Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ZOO Jagodina

Započeo autentik, 11-07-2006, 08:33:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ivanka

Jedinu zamerku na zoo, kad ga već imamo, je da su kavezi premali.

Loremo

Citat: the best  08-09-2007, 10:58:42
znaci,pokojni stiv irvin nije bio ,,zastitnik,, zivotinja,vec ih je mucio?
Zar je on selio krokodile u Sibir i pravio cipele i torbe od krokodilske koze?

Navodeci njega mislim da nisi razumela moj stav i misljenje. Dovoljno je sto gajimo i ubijamo zivotinje da bi se prehranili!
A da ljude zasmejavaju majmuni u kavezima...pa nije im tu mesto!!! Po prirodi stvari!!! Ali jedino se covek ne pridrzava zakona prirode
pa odatle je on i najveci neprijatelj sam sebi!!

the best

mislim da je tema zoo

Loremo

Citat: the best  08-09-2007, 11:51:39
mislim da je tema zoo
Pa dobro mislis! Zivotinje su u zoo a mi i pricamo o njima!

the best

pa u zoo/u se paze zivotinje,a ne
Citat: Loremo  08-09-2007, 11:49:33
Citat: the best  08-09-2007, 10:58:42
znaci,pokojni stiv irvin nije bio ,,zastitnik,, zivotinja,vec ih je mucio?
Zar je on selio krokodile u Sibir i pravio cipele i torbe od krokodilske koze?

Navodeci njega mislim da nisi razumela moj stav i misljenje. Dovoljno je sto gajimo i ubijamo zivotinje da bi se prehranili!
A da ljude zasmejavaju majmuni u kavezima...pa nije im tu mesto!!! Po prirodi stvari!!! Ali jedino se covek ne pridrzava zakona prirode
pa odatle je on i najveci neprijatelj sam sebi!!
...

Loremo

The best, moj stav je vrlo jasan. Protivnik sam koriscenja zivotinja u svrhu zabave!!

Kazes paze ih u zoo...hm :aq15: pa svi znamo da zivotinje dobro znaju da paze na sebe i da prezive i bez coveka! :aq29:

Za razliku od coveka koji ne moze bez njih ali mu (ne)svest dozvoljava da ide mnogo dalje od njegove prirodne potrebe!! :aq25:

the best

da,a gde je tu edukacija mladih...

Loremo

Pa bar to nije problem. Tu su udzbenici, mediji, pa internet koji je PRAVO CUDO!!!

Ako nasu decu edukuje tih par zivotinja u nasem malom zoo..mislim..znas li koliko vrsta tu nedostaje?

Da vidis ovdasnji zoo, preko hiljadu vrsta samo paukova a zmija..da ne pricam i uporedjujem.

Malo je to za edukaciju!

opajdara

Loremo, internet mozes odma' da otpises. Evo i zasto (zvanicni podaci):

"Čak 68,4% građana Srbije nikada nije koristilo Internet, 56,8% njih nikada nije selo za računar.
Tek 18,5% domaćinstava u Srbiji povezano je na Internet.
Računar poseduje 26,5% domaćinstava, najviše u Beogradu – 30,7%, najmanje u centralnoj Srbiji – 22,7%.
Oko 1,3 miliona stanovnika Srbije računar koristi svakog ili svakog drugog dana."

A od ovih 26,5% domacinstava u Srbiji koja i imaju internet - 90% njih ima PAPRENO SKUP dial up i internet se tu koristi na kasicicu i samo u slucajevima krajnje nuzde.

Ali ovo da je ZOO potreban za edukaciju mladih  :aq21: :aq21: :aq21: :aq21: tako dobar biser nisam skoro procitala  :aq21: I sta sad, posto mladi u jagodinskom ZOO vrtu ne mogu da vide slona, jer ga nema, ostace siroti NEEDUKOVANI iz te oblasti?  :aq21: :aq21: :aq21:

opajdara

* Pardon, onih 18,5% koji imaju internet...

