Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Luna

monitor sutra.
instaliram neke programe,ja spavam samo od 4 do 6,kad ustajem zbog sina,ide u skolu.

Luna

juce je MASERU forum bio nas,evo tek sada se neki bude.
cini mi se da mi jedini nismo bili na docek pa smo bili fitt.

ZELJA
nadjem ja na nekom snizenju LCD i kupim ga nekako,najmanji-najjevtiniji,mada sve razmisljam da to nije opet neka pogresna investicija.
dodjem kod tebe,donesem ti ga,ti odusevljen raspakujes i postavis ga. e sada je vreme da me castis.
izneses kafu,sam si je kuvao,i ja vadim cigare jer kafu ne pijem bez cigara,kad ti kazes meni da si nepusac i nedas mi da zapalim.
naljutim se i uvredim,dohvatim LCD,stavim ga ispod pazuha (tanak je a i nije imao neke visoke Zoll-ove) i odem kuci srecna sto se tako desilo.
ti ostanes placuci.
sada je moja investicija MOJA.
tebi ostavim kartone,za potpalu. i stiropor za izolaciju.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Xexexe, dobra fora.

Aj sad mi još samo kaži neku želju da ti je upropastim ljuCki ! :)

Luna

kako si bio poceo sa zeljama:avion,X5,LCD pomislila sam da ces da trzis jos i kucu da ti pravim.

a zelja:
HOCU DA PRESTANEM DA PUSIM

Luna

HAJDE  MASER;KVARIIIIIIIII !

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Nije mi radio internet neko vreme !

I prestaneš ti da pušiš, i počneš mnogo bolje i zdravije da živiš, počneš da dišeš punim plućima, sve je lepo oko tebe, nema gušenja, nema trovanja, nema smrada od cigareta, nema duvanskog dima a BMW je odavno počeo da koristi vodonik kao pogonsko gorivo, Ukrajinci su pustili gas prema Evropi tako da su se sva industrijska postrojenja u Evropi vratila sa mazuta na prirodni gas tako da uopšte nema zagađenja vazduha i svi udišemo čist vazduh. I tako izađeš ti da prošetaš po svežem vazduhu i šetaš opet pored Morave i diviš se prirodi i čak šta više, ne upadneš u Moravu ! Prošetala si se lepo i kreneš kući i prelaziš ulicu ali si se toliko opustila da nisi čula kako nailazi BMW, nisi ga ni videla a nisi ni mogla da ga čuješ pošto BMW-jci sada koriste zdravije izvore energije pa se i ne čuju kad idu. I naiđe tako džip BMW X6 bešumno a velikom brzinom i zgazi te na sred ulice tako da ti je džabe što si prestala da pušiš kad si izgubila živu glavu !  :aq21:

Ja bih hteo da mi Luna napravi kuću ali ne običnu kuću nego hacijendu, ma vilu bre sa velikim dvorištem, velikom ogradom i kapijom na električni pogon i daljinski, sa bazenom i sa sve kerovima okolo...

Luna

internet je bio o.k. nego nisi mogao da smislis.

hoces bre da prestanes vise da me moris: ili morava,ili pod auto?
sta ti je?
znam ja,poceo bi da pusis ali te sada stid pa su ti svi krivi.

preterao si,bas si materijalista.
necu da ti ppravim kucu,nisam ti ja otac.

kupicu ti pudlicu ili civavu,pa ih vodi u setnju.
drveta nigde u blizini,ona digne nogicu i upiski te.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Hehehe, ja ti lepo rekoh da nisam imao internet duže od sat-sat i po a meni nije nikakav problem da smislim gluposti i zajebancije. Smislim ja to čas, ne brini.

Pa ovo nije tema: "Smisli želju" nego "Upropasti želju". Ma ćuti, dobro si prošla, mogao je voz da te zgazi.  :aq24:

Ma ne bi ja kuću nego ti si se sama ponudila da mi je napraviš pa rekoh aj da ti izdiktiram muzičke želje.  :aq01:

E pošto ti nisi htela da saopštiš svoju želju evo ja ću:

Želim da mi Luna uplati tiket a da ja dobijem milion ojra na Loto-u.  :aq21:

Luna

i uplatim ja tebi tiket,i ti dobijes na loto 1000 000,i idemo zajedno da podignemo pare.
i podignamo.
vidim ja pun kofer,ma ko si ti da ti meni ja to poklonