Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Motorijada u Jagodini!

Započeo nesa_skazi, 19-05-2008, 19:32:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 54 gostiju pregledaju ovu temu.

nesa_skazi_acelera

https://www.moto-berza.com/moto_skupovi.php

ocigledno da ove godine motorijade u jagodini nece ni biti.evo vidite i sami pa prokomentarisete...

Alkar

Ocigledno  :aq25: ali na srecu bice ih dovoljno

Sone

Svake godine je bila prosle je bas bilo dosta motora neznam zasto nisu prijavljeni za ovu godinu.bas bez.
ali ima jos vremena mozda se nesto i promeni.

Didi

Mozda nemogu ni bajkeri vise da slusaju Zonu B  :xq005:

zdravlje

mozda tu nisi ni pogresio
bez dobre muzike nista od bilo koje zurke...

nesa_skazi_acelera

Citat: Didi  10-02-2010, 14:37:54
Mozda nemogu ni bajkeri vise da slusaju Zonu B  :xq005:

a mozda i to:)

Sone

Slazem se da bez dobre muzike nema dobre zurke ali to nije razglog da se ne odrzi motorijada,opet tu su u prvom planu motori a kasnije muzika.

nesa_skazi_acelera

ma mene nerviraju te motorijade zbog onih nezdravih bajekra.kad pocnu da turiraju motore kao nenormalni,da ti mozak prsne na dva dela:)a sto se tice muzike, ok.sta daju dobro doslo je.samo nek se cuje nesto da tandrce.a jos sto me nervira kod bajkera je kad hoce po svaku cenu da se probiju krzo masu i doju do bine!!pravi degenerici.nadam se da se neko nije nasao uvredjen ali svaka cast pojedincima i pitomim bajekrerima.

Didi

Kako bre Neso samo da tandrce.....zamisli Kemala Montena da svira  na motorijadi?

Sone

U pravu si Neso slazem se ali opet to su pojedinci

Alkar

Citat: Sone  10-02-2010, 17:13:06
Slazem se da bez dobre muzike nema dobre zurke ali to nije razglog da se ne odrzi motorijada,opet tu su u prvom planu motori a kasnije muzika.
:xq011:

Citat: nesa_skazi_acelera  10-02-2010, 17:17:30
ma mene nerviraju te motorijade zbog onih nezdravih bajekra.kad pocnu da turiraju motore kao nenormalni,da ti mozak prsne na dva dela:)a sto se tice muzike, ok.sta daju dobro doslo je.samo nek se cuje nesto da tandrce.a jos sto me nervira kod bajkera je kad hoce po svaku cenu da se probiju krzo masu i doju do bine!!pravi degenerici.nadam se da se neko nije nasao uvredjen ali svaka cast pojedincima i pitomim bajekrerima.
Defile, takmicenja, stari prijatelji. Ne razumem zasto se trpate tamo gde ne pripadate. Nije to vasar

nesa_skazi_acelera

pa trpamo se tamo jer idemo na svirku,da slusamo muziku!motori me bas nesto i ne zanmaju!ako sam dosao da slusam muziku ne mora neko motorom da mi gazi stopala i da se nasilnicki brobija motorom krzo masu ne bi li stao ispred bine i turirao motor kao neki klen!nego to pijano pa ne razmislja i posledicama....

Alkar

:xq005: Zato sam ja oduvek vise voleo motorijade koje se ne odrzavaju po gradovima. Manje ima "pesaka" koji dodju da na besplatnu svirku i jeftino pivo a posle s*ru kako im nevaljaju bajkeri koji su sve to organizovali.

Sone

zdravlje

Citat: Alkar  10-02-2010, 22:56:41
:xq005: Zato sam ja oduvek vise voleo motorijade koje se ne odrzavaju po gradovima. Manje ima "pesaka" koji dodju da na besplatnu svirku i jeftino pivo a posle s*ru kako im nevaljaju bajkeri koji su sve to organizovali.

:aq24: :aq24:

citas mi misli

nesa_skazi_acelera

Citat: Alkar  10-02-2010, 22:56:41

u globalu me ne nervira !nerviraju me samo oni nenormalni i koji se ponasaju nasilnicki...

nesa_skazi_acelera

zdravlje

zdravlje

dali neko mozda ima novosto o motorijadi?
pisao sam organizatoru, ali odgovor nisam dobio...

termini?
dali se uopste odrzava?

autentik

Moto  Riders klub neće ove godine da organizuje MOTORIJADU kao što je to bio slučaj prošlih godina... Kako kažu možda će da bude nešto tokom LETA... Ali to se tek čeka šta će da bude

Umeđuvremenu će neka omladina da organizuje motorijadu... ali to se ne zna ni ko ni kada će da bude...