Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEŠAVANJA U ĆUPRIJI

Započeo autentik, 12-09-2008, 23:19:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Silvana

Citat: BodaPn  13-07-2010, 16:43:44
Kao prvo, pogresna sam osoba za kritiku na racun ulaska jednom godisnje u crkvu, da te odmah obavestim i ne ulazim u diskusiju ko je koliki vernik i zbog cega.
To sto neki ljudi "lose vide pa da daju smisao svom razgovoru" proistice verovatno iz nekih iskustvenih saznanja ...
uopste se nisam tebi licno obratila... a za ovo drugo, "ljudsko, odvise ljudsko"... pa je i ocekivano

BodaPn

tj. vrlo licno ... i sa pokricem, za svaku kritiku upucenu velikom vodji

Silvana

haha, ako ti bolje znas od mene sta ja mislim, to je fascinantno :) gde si bio svih ovih godina da mi pomognes u rasudjivanju :)

autentik

ilija7777

Wlaja

I kako saznajemo, opet su se igrali vatrenim oruzjem.
Nezvanicni ishod: Dvoje mrtvih i jedna ranjena.

posmatrac

U pucnjavi u dvorištu kafića "Palaco" u Ćupriji sinoć je slučajno pogođena dvadesetogodišnja devojka Jasmina I. koja je rano jutros preminula u bolnici.
Lekari se bore za zivot 26-godišnjeg Gorana G. u koga je oko 1.30 pucao nepoznati muškarac.
Osim njih tom prilikom pogođena je 22-godišnja Jelena I.
Njeno stanje je za sada stabilno, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovih krivičnih dela.

Svilena

Baš grozno!
Stradaju ni krivi, ni dužni!

posmatrac

Ljutomir LJUTKO Popovic (1978.) iz Cuprije je pucao nocas. Policija moli gradjane da ga prijave, jer je u bekstvu.

BodaPn

Đubre jedno, valjda će da ga uhvate brzo!!!

luksa

Opet ti Cupricani.... pa sta se to desava se tim ljudima.

Kengurinjo

Ја бих да питам представнике сви политичких странака, организација, итд. у Ћуприји Да ли имају решење за овакве проблеме?

Саучешће породици тагично настрадале девојке. А повређенима желим брз опоравак.

Svilena

SunđerBoba

Ja bih baš volela, kad bi to bilo izvodljivo, da priupitam gosn Nastasijevića da li možda, kojim slučajem ne oseća nešto nalik na....odgovornost.? I njega i reformisanu nam sudsku vlast. Fuj!

fotograf

Kaže meni jedna pevačica, koja peva u Ćupriji, da su ćupričani bahati i raspusni, zato što im je policija loša i preblaga, tj. da se plaši od ološa i da izbegava da dolazi na pozive gradjana !

autentik

SunđerBoba

Predivno!!!!  :xq011:

Mislim da je ovo Border Collie? Jel jeste?

SunđerBoba

Hvala Bev  :xq001:
Pomislila sam da je Collie, zbog šare na njušci. Presladak je, ali presladak  :xq001:

Svilena

Citat: posmatrac  17-07-2010, 17:05:02
Ljutomir LJUTKO Popovic (1978.) iz Cuprije je pucao nocas.

Sad videh vest na naslovnoj strani Autentika, da ovaj gad tražio povlašćen status za priču o krađama automobila!!!  :aq19:

... na policijskom saslušanju je predložio da do detalja ispriča kako je godinama krao automobile.
Za uzvrat je tražio da mu se umanji zatvorska kazna, što su nadležni inspektori odbili, saznaje Kurir!

sonja

ne bi  ja  znla da kazem sta je on  priznao ili ne ....samo znam da je  dva dana posle  njegovog  hapsenja  bila  racija  po cupriji ...