Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

omiljena rasa pasa

Započeo ookkii, 24-08-2007, 22:23:42

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

ookkii

koja je vasa omiljena rasa pasa???

autentik

Loremo

Moj Spajki je terijer! Skroz otkacen, smesan, moze da bude i "opasan"!

Ugrizo je jednog mog prijatelja koji je, gledajuci utakmicu, vrlo bucno i iznervirano reagovao na promasenu sansu nasih kosarkasa.

Samo ga je capio za nogu! :aq24: Ne voli agresivno ponasanje i buku!

Od tada svi prvo pozdrave njega i daju mu do znanja da su prijatelji kuce! Dobar je zastitnuk i cuvar! :aq29:

Ivanka

Moja psićka je mešanka izmedju labradorca i koker španijela. U stanu nikada ne laje. Čak ni kad mene brani, ne laje. Odmah ugrize. Samo to je tako retko, dvaput u 15 godina.

zs

ONA

Loremo

Citat: Ivanka  04-10-2007, 12:18:41
Moja psićka je mešanka izmedju labradorca i koker španijela. U stanu nikada ne laje. Čak ni kad mene brani, ne laje. Odmah ugrize. Samo to je tako retko, dvaput u 15 godina.
Ni Spajki ne upozorava lajanjem, odmah grize! :aq24:

Kad je imao dve godine ugrizo je decka koji je na ulici prisao da me pita za neku ulicu.
Tetanus i pocepane farmerice... 150fl :aq09:

A laje kad se neko priblizi ulaznim vratima, u prizemlju smo...uh kad se razlaje :aq09:

Inace je poceo vid da mu slabi pa cesto udari u nesto dok hoda... :aq25:

nickollica

Loremo

Jednog bernandinca sam redovno hranila za vreme velikog odmora u gimnaziji!

Kod Pelivana 2 sendvica za mene i njega a ziveo je u dvoristu one lepe kuce u produzetku sadasnjeg Pelivana!

Obozavala sam ga! Ogroman, trom, lep, tuzne okice...uvek mi se radovao!  :aq29:

Ivanka

Moja psićka je danas uginula. Imala je raka i morala sam da je uspavam. Osećam se grozno.

ONA

Zao mi je Ivanka, nije malo 15 god. (kucinih jel tako?), voleti nekog i primati bezrezervnu ljubav. Znam da ti nisam bas neka uteha, znam da ti je tesko, mora da prodje. Sto pre nabavi neko mladunce i bice opet sve ok.

Ivanka

To mi svi govore, čim pre novo kučence. Ne znam, možda...

ONA

Pa lomis se zbog emotivnog vezivanja, ali to ti je sistem klin klinom. Bice sve ok.

Loremo

Ivanka, proces zaljenja je normalan i trebas sebi da das vremena.

Osetices sama da li i kada budes spremna za novog ljubimca! Ne pozuruj nista...

Black

Šta mislite o onim budalastim tvorevinama tipa pit bul ili staford? Imao sam dugo pekinezera i to je fino i milo kučence ( mada ponekad baksuz i ljutko) i takve rase smatram prihvatljivim za čuvanje.Ali , čuvati potencijalnog ubicu  i dokazanog krvoloka...na shvatam. Lično smatram da je u tom slučaju Frojd umašao svoje prste u smislu : fali mi malo ( više ) muda pa ajde da ih šetam kraj sebe...

Ivanka

Kakvi su vlasnici pasa, takvi su i psi. Moja koleginica ima pit bula koji se odlično razume s drugim psima. Čak i mačke podnosi. Hrabro ih ignoriše.

Black

To je neki umno poremećeni pit , hahaha! Pozdrav za bivšu komšinicu sa ploče!

Loremo

Ma nije Black! Evo i moje komsije imaju i kao beba je. Spajki nesto, zadnje vreme, rezi na njega a on dobrica mase repom i igrao bi se.

Moj se pravi gazda a kad bi se ovaj naljutio tesko bi nama bilo! Tako se pravi i sa mackama..a kad se jedna ukopala i nakostresila na njega,

samo je podvio rep :aq24: Inace ima drustvo iz detinjstva i zadovoljstvo je gledati ih kako se igraju. :aq29:

Black

Ma lepo kaže Ivanka , kakav je gazda , takav je i pas. Nevolja je u tome što su 90 % vlasnika takvih pasa ljudi koji pojma nemaju o samoj rasi tih pasa , o njihovom vaspitanju i dresuri. Važno je da je to u modi , da ,,žestoki" momci šetaju ,,žestoke" pse .A kada je gazda takav čovek onda će i pas biti surov i agresivan. Govorim ovo isključivo kao roditelj koji često čita o napadima takvih pasa na decu . Nikako nisam ljubitelj tih rasa , ali ih tolerišem ali isključivo u rukama i vlasništvu savesnih ljudi.

Ivanka

Ovde postoji predlog da za takve pse izdaju dozvole kao i za oružje. Svoje mišljenje bi dao psihijatar (o vlasniku, ne o psu)
Inače su ti psi veoma dobri čuvari.