene.
A pising nagore , pa sve zavisi ko ima koliko dobac. Posle nekoliko piva sve je moguce.

Ivanka

Imaš pravo. Nas Srbe najviše boli udarac po džepu.