Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

sta znace ove skracenice

Započeo NESA-SRB, 11-09-2007, 20:01:48

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

cd-a145-ja ili cd-e-156-ns to su diplomatske tablice cudi me da je na jednom dzipu jagodina oznaka ima li sajt o ti diplomatskim tablicama

Daca

Nije to nista cudno. Jos od 96. godina postoji vozilo u gradu sa diplomatskim tablicama. Pravo na te tablice nemaju samo ambasadori i clanovi njihove porodice, vec i strani investitori koji imaju trenutno ili trajno prebivaliste na teritoriji zemlje, kao i vlasnik jedne firme koji takodje ima svoju firmu van granica, a ipak zivi kod nas. Kao sto je primer B.Jovic.

Mac

A sta se podrazumeva pod stranim investitorom? :aq01:
Posto ja npr. investiram u ovu drzavu a stranac sam  :aq01:

zs

Citat: Mac  17-09-2007, 11:02:00
A sta se podrazumeva pod stranim investitorom? :aq01:
Posto ja npr. investiram u ovu drzavu a stranac sam  :aq01:

idi na www.siepa.sr.gov.yu pa ces videti sve sto ti treba

the best

Citat: Daca  14-09-2007, 07:58:29
Nije to nista cudno. Jos od 96. godina postoji vozilo u gradu sa diplomatskim tablicama. Pravo na te tablice nemaju samo ambasadori i clanovi njihove porodice, vec i strani investitori koji imaju trenutno ili trajno prebivaliste na teritoriji zemlje, kao i vlasnik jedne firme koji takodje ima svoju firmu van granica, a ipak zivi kod nas. Kao sto je primer B.Jovic.
ko sve nece biti diplomata...katastrofa...

zs

Citat: the best  17-09-2007, 13:49:05
Citat: Daca  14-09-2007, 07:58:29
ko sve nece biti diplomata...katastrofa...

pa nisu to samo diplomatske tablice. takve tablice imaju i predstavnistva firmi (kao sto je vec napisano), a svako ko otvori i/ili kupi firmu u inostranstvu moze da vozi vozilo sa takvim tablicama, tj da ga uveze na koriscenje bez placanja carine.

jedno vreme je to bilo "moderno" u srbiji, kupovali su strane firme (male, fiktivne, ovakve ili onakve), kako bi mogli da uvezu auto bez placanja carine

Mac

U pa super, znaci i ja mogu da imam crne tablice  :aq01: