Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Nove Zgrade - Stare Zgrade - Jagodina

Započeo autentik, 27-09-2008, 13:02:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Loremo

Pa da stavim onda samo zivotinje? Ili imate i te oslobodioce?   :aq24:

Ivanka

Oslobadjaju sav kičeraj po dvorištima. Imaju čak i udruženje.

Loremo

Pa sta da radim... :aq15: mislim, i jedan A8 bi bas mocno izgledao i ne bi bilo sumnjivo, nemam 18god. :aq24:..

ali bojim se da bi mi ga nase "udruzenje" odmah oslobodilo... :aq25: 

Ivanka

A ti ga lepo stavi u predsoblje, na sigurno.

government

Skoro sam procitao simpa pricu kako su nekoj babi ukrali patuljka iz dvorista i vratili ga posle godinu dana sa hrpom fotografija iz celog sveta.  "lopovi " su nosili tog patuljka po celom svetu i slikali ga pored raznih znamenitosti.Bas srecan patuljak.
Lo ti ignorises  moje pitanje u vezi sarme!!?? hm hm.

Loremo

Citat: government  18-10-2008, 18:15:26
Skoro sam procitao simpa pricu kako su nekoj babi ukrali patuljka iz dvorista i vratili ga posle godinu dana sa hrpom fotografija iz celog sveta.  "lopovi " su nosili tog patuljka po celom svetu i slikali ga pored raznih znamenitosti.Bas srecan patuljak.
Ne jednu, nego ceo lonac samo za tebe... :aq23:

Ivanka

Dobra fora s tim fotografijama patuljka na putovanju. Sin baš ovih dana ide u Irsku, pa ću da mu predložim nešto takvo!!!!

Dak

Citat: government  18-10-2008, 18:15:26
Ne znam za pricu,ali to moze da se vidi u filmu "Cudesni zivot Amelije Pulen".Ko nije pogledao,neka ga pogleda obavezno.Odlican je!!!

autentik

U našu redakciju je stigao jedan disk koji će narednih godina imati veliki značaj, tj.biti pravo blago

disk sadrži  slike svih starih kuća u Jagodini

pa sobzirom da će polovina tih kuća biti srušeno u narednim godinama

a i neverujem da će iko više slikati i napraviti kolekciju kao što je ova

Agencija Autentik Vam sa zadovoljstvom predstavlja . . .

mnogo više slika ovde  ----------->  https://www.jagodina.autentik.net/2008/stare_kuce.php

nickollica

jeb...onog sto mi slikao kucu!!!!!!!!!

autentik

Citat: nickollica  22-10-2008, 13:57:59
jeb...onog sto mi slikao kucu!!!!!!!!!

e sad treba da budeš ponosan što si vlasnik jedne takve kuće

nickollica

ko kaze da nisam....
i mogu da vam kazem da na planovima te kuce stoji pecat Kraljevine Srba,Hrvata i Slovenaca

autentik

Loremo

Zatecena sam....koliko lepih kuca ima nas grad.... :aq07:

Svaka cast fotografu za ulozeni trud. :xq004:

Nasla se i moja izmedju i to iz svih uglova. :aq29:

Iz dvorista gledano je mnogo lepsa ali dobro....

svajcarac

Sve cestitke za ulozeni trud :xq004: :xq004:
Milina je gledati stare kuce koje su preuredjene i zadrzale taj stari imidz.
Naravno da ima i onih koje su postale opasnost za okolinu i njih treba rusit.

Gogy

Hvala za ove lepe slike  :xq011:
kako je lepo preuredjena ona u foto galeriji crveno-bela.........svaka cast domacinu
kad bi se neko pobrinuo i da sredi i ove druge kuce koje su predivne.....mozda tu moze i opstina da pomogne ako narod nema uslova da to uradi

vesna05

Meni se posebno svidja ova treca,cesto prolazim pored nje i figure na fasadi su predivne
Lepa je i ona sto je preko puta Uciteljskog samo je fasada sada malo jaca za moj ukus,jednom sam kroz prozor videla malo unutrasnjosti i lici mi na neki muzej,ima razne stvari po zidovima

Prijateljica moje majke je do pre nekoliko godina zivela u ovakvoj kuci u KG-u,otac joj je odavno umro,ona se nije udavala i nema dece,majka joj je stara i kada je propala JIK banka ona je morala da proda kucu jer nije mogla da je odrzava i greje,zadrzala je sav namestaj ali ne izgleda isto u njoj i u stanu gde sada zivi,secam se ogromnog lustera od kovanog gvozdja,nudili  su joj velike pare za njega ali ona nije htela da ga proda iako ne moze da se stavi u stan jer je dugacak,luster je poklon nekog vidjenijeg Kragujevcanina iz 19 veka

Dak

Stvarno odlicna ideja za ovako nesto!Koliko sam puta prosao pored ovih kuca,a da nikad nisam obratio posebnu paznju na njih.Te su kuce stvarno vredne,a pokazuju i naku vrednost samog grada,njegovu istoriju,razvitak...Ali ce sve to,na zalost,biti skoro sigurno sruseno u najezdi "gradjevinaca".Bili je jedna kuca na pocetku "vestice",a preko puta frizeraja kod Mladje na maloj pijaci.Coveku koji zivi tu pored nje,nije dozvoljeno da napravi terasu-da ne bi narusavao staro jezgro grada.A ta je kuca SRUSENA i na njenom mestu je nikla zgrada sa pivnicom u podrumu!!!Svaka cast za rad i ulepsavanje grada,ali nekome su bitne samo pare i nista vise od toga.Taj "neko" definitivno nema mozga za neke vece i trajnije vrednosti.I...pri tome ne mislim na naseg forumasa...neko :xq006:

nickollica

sve sve...ali ako neko pomisli da mi zatvori ratka sodadziju zbog globalizacije ili neke tamo high-tech zgrade...zna sta mu sledi...
ljudi...
save RatkA-sodadziju!!!!!!!!

government

U jednoj od ovih kuca  ovde gore, rodjen je moj deda.
Lepe kuce nema sta , ali ona zvezdaska kuca je malo prejaka, otprilike rani  neoseljacizam.Mesavina stare srpske kuce i americkog stila jos moze da prodje i svidja mi se ali kao da je farbala Zorica Brunclik.Vidim da je i kuca u blizini ofarbana isto , kuku nama.
Ratko is not dead!!!