Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pauk ponovo u gradu!

Započeo SPAJK, 25-09-2007, 23:34:11

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

SPAJK

Pojačanje parking servisa - "Pauk" služba!
Sada su "Parking harači" u punom sastavu.

ONA

Videh juce taj "pun sastav", pauk+2 pandura (a nije S...), a dok se oni bave time, ljudi pretrcavaju li pretrcavaju ulicu gde stignu...

SPAJK

"Parking servis" i policija nemaju veze jedno s drugim. Dve različite firme. Reš je o "Haračima" parkinga. E sada, budeš vešt da ne platiš njima, tu te sačeka "Pauk" pa im platiš još više.

A zone parkiranja!?
Mogli su uvesti i treću zonu! Npr. na Koloniji, Liparu, Trnavi...  :aq20:

GODO

Setajte ljudi,vozite bicikle,za zimu skije i sanke.Ja se zalim na nedovoljno mesta za parkiranje dvotockasa,posebno oko pijace.

zs

Citat: SPAJK  26-09-2007, 08:47:56
"Parking servis" i policija nemaju veze jedno s drugim. Dve različite firme. Reš je o "Haračima" parkinga. E sada, budeš vešt da ne platiš njima, tu te sačeka "Pauk" pa im platiš još više.

A zone parkiranja!?
Mogli su uvesti i treću zonu! Npr. na Koloniji, Liparu, Trnavi...  :aq20:

koliko znam pauk pripada paking servisu

ONA

SPAJK

Da "Parking servis" i "Pauk" su jedna tikva. Policija nema veze sa tim.
Opomena ili kazna koja stigne od "Parking" servisera, lepo upakovana u najlon kesi i kada nađeš policajca da platiš, nemojte se iznenaditi kada vam kaže da policija nema veze sa tom kaznom.
To kažnjava grad, a ne policija!

GODO

SPAJK

Još nisam "probao" sa kaznama.
Mislim da je opomena/kazna oko 1000 din.
"Mister Pauk" oko 4000din.
Još kada ti nakače nepropisno parkiranje...
Biće licitacije za pojedina vozila  :aq01:

ONA

Sve je dobro dok ne " biju ko nece "...

ribica

Wau,kazne su paprene,nekima se i ne isplati da auto vracaju nazad,kada vredi manje nego kazna(4000 pauk + 1000 kazna=neispaltivo),bolje vozis bajs i ne boli te glava. :aq08:

SPAJK

Ovih dana rade "zastrašivanje" Paukom. Stave neki auto i "vozaju" ga po gradu, kao "Evo šta vas čeka ako ne budete dobri!". A ustvari, uvertira. Ima tek da bude...

Ivanka

I da li pomaže to zastrašivanje?
Lani je bio haos sa parkiranjem. Posle 8 sati vožnje nisam imala gde da parkiram. Jedva sam namolila popa da me pusti u portu.

zs

pa od kada radi parking servis ima dosta mesta za parkiranje po gradu, posebno u zonama gde se placa

Mac

Da, a iako ne nadjes mesta da parkiras po gradu (kao sto se meni desilo pre neki dan) imaces sigurno neko mesto u parking zgradi koja je i jeftinija od parkiranja u prvoj zoni a i mozes da stojis ceo dan u njoj za tih 20 dinara sto das

ONA

To o cemu ti pricas, je verovatno NEDELJA bila u pitanju, kad se ni jedna zona ne placa.

Mac

Ne, ja mislim bas da je bila zadnja sreda, znam da je bilo u toku nedelje jer je bilo 3 sata popodne a ja sam trebao nesto da kupujem po gradu

ONA

Je li Mace, je l pri izlasku sa parkinga, cika na rampi obracunao koliko si sati proveo u garage po ceni od 20 din.

Mac

ONA

Zar nije ovako, kad udjes u garazu, radnik servisa daje ti papiric na kome pise vreme kad si uso u garazu. Kad izlazis iz garaze, platis vreme "potroseno" za parkiranje. 1h - 20 din., 2h - 40 din. itd...