Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vas predlog

Započeo autentik, 31-03-2006, 17:24:51

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

government

Hanna , ja sutra idem na taj kraj , zalepiću ti na vratima mesne zajednice poternicu, tj potražnicu za  ovim gospodinom .

Hanna

government

Mislim da sam našao čoveka!

Black

Citat: government  15-03-2009, 20:46:00
BRAVO MAJSTORE! DOĐEM PIVO KADA SE VIDIMO!

gremlin

Svi bre obećavaju stalno neka piva  :aq26:

Gde je PIVO  :xq019: :xq056: :xq057: :xq035:

government

Pivo je svuda oko nas!
Izgleda je ono jedna od tužnih priča srpsko hrvatskih brakova.

Hanna

Puno je takvih tužnih priča, nažalost...

Pre par meseci sam tražila oca jako dobre drugarice... Saznali smo gde je, ali nažalost prekasno - čovek je umro prošle godine... Ostavio je ženu i dete od dva meseca (u braku je bio svega 6 meseci) i nestao bez traga. ...ali zahvaljujući ljudima kojima je stalo da pomagaju - bar znamo šta je bilo s njime, drugarica je pronašla ostatak familije (strica, tete, baku) koji je obožava i saznala da ima polubrata u Austriji. Jedino ne može da dođe do brata... To nam je sada sledeća stepenica:)

Šta se tiče ovog drugara koji traži oca - on je od mame dobio jednu priču, od bake drugu, od sestre treću.... I tako u nedogled.. A sada želi istinu i priliku da upozna oca, ako je to ikako moguće!

Žalosno je jedino da agencije specijalizirane za traženje obitelji nisu ni drugaru ni drugarici uspeli da pomognu u ovih 17 godina (od rata traže očeve), a da smo mi u nedelju dana pronašli više od pola familije drugarici i u tri dana (možda) stigli korak bliže ocu drugara...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Government, što zezaš krizu ?

government

Ne zezam krizu , stvarno sam našao čoveka, imam sad i br telefona , ali to ću na mail Hanni.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ako si ga stvarno našao alal ti....vera. :)

government

Citat: Black  15-03-2009, 22:58:14
Citat: government  15-03-2009, 20:46:00
BRAVO MAJSTORE! DOĐEM PIVO KADA SE VIDIMO!

U jeee !
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  16-03-2009, 22:02:24
Ako si ga stvarno našao alal ti....vera. :)
Maser , rukoljube primam utorkom i petkom, zakazivanje  neophodno telefonom uz priloženu taksu od somića evrića uplaćenih na moj konto.

zdravlje

uh
svaka ti dala...

:aq26:

Luna

a jel to ljubljenje ruku moze bez para...neces valjda da se toliko nisko spustis da naplacujes.imaj svoj ponos. wq115
evo ja sada odustadoh kad ovo procitah,steta. a htela da pitam za termin. wq134

government

Čuo sam se telefonom sa Miroslavom Mijalkovićem, to je gospodin koga traze.Jako se obradovao i
jedva ceka da se cuje sa decom. Broj je prosleđen Hanni.
Mnogo sam srecan!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Bravo Gov. A jel mogu taj rukoljub da zakažem mejlom ili MSN-om ?  :aq24:

Luna

@egover
sada sam se najezila,najozbiljnije. to je divno.a jel taj covek znao za decu? :aq07:

vidis kako pozitivno uticem na tebe odkad se pises sa mnom?
a dobices sigurno i neki polnod njih,pa ti zato ovaj uticaj i naglasavam..bio bi red da ga delimo.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Možda će i kuranfil da dobije.

government

Čovek se nije čuo sa decom  19 godina, negde pre rata se vratio u Srbiju, valjda se razveo od žene koja je hrvatske nacionalnosti. Slao im je čestitke za Božić ali bez ikakvog odgovora. Sin sada hoće da se  čuje sa ocem i sazna njegovu stranu priče.Nisam hteo da pričam detaljnije, jer je baš lična stvar.Kazao mi je da će celog dana biti pored telefona i čekati poziv.Ima oko 50 i neku godinu.Celog dana mislim o njima, i baš mi je srce puno.

Luna

mogu ti reci da je bas i meni drago.mora da se puno iznenadio.
lepo od tebe i za njih.

gremlin

AUTENTIK      postavi link na kome može da se glasa za Đavolju varoš   :aq22: :aq17: :aq04: