Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Muzej vostanih figura u Jagodini

Započeo Mac, 15-01-2008, 08:36:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Louis

Citat: macha  24-05-2008, 17:13:20
Kad ce Svetlanina figura da stigne?????????????
Stooooooo?

bebironac

Dak

Citat: macha  24-05-2008, 17:13:20
Kad ce Svetlanina figura da stigne?????????????

Svetlana??? :aq15:Parafin?Tose-covek i dusa-uvek sam za njega.Ali Svetlana...?Ma daj.

macha

Broj posetilaca na njenim koncertima kaze sve o njoj .........Evo na primer Srpska Nova u BG i  Usce ...................

ookkii

ma kakva ceca, to dolaze samo majstori i moleri da je gledaju... telo joj je extra ali ne i glas

Dak

Citat: macha  25-05-2008, 17:07:57
Broj posetilaca na njenim koncertima kaze sve o njoj .........Evo na primer Srpska Nova u BG i  Usce ...................
2002.godina.Marakana.Bio sam na koncertu.70 000 ljudi.Spektakl.Ali kad sam bolje pogledao ljude koji je slusaju...smucilo mi se!Nisam mogao da ostanem do kraja.Jebo pare.

nesa_skazi

Ne znam zasto ,ali jednom sam bio skrenuo sa teme i odmah su me opomenuli,tacnije autentik!:) A sada vidim vec se uveliko pricate o ceci i odavno ste skrenuli sa teme ,a niko vas ne opominje!Mislim da je ipak bolje da se vratite na muzej i da zanemarite cecu i taj jebeni tirbo folk!SVe ovo mi govori da autentik slusa cecu i da mu ova tema prija!:)sala mala

autentik

Ma ne stižem sve da pregledam,  ali ko primeti takve stvari odmah neka javi -  Ima dole desno - Prijavi Uredniku - i gotova stvar

Ajde ljudi pustite Cecu  -  da čujemo nešto još o Muzeju  -  Kakav kod da je mislim da su mesto potrevili

bebironac

aaaaaaaaaaaaa Skazi kakva si ti tuzibaba,nemam reci....bolje se prijavi da budes moderator....

shonka

bas mi je drago sto jos uvek postoje JAGODINCI koji ne vole naseg sadasnjeg precednika ili bolje da kazem gradonacelnika

nesa_skazi

Citat: bebironac  26-05-2008, 16:30:30
aaaaaaaaaaaaa Skazi kakva si ti tuzibaba,nemam reci....bolje se prijavi da budes moderator....

Majke ti? A ti bi volela da ja budem moderator,a?:)

A da se vratimo na muzej!keva mi je bila u muzeju i kaze da je bas lepo skockano u uredjeno!Kaze malo deluje jezivo!Hoce neko da mi plati ulaz?:)

bebironac

Prijavi se za moderatora i autentik ce ti platiti ulaznicu   :aq21: :aq21: :aq21:

Dak

Je li skazi,a kad bi bile seksi figure u raznim pozama,sam bi platio ulaznicu je l' da?! :aq07:

nesa_skazi

Citat: bebironac  01-06-2008, 16:54:41
Prijavi se za moderatora i autentik ce ti platiti ulaznicu   :aq21: :aq21: :aq21:

Ne bi bilo dobro po tobe! Odmah bih te eliminisao sa foruma:):)Mnogo siris krila:)
Autentik? Utici malo na ovaj zenski svet:)

nesa_skazi

Citat: Dak  01-06-2008, 23:24:01
Je li skazi,a kad bi bile seksi figure u raznim pozama,sam bi platio ulaznicu je l' da?! :aq07:

Me jok.Cisto sumnja ida bih posetio takvo mesto ! Ne privllaci mene to da ja sad kao nesto gledam!Ja sam bre SRBIN,volim da pipnem, da stisnem:)

bebironac

Citat: nesa_skazi  02-06-2008, 00:04:53
Citat: bebironac  01-06-2008, 16:54:41
Prijavi se za moderatora i autentik ce ti platiti ulaznicu   :aq21: :aq21: :aq21:

Ne bi bilo dobro po tobe! Odmah bih te eliminisao sa foruma:):)Mnogo siris krila:)
Autentik? Utici malo na ovaj zenski svet:)

Ti bi mene eliminisao??? Pa kakav si ti to moderator...ne razmisljas o zanimljivosti foruma,ti bi bio moderator koji se sveti,ma gde ce ti dusa ovakvog forumasa da izbacis....  :aq24:

nesa_skazi

jao ljubi te nesa tako zanimljivu:)

bebironac

Dak

Od tih izliva ljubavi ce se otopiti ova "vostana" forumaska tema...

nesa_skazi