Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEŠAVANJA U ĆUPRIJI

Započeo autentik, 12-09-2008, 23:19:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

Šta ćete vi sa tol'kom kulturom?

a tamo..tamo ce mi svira kamerni kvartet..ma kvintet, pa nek ide zivot!!! uuu, jeeeee

SunđerBoba

Ima da se POKOČIMO! Eto šta!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Al znaš kako kažu-lepše je s kulturnom.

nesa_skazi

vi cupricani dzabe zivite tu kad nemate pojma sta se desava u vasem gradu!sutra svirka 202ke u moravskom parku.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

krimortus

@nesa skazi

marshall je to vec najavio na prethodnoj strani...bravo za tebe

autentik

Nova izlozba u Muzeju u Cupriji

"Izlozba diplomskih radova studenata Fakulteta umetnosti u Nisu"
Svecano otvaranje u subotu 22.08.2009. godine u 19.00 sati

autentik

SunđerBoba

Citat: nesa_skazi  21-08-2009, 21:38:21
vi cupricani dzabe zivite tu kad nemate pojma sta se desava u vasem gradu!sutra svirka 202ke u moravskom parku.

A zašto ti misliš da mi nimamo pojam šta se dešava, ako nas ne inetesuje takav događaj? Jel pod obavezno da svi vole svirku 202_ke, koja je jedno te isto zadnjih deset i kusur godina?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

krimortus

Citat: SunđerBoba  22-08-2009, 12:25:56

A zašto ti misliš da mi nimamo pojam šta se dešava, ako nas ne inetesuje takav događaj? Jel pod obavezno da svi vole svirku 202_ke, koja je jedno te isto zadnjih deset i kusur godina?

ziva istina

nesa_skazi

Pa mnogo ima ovih postova pa je ona najava 202ke na predhodnoj strani apsolutno neprimetna!

nesa_skazi

jedan veliki pljesak za tebe! pa ti dovedi covece Ac Dc na 202ku pa ce biti drugacija od dosadasnjih.....stvarno ne vidim sta bi trebalo da se menja?hoces da svi skacu na glavu u toku svirke....mislim sta?ni meni ta 202ka nije toliko bas interesantna ali podrzavam to sto radi vlada jet i svidja mi se sto jos uvek neko postoji u ovoj zemlji ko ima volje i zelje da radi sa mladim ljudima i da ih podrzi u tome sto oni rade...

nesa_skazi

dovedi brate atomsko skloniste,el.orgazam,divlje jagode i svi ce doci na 202!svasta:)

marshall

Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 09:58:55

jedan veliki pljesak za tebe! pa ti dovedi covece Ac Dc na 202ku pa ce biti drugacija od dosadasnjih.....stvarno ne vidim sta bi trebalo da se menja?hoces da svi skacu na glavu u toku svirke....mislim sta?ni meni ta 202ka nije toliko bas interesantna ali podrzavam to sto radi vlada jet i svidja mi se sto jos uvek neko postoji u ovoj zemlji ko ima volje i zelje da radi sa mladim ljudima i da ih podrzi u tome sto oni rade...
[/quot
Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 09:58:55

Imas sada i Deciju Gitarijadu koja tekodje ima za cilj rad sa decom do 18 godina...

marshall

Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 10:00:49
dovedi brate atomsko skloniste,el.orgazam,divlje jagode i svi ce doci na 202!svasta:)

Posla Osvajaca u Moravskom Parku je bilo reci sa Cuprijskom Opstinom,da se Atomsko Skloniste i Divlje Jagode dovedu u Cupriju,ali sve je ostalo samo na recima...zbog cega,verujem da Cupricani to najbolje znaju.Ljudi iz Opstine niti za to imaju sluha,niti verujem da su culi uopste za Atomsko Skloniste,Divlje Jagode i grupe slicne njima.Tako da je sve zavrsilo samo na Hitu 202 juce,u Moravskom parku.

Kazem jos jednom...bilo je nekoliko bezuspesnih pokusaja da se dogovore ovakve i slicne manifestacije,ali na zalost,bezuspesno.

nesa_skazi

nije to samo problem u cupriji vec i kod nas.....

Svilena

Citat: marshall  23-08-2009, 10:17:02

Posla Osvajaca u Moravskom Parku je bilo reci sa Cuprijskom Opstinom,da se Atomsko Skloniste i Divlje Jagode dovedu u Cupriju,ali sve je ostalo samo na recima...zbog cega,verujem da Cupricani to najbolje znaju.Ljudi iz Opstine niti za to imaju sluha,niti verujem da su culi uopste za Atomsko Skloniste,Divlje Jagode i grupe slicne njima.Tako da je sve zavrsilo samo na Hitu 202 juce,u Moravskom parku.

Kazem jos jednom...bilo je nekoliko bezuspesnih pokusaja da se dogovore ovakve i slicne manifestacije,ali na zalost,bezuspesno.

A, kakva je situacija sa Jagodinom i nekim takvim desavanjem?

marshall

U Jagodini ce se bar od sledece odrzavati Decija Gitarijada i to tradicionalno,tako da ce bar po tome biti prepoznatljiva u Srbiji i u svetu,a Cuprija i dalje nece biti sposobna da napravi ni jedan najobicniji koncert lokalnog benda.

marshall

Citat: Svilena  23-08-2009, 10:26:36
Citat: marshall  23-08-2009, 10:17:02

A, kakva je situacija sa Jagodinom i nekim takvim desavanjem?

Evo dao sam deo odgovora u predhodnoj poruci...

Ako pratis obavestenja koja dajemo ovde,primecujes da se u Jagodini nesto desava i da ce se od sledece godine odrzavati Decija Gitarijada...