Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEŠAVANJA U ĆUPRIJI

Započeo autentik, 12-09-2008, 23:19:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

Tako sam i mislila za taj deo odgovora...OK

nesa_skazi

e bas ako u svetu budemo prepoznatljivi zbog decije gitarijade da ga jebem bas:)

marshall

Sutra je u Irish Pub - u nastavak snimanja spota "Zgazi drogu navuci se na muziku",pod pokroviteljstvom SO Grada Jagodine i Kompanije REVITA,tako da eto jos jednog primera da se u Jagodini nesto radi.

SunđerBoba

Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 09:58:55
jedan veliki pljesak za tebe! pa ti dovedi covece Ac Dc na 202ku pa ce biti drugacija od dosadasnjih.....stvarno ne vidim sta bi trebalo da se menja?hoces da svi skacu na glavu u toku svirke....mislim sta?ni meni ta 202ka nije toliko bas interesantna ali podrzavam to sto radi vlada jet i svidja mi se sto jos uvek neko postoji u ovoj zemlji ko ima volje i zelje da radi sa mladim ljudima i da ih podrzi u tome sto oni rade...

Ohladi malo! Promašio si poentu. Meni je sasvim svejedno koga će 202_ka da dovede na svirku, jer sam tim fenomenom bila fascinirana u pubertetu. Baš mi je drago što i tebi nije 202_ka baš toliko interesantna, pa ne razumem šta se onda ******? 202_ ka plasira jedno te isto godinama, i to je ok. Menjaju se ljudi. Odrastaju, sazrevaju, pa menjaju rakurse. Ništa lično, šta si zapenio?
To što neke ljude ne zanima svirka 202_ke, ne znači da nemaju pojma šta se dešava, po je bila poenta!

marshall

Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 11:08:09
e bas ako u svetu budemo prepoznatljivi zbog decije gitarijade da ga jebem bas:)

Pa ako nadjes da u svetu to negde postoji i organizuje se,voleo bi da mi javis...

nesa_skazi

Citat: SunđerBoba  23-08-2009, 11:13:25
Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 09:58:55
jedan veliki pljesak za tebe! pa ti dovedi covece Ac Dc na 202ku pa ce biti drugacija od dosadasnjih.....stvarno ne vidim sta bi trebalo da se menja?hoces da svi skacu na glavu u toku svirke....mislim sta?ni meni ta 202ka nije toliko bas interesantna ali podrzavam to sto radi vlada jet i svidja mi se sto jos uvek neko postoji u ovoj zemlji ko ima volje i zelje da radi sa mladim ljudima i da ih podrzi u tome sto oni rade...

Ohladi malo! Promašio si poentu. Meni je sasvim svejedno koga će 202_ka da dovede na svirku, jer sam tim fenomenom bila fascinirana u pubertetu. Baš mi je drago što i tebi nije 202_ka baš toliko interesantna, pa ne razumem šta se onda ******? 202_ ka plasira jedno te isto godinama, i to je ok. Menjaju se ljudi. Odrastaju, sazrevaju, pa menjaju rakurse. Ništa lično, šta si zapenio?
To što neke ljude ne zanima svirka 202_ke, ne znači da nemaju pojma šta se dešava, po je bila poenta!

draga devojko nisam zapenio !samo si me malo pecnula time sto si rekla da je godinama sve jedno te isto.kao sto si i sama rekla pojavljuju se novi bendovi,dolaze neki novi ljudi...ja mislim da je to dosta.evo daj ti neku ideju sta bi to moglo da se promeni sto se tice 202ke,da se uvede neka novina pa cemo mi to da prosledimo do vlade jeta!?uz tebe sam:)

SunđerBoba

Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 12:17:01
draga devojko nisam zapenio !samo si me malo pecnula time sto si rekla da je godinama sve jedno te isto.kao sto si i sama rekla pojavljuju se novi bendovi,dolaze neki novi ljudi...ja mislim da je to dosta.evo daj ti neku ideju sta bi to moglo da se promeni sto se tice 202ke,da se uvede neka novina pa cemo mi to da prosledimo do vlade jeta!?uz tebe sam:)

Citat: SunđerBoba  23-08-2009, 11:13:25
Ohladi malo! Promašio si poentu. Meni je sasvim svejedno koga će 202_ka da dovede na svirku, jer sam tim fenomenom bila fascinirana u pubertetu. Baš mi je drago što i tebi nije 202_ka baš toliko interesantna, pa ne razumem šta se onda ******? 202_ ka plasira jedno te isto godinama, i to je ok. Menjaju se ljudi (čitaj - oni koji 202_ku slušaju). Odrastaju, sazrevaju, pa menjaju rakurse. Ništa lično, šta si zapenio?

nesa_skazi

ipak,vrati se ti u doba kada si imala pubertet:)

SunđerBoba

Citat: nesa_skazi  23-08-2009, 15:56:25
ipak,vrati se ti u doba kada si imala pubertet:)

Bravo! Fascinantno!
Briši 

Stojke101

moj avatar ovde pashe 100%

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Meni se uopšte ne sviđa ta muzika koju je organizovao 202.

nesa_skazi

hmm...ne znam koju vrstu muzike slusas ali u svakom slucaju ona muzika koju promovise 202ka nije nekvalitetna muzika!nego dobro.ukusi su zarliciti...

marshall

Hit 202 i Decija Gitarijada u Cupriji...

nesa_skazi

posmatrac

Program 28.Matićevih dana:

06-14.septembar - Trg u centru grada, 09-20 časova - Izložba knjiga izdavačke kuće "Sagitarijus" iz Niša
09.septembar - Moravski park, 10 časova - izložba slika i skulptura
09.septembar - Narodna biblioteka "Dušan Matić", 17 časova - Književno veče "Poziv na putovanje sa Dušanom Matićem"
10.septembar - Škola za osnovno muzičko obrazovanje "Dušan Skovran", 11 časova - pozorišna predstava za decu "Pepeljuga"
10.septembar - Škola za osnovno muzičko obrazovanje "Dušan Skovran", 20 časova - Veče mediteranskih pesama
11.septembar - Sala prve mesne zajednice, 12 časova - "Matićeva pričaonica", okrugli sto na temu "Prošlost dugo traje"
11.septembar - Sala prve mesne zajednice, 14 časova - Dodela nagrade "Matićev šal" najboljem mladom pesniku za prvu objavljenu zbirku pesama

https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/8/Култура/139441/Почињу+%22Матићеви+дани%22+.html
https://glassrbije.org/info/index.php?option=com_content&view=article&id=8058:sutra-poinju-28-qmatievi-daniq&catid=41:izlasci&Itemid=56

autentik

SunđerBoba

Na Gradskom trgu, danas bageri i ostala mehanizacije. Podižu se postojeće ploče i kreće renoviranje trga.
Nisam slikala...ne moram ja baš da nasledim Kekera  :aq24:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ooooooooopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

saba

Tu je nas posmatrac....... SLIKACE I POSTAVITI ON....

SunđerBoba

Nešto pametno sigurno neće da bude. Počinjati radove početkom oktobra, još najavljivati da će biti gotovo za mesec dana...? Mislim, stvarno ne znam šta su radili do sad....a da, prepucavali se ko je glavniji baja. Ali ajde, baš bih volela da nešto naprave  :aq29: Međutim, po pravilu nemam poverenja u ove igrače.

Dobro, dobro...Inače od skinutih ploča će zakrpiti plato iza "Merkatora", kod "Đota"...