Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ZOO Jagodina

Započeo autentik, 11-07-2006, 08:33:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

Citat: Black  28-06-2010, 19:00:33

Ako bude zvanično i tačno, pa još ako se utvrdi da je zbog nemara ili nebrige osoblja ,POBIĆE IH PALMA

E, onda su ga naeb ... nagrabusili!!!

Sve se nadam da ipak nije  :aq25:

Kengurinjo

Жирафа је веома друштвена животиња. Жирафа не може да живи сама, и у затвореном простору, зато пада у депресију. Е, сад. Ја сам чуо у Статусу од неких ликова да је жирафа угинула пре две недеље и да се то крије...

Mac

Pre dve nedelje nije sigurno jer sam ja bio pre nekih 10 dana.

Black

23. juna je dolazila ekskurzija iz jednog grada ( vodila je ženina rođaka) ali nisu videli Jovanču niti im je neko dao neko objašnjenje. Deca su bila vrlo razočarana.

Svilena

Evo, jumbe, možda zna nešto više da nam kaže o tome ...  :aq15:

cukammunem

pa kolko treba da se odvoji novca da udjes sa porodicom da prosetas u taj zoloski vrt,nebitno da li je lepo ili ruzno..pa ajde da ides u akva park ,PA TREBA MI CELA PLATA SAMO ZA JEDAN DAN,a od cega cu da zivim?ma boli nekog dupe za to..sto se ne potrudi da nam poveca plate pa ce da budu svi zadovoljni,kakvi njegovi zoloski vrtovi i parkovi i potoci,treba da jedem leba valjda..
sve je smisljeno uradjeno.a ima Boga ,,ne zelim da vredjam,ali samo hocu da nam nekad odgovori,od kojih para da idemo u akva park i zoloski vrt?u Parizu je 50e ulaznica za Diznilend ali zato imaju ljudi 1500e platu,pa kad kupe i mesecnu kartu za taj diznilend onda mogu da idu deca lepo bez stresa.a mi ,sta zamislja da je ovo Pariz,London,ili mozda Los Angeles..ma idi bezi

nesa_skazi_acelera

ma nemoguce da je lipcala zirafa.gde moze tek tako da umre od jednom...verujem da su je dobro cuvali,hranili i negovali nasi u zoo vrtu!

Fanta

skazi, jel se ti to nama malko salis  :aq08:

krimortus

da li moze neka zvanicna informacija - bez nagadjanja

Black

Niko više ne pominje Jovanču..ja se malo raspitivao i niko nije čuo ništa slično...izgleda da je ipak ono bila patka.... :aq15:

gavran82

Јел` био неко скоро у зоо и има ли Јованче?

Mac

ja bio 22. juna i video sam ga, ali kao sto vidim ovde 23. juna ga deca nisu videla. Mada sumnjam da je bas za jednu noc umrao posto se meni cinio sasvim ok.

krimortus

Svilena

e, pa tako onda, ne bi bilo interesantno bez dezinformacija  :xq006:

MIK

Black

danas mi je kolega bio u gradu i svratio do Zoo-vrta...i...JOVANčA JE ŽIV I ZDRAV...video ga je ...URAAAAA!!!!!

pe-tar

Ne znam da li je Jovanča živ ali znam da za žirafu nije prirodno, a ni zdravo, da pase travu. Ne zato što trava nije dobra hrana već zato što mora dugo da drži savijenu glavu i vrlo raširene prednje noge. Na malo duži rok to će sigurno izazvati smrt svake žirafe.

tatoo

to si u pravu pe-tar

FLOYD

JESTE pe-tar, NISU RAZMISLJALI O TOME, TREBA DA POSTAVE DRVO I NA DRVO DA TURE TRAVU, TAKO DA ZIFARA NEBI IMALA PROBLEMA S CIRKULACIJOM U MOZAK I S KICMOM
                                                                                                                                                :xq003:

krimortus

Citat: pe-tar  02-07-2010, 19:48:13
           Ne znam da li je Jovanča živ ali znam da za žirafu nije prirodno, a ni zdravo, da pase travu. Ne zato što trava nije dobra hrana već zato što mora dugo da drži savijenu glavu i vrlo raširene prednje noge. Na malo duži rok to će sigurno izazvati smrt svake žirafe.

pa dobro baš da umre od savijanja ne verujem...ali recimo da zaradi išijas, spondilozu, reumu...to da :)))