Loremo

Porazavajuce niski procenat!! Mnogo zaostajemo! :aq25:
A preko neta mogu da se prate safariji, da se roni na neverovatne dubine, pliva sa delfinima, da se zadje duboko u dzungle...
ludilo sta sve pruza to cudo!! :aq29:

Nego Opajdaro, prosula si i podatke i kritiku iz rukava! Nije tebi za dzabe Stripoteka dodelio
funkciju kriticara u svojoj buducoj firmi! :aq24:

government

Životinje su u kavezima sigurnije nego na slobodi, šta misliš ko bi prvi odrao tigra za dnevnu sobu.

the best

Citat: opajdara  08-09-2007, 22:03:26
Loremo, internet mozes odma' da otpises. Evo i zasto (zvanicni podaci):

"Čak 68,4% građana Srbije nikada nije koristilo Internet, 56,8% njih nikada nije selo za računar.
Tek 18,5% domaćinstava u Srbiji povezano je na Internet.
Računar poseduje 26,5% domaćinstava, najviše u Beogradu – 30,7%, najmanje u centralnoj Srbiji – 22,7%.
Oko 1,3 miliona stanovnika Srbije računar koristi svakog ili svakog drugog dana."

A od ovih 26,5% domacinstava u Srbiji koja i imaju internet - 90% njih ima PAPRENO SKUP dial up i internet se tu koristi na kasicicu i samo u slucajevima krajnje nuzde.

Ali ovo da je ZOO potreban za edukaciju mladih  :aq21: :aq21: :aq21: :aq21: tako dobar biser nisam skoro procitala  :aq21: I sta sad, posto mladi u jagodinskom ZOO vrtu ne mogu da vide slona, jer ga nema, ostace siroti NEEDUKOVANI iz te oblasti?  :aq21: :aq21: :aq21:

edukaciju sam dodala kao jednu od dobrih strana zoo-a,a ne kao konacan primar...

Loremo

Cujem da su zivotinje agresivne i da reze, verovatno od gladi!   :aq11: :aq20:

Ivanka rece i da su kevezi mali :aq25:

Citat: government  09-09-2007, 06:47:38
Životinje su u kavezima sigurnije nego na slobodi, šta misliš ko bi prvi odrao tigra za dnevnu sobu.
Prvi deo ne razumem :aq15: a na drugi je odgovor COVEK! Samo on koristi dnevnu sobu
i samo njemu treba takva perverzija za podizanje ega, statusa.. :aq16:

the best

meni zivotinje deluju sasvim ok,cisto,zdravo,...imam dva psa,macu koja mi povremeno svraca na rucak,i ribice,i mislim da znam da procenim kada je zivotinja nesrecna...

Loremo

To je prvo sto sam cula o zoo od sestre koja se vratila sa odmora.

A nije ni priblizno ljubitelj zivotinja kao ja, niti je tako kriticna prema desavanjima u JA.

Uskoro dolazim i ja i uvericu se i sama. Do sada nisam imala zelju da ga posetim
ali bice TO razlog da odem prvi i verovatno zadnji put. 

the best

nece biti zadnji,sigurna sam...ruzno je donositi zakljucke o necemu sto jos nisi ni videla...

Ivanka

Zoo je uredjen i veoma čist.  Imam samo dve kritike: mali kavezi i poni. Svako ko zna šta o konjima zna da konj nije za asvalt i beton. Staza kojom se poni kreće morala bi da bude zemljana. Ovako se poni muči i uništava kopita.

Loremo

Citat: the best  10-09-2007, 12:12:36
nece biti zadnji,sigurna sam...ruzno je donositi zakljucke o necemu sto jos nisi ni videla...
U mom postu nema unapred zakljucka o zoo u JA.
NE ZELIM da gledam DIVLJE ZIVOTINJE U ZATVORIMA!!

Ovdasnji sam mogla ove god.dva puta besplatno da posetim, pa nisam otisla.
Ali zato redovno posecujem farme sa domacim zivotinjama, kojih ima desetak u gradu.
To je tek zadovoljstvo za decu koja i volontiraju u istim. Revnosno ciste stale, timare,hrane...Uvek je slavlje  za novi zivot teleta, prasica,kozica... Nosim redovno hleb, kupus za zeceve i tamo kupujem sireve i jaja.
Neznalica sam sa kompom inace bi vam redovno slala fotke raznih i vrlo interesantnih stvari.
Naravno, tu se sigurno ne bi nasao luksuz i blagostanje vec neke toliko jednostavne ideje
a tako uspesne.

the best

izvini,ada li jedes meso?