Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Buljanka-kompleks jezera kod Paracina

Započeo Zockey, 20-04-2008, 21:24:43

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ercha85

Jel jos uvek ovde leti ima nekih zurki na otvorenom??? Drugarica mi je pricala pre par godina da je bilo nekih zurki ovde, ali mozda sam i pomesao? :D

government

Mislim da tamo ima samo komaraca! I to mnogo.

Wlaja

Citat: ercha85  06-07-2009, 21:58:32
Jel jos uvek ovde leti ima nekih zurki na otvorenom??? Drugarica mi je pricala pre par godina da je bilo nekih zurki ovde, ali mozda sam i pomesao? :D

Bila je jedna DnB zuraja, proshla je opushteno. Pre nekoliko dana na putu ZA Buljanku je bila jedna komercijalna i opet neje loshe proshla ... Tako da mislim da ce nastaviti trend zuraja, jer je daleko u nenaseljenom podruchju ... :D

Luna

jel jos ima oe nevidjene prasine na putu do Buljanke ili je mozda popravljen put?

krimortus

svakog leta ima poneka zuraja...jedva cekam sledecu zato sto su to uvek super zurkice...

zamislite jezerce nocu i maglu kako se spusta na nj'... aaaaah

prosle godine DnB zurka bila zanimljiva...zapravo 2gi stage za koji je manje ljudi znalo je bio "kulji" :))

Wlaja

Citat: Luna  06-07-2009, 23:40:21
jel jos ima oe nevidjene prasine na putu do Buljanke ili je mozda popravljen put?

Prashina kolko ocesh ... Proshli put sam sve beo izashao ... :D

krimortus

Citat: Luna  06-07-2009, 23:40:21

ne daj boze kolima...

Luna

znaaaaaam...pasirali smo,ja isla sa otvorenim dzipom...kako sam prosla nedao bog nikom. :aq25:
sada idem na onaj put kroz Savac,malo je bolje samo trebas da se probijes kroz kaljuge i kratere po njemu.