Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Mis Sumadije i Pomoravlja - Slike

Započeo autentik, 01-09-2006, 11:21:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

zdravlje

a gde si to bila sa Miss Balkana 97?

Andrijana

Pa kad je bila ovde u Jagodini. Bila sam sa njom kad je bio Izbor za MiSs Šumadije i Pomoravlja, a bile smo zajedno i u Guči, na reviji Vere Radanović. Prijavile smo se nas 5 za takmičenje u Guči, a pobedila je neka klinka iz Čačka, koja je u pauzi vrckala na stolu žirija i nabijala im svoju razgolićenu pozadinu u usta... Sve je to povezano i svuda je nameštaljka... Ne samo u ovoj branši. Namazana je naša Srbija... Samo mito i krevet...

autentik

SunđerBoba

Ovaj sajt je u izradi. A baš sam bila radoznala  :aq16:

saba

Ma radi, ima i slika sa predhodnih izbora
A ajd kad sam se javio da iskomentarisem jednu stvar, tu na https://www.miss2009.tk/ pa na slikama za mis 2008 sam primetio jednu devojku  onu drugu zdesna, u plavom kupacem kostimu ili u crvenoj haljinici, koja se na svim slikama na kojima se malo bolje vidi lice, NIJE NASMEJALA NIJEDNOM
Za mene su (u principu) sve zene lepe, i svaka na svoj nacin, ali mislim da bilo koji zenski lik, OSMEH jos vise ulepsa. Mnogo je ruzno na izboru za mis videti nenasmejano, namrgodjeno zensko lice. Pa da je i od svih NAJ lepsa, ako izadje bez osmeha na binu, mislim da nece pobediti. Ja garantujem da je ova "namrgodjena" mala izgubila grdne poene samo zato sto se nijednom nije nasmejala, i da je na listi MISICA, medju zadnjih 3......

Marina55

Saba,slazem se sa tobom...owa dewojka je zaista prelepa,meni cak i najlepsa...to je owa druga zdesna (ako mislimo na istu) https://www.jagodina.autentik.net/2008/miss/007.JPG
steta sto je na svim slikama namrgodjena jer je zaista lepa...samo da je imala osemeh i malo vise harizme verujem da bi pobedila..osmeh zaista svaku zenu cini lepsom!

saba

Pa mozda i jeste najlepsa, ali da je nasmejana, ovako NAMRGODJENA, mi bas i nije nesto NAJ, ..... NAPROTIV, deluje vrlo ODBOJNO.......

Luna

najzad jedno musko sa kriterijumima i ukusom....ovima vazno samo da je zensko!  :aq16:

jel da Sabo da nije neka?

saba

Pa pobedila bi u konkurenciji MIS MRGUDA

autentik

Evo kako je to bilo prve večeri

nekoliko slika sad... a u toku dana mnogo više slika

uživajte

autentik

autentik

Popodne slike ...  nemam sad vremena ....

autentik

autentik

Nemoj.. što si takva

pa takva je slika ispala kada se okretala...

jao... opasnija si od mene ...

heheheh

Tony Clifton

Citat: autentik  25-07-2009, 20:23:40
pa takva je slika ispala kada se okretala...

Дај Боже  :aq01:

Luna

crnaaaaaaaa onaaaaaa  :xq003: :xq003: :xq003:

bila sam devedesetih godina na jednom izboru za neku Missicu ,neznam vise kakvu,u Jagodini,na nekom brdu.....pozvao nas glavni sponzor,novopeceni biznismen:
kandidatkinje nisu stigle ni noge da obrijaju,bile sve poput ove iskrivljene,a kad je bilo proglasenje,Missica nije mogla da primi LENTU jer je vec bila zbrisala sa sponzorom  :xq005:
toliko o kriterijima za izbor.

Tony Clifton

Citat: Luna  25-07-2009, 23:09:03
bila sam devedesetih godina na jednom izboru za neku Missicu ,neznam vise kakvu,u Jagodini,na nekom brdu.....pozvao nas glavni sponzor,novopeceni biznismen:

ХА-ХА-ХА-ХА....'де се тога сети  :xq003:  То је било бааааш ооодаааавно.... Ја сам био тада клинац па смо покушавали са друге стране кафане да се прошверцујемо и гледамо избор  :aq21:

Иначе,то је било у кафани ''ФИЋА'' на Буџином Брду. До релативно скоро је радила...није било лоше...клопу не памтим али је башта била лепа...са лепим погледом...
Иначе газду те кафане сте могли да видите у филмовима Емира КУстурице. Конкретно у ''Црна Мачка Бели Мачор''. Фића најављује Мицу Трофртаљку која тада пева и вади дупетом ексер забоден у греду. Знате сигурно ту сцену...а он је чова са брковима и мини-валом  :aq01:

Citat: Luna  25-07-2009, 23:09:03
Missica nije mogla da primi LENTU jer je vec bila zbrisala sa sponzorom  :xq005:

А победница је била атлетичарка...али нема шансе да се сетим имена.

autentik

Missica je  Tamara Pajić iz Ribara  -  1993. godište   visoka  175 cm

Dak

Kad mi vec brisete post...

"Toliko mesa, a ja vegetarijanac"!