Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Stare jagodinske rok - pank grupe!

Započeo nesa_skazi, 08-06-2008, 23:37:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Sale Etiopia

Citat: nesa_skazi  30-06-2008, 12:31:43
A evo jedinog albuma grupe Etiopija! Uspeo sam da dodjem do kompletnog albuma.

https://rapidshare.com/files/125860553/Etiopia.rar

Album je izdat 1990 godine,a zove se kao i sama grupa - Etiopia. Uzivajte

Nostalgija
E slatko me nasmeja ovaj skenirani tekst.Pa kakva Miyantropija je svirala u Kragujevcu/da bi nakon toga Pogledi izbacili cass '' U YU sve je u redu''?????!!!!!!Gluposti o ''istoriji benda neću da komentarišem a što se tiče Mizantropijinog učešća na cass izdanju govori omot kasete.Koliko vidim, piše Etiopia....xaxaxaxaxaxaxa....e,čime su se sve služila deca moja koju uvedoh u bend......toliko o iskrenosti '' biografije'' koju sad pročitah....jeste davno pisano ali za demant nije nikada kasno.

pe-tar

Citat: bojadin  12-09-2009, 21:58:29
Znam za Hanu koja je pevala u nekim grupama, verovatno mislis na nju.
Verovatno je to - to.

nesa_skazi

e pa i bilo je vreme da se javis etiopljaninu i da ispravis,prepravis  greske i dezinformacije:)jebiga,mi klinci (retko koji) se mucimo da saznamo nesto vise o bendu ali nemamo od koga!ja sam iskreno pokusavao i pokusavao ali slaba je vajda bila do sada!veliki pozdrav za tebe i sve etiopljane pa vas ocekujemo da uskoro zasvirate u nekom jagodinskom klubu....

Sale Etiopia

Citat: nesa_skazi  29-09-2009, 19:37:35
e pa i bilo je vreme da se javis etiopljaninu i da ispravis,prepravis  greske i dezinformacije:)jebiga,mi klinci (retko koji) se mucimo da saznamo nesto vise o bendu ali nemamo od koga!ja sam iskreno pokusavao i pokusavao ali slaba je vajda bila do sada!veliki pozdrav za tebe i sve etiopljane pa vas ocekujemo da uskoro zasvirate u nekom jagodinskom klubu....
hvala na pozdravima.bend dugo nije radio,radili su ljudi koji su nekada bili u bendu....pa su imali prostor da iskrive sliku i plasiraju neke neistine, ne znam iz kojih razloga.pauza od 16 godina nije mala......priznajem,teško je bilo doći do pravih informacija.Ali,Etiopia sad ima link na Spejsu-za one koje interesuje i lokalna i globalno gledana srpska scena:).......a ovaj sajt je relativno mlad,skoro sam i čuo za ovaj forum....jbg.....no dobro,tu smo gde smo!Novina je ta da se bendu priključio i stari ''veteran'',Neški(Delta).....vežbamo....znači to je sad taj line - up.Što se tiče Jagodine, teško je ovde naći prostor,trebali smo svirati sa Vox Populijem u Keltima 16.10. ali gazda kluba nije dao vikend(petak se pada) jer tad organizuje nekakve tehno žurke ili šta već a Voxi ne sviraju sa strane radnim danima.Tako da je otpalo....uzvraćam pozdrave!

Fanta

ja imam lp Etiopije sa potpisom svih članova. Bila sam klinka pa jurila autograme  :aq24:

Svako dobro Sale  :aq28:

Sale Etiopia

Citat: Fanta  30-09-2009, 10:13:11
ja imam lp Etiopije sa potpisom svih članova. Bila sam klinka pa jurila autograme  :aq24:

Svako dobro Sale  :aq28:
pozz i tebi,Fanta!

Fanta

Bila su to dobra vremena kad se slušala dobra muzika  :aq28:

bojadin

bojadin

`

nesa_skazi

bojadin

^

Wolfy Alister

Evo mene sa nekim zvanicnim informacijama.
Posetite redizajnirani Alister sajt na www.alistermetal.net i poslusajte nove pesme, naravno.

reksys

Sajt nije optimizovan i sve treperi i treba te raditi na njemu. Ali ideja mi se svijda....

bojadin

Samo da se javim posle duze pauze, nije me bilo zbog raznih obaveza. Uskoro cu postaviti kompletiran spisak, nabavilo se svasta u medjuvremenu, sada imam preko 130 autora, nabavilo se i nesto video snimaka.

Pozdrav!

autentik

bojadin

Dok ne stigne spisak, evo malo snimaka. Nemanja Markovic, ranije clan jagodinske grupe Kinovia, sa norveskim bendom Anne Marie Almedal, uzivo izvode obradu "Safe from harm":
https://www.youtube.com/watch?v=7ukcQtULeZI

Uzivajte!

autentik

bojadin

A sad nesto iz 1991-e :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=0tVz2aeFHLo

Poptones i Lilihip!