Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

TENIS

Započeo autentik, 19-01-2008, 10:49:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

NameNo

....... :aq15: :aq15:........ovo je bas neocekivano.....koliko iznenadjujucih stvari......................

SunđerBoba

Izvinite zbog copy/paste sistema, ali ne mogu ovo da prepričavam:

"Ana Ivanović izjavila je da je iznenadna fizička slabost razlog njenog poraz od Viktorije Azarenke u osmini finala Rolan Garosa (2:6, 3:6).

"Počela sam dobro, ali mi se sredinom četvrtog gema zavrtelo u glavi. Osetila sam se malaksalo, mutilo mi se pred očima i nisam mogla da izdržim ritam igre", rekla je vidno razočarana Ana.

"Čim bi se poen odužio, počela bih da gubim ravnotežu"."

Pa mislim stvarno. Ovo je neozbiljno, za "vrhunskog" sportisu vrlo neozbiljno  :xq010:

SunđerBoba

Jelena Janković nije uspela da se plasirala u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je izgubila od Rumunke Soranu Kirstee rezultatom 3:6, 6:0, 9:7. Mogu samo da dodam, da je Rumunka igrala ODLIČNO!!!!

SunđerBoba

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale Rolan Garosa.

Srpsko-kanadski dubl je u četvrtfinalu bio bolji od Igora Kunjicina i Dimitrija Tursunova iz Rusije 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

:xq004:

NameNo

Zimonjicu,Nestore,bravo!!!!!!!

SunđerBoba

Ok, da li još neko prati završnicu RG?
Imate li ideju ko podiže pehare ove godine?

Fanta

pa pobedio Federer i opet plakao... Taj momak ima silnih psihičkih problema. Niti ume da se nosi sa porazima niti ume da se nosi sa pobedama. Razumem ja njega da je konačno ostvario svoj cilj, ali aman... neka nauči da filtrira svoje pozitivna i negativna osećanja...

SunđerBoba

Aha, jeste malo trulkasto  :xq006:

Fanta

a danas u 16h igra Nole

SunđerBoba

E, dobro si me podsetila  :aq28:
Jedva čekam Vimbldon  :aq29: Samo da je malo više ljudi na ovoj temi...pa da komentarišemo, ali ok je i ovako  :aq22:

Fanta

drugi tabor je na fudbalu  :aq22:

SunđerBoba

Nole se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Haleu.
Novak je u drugom kolu pobedio Francuza Florana Seru u tri seta - 5:7, 7:5, 6:1. Sledeći rival biće mu  Austrijanac Jirgen Melcer.

SunđerBoba

Nole je u ovom meču napravio pravi preokret.
U drugom setu pri rezultatu 1:0 u setovima i 5:2 u gemovima i 40:0 za Francuza, Novak je uspeo da spasi sve meč lopte, i preokrene rezultat u svoju korist!!!!

Federer ne igra na ovom turniru, a nagradni fond turnira u Haleu, na kome Đoković prošle godine nije učestvovao jer je igrao na "Kvins klub" takmičenju u Londonu gde je stigao do finala, iznosi 750.000 evra.

SunđerBoba

Novak je pobedio Jirgena Melcera rezultatom 6:1, 6:4, za 66 minuta  i stigao do polufinala turnira u nemačkom Haleu.

NameNo

:xq004: :xq004: bravo Noleee!!!!!!

SunđerBoba

Idemo!!!

Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira u Haleu, pošto je savladao Belgijanca Olivijea Rohusa u dva seta, po setovima 7:6, 6:4.

Ovo će biti šesto ATP finale našeg tenisera u 2009. godini. Protivnik Đokovića u finalu biće Tomih Has, koji je u tri seta bio bolji od Filipa Kolšrajbera 2:6, 7:6, 7:6.

Svilena

autentik

Kad igra danas

Svilena

Đoković - Has 13.15h

Fanta

gledću i navijaću za Noleta, naravno...

gledala sam njegov meč juče... kao i za Federera i za Noleta isto važi... Moraju više da rade sa psiholozima ili da ih menjaju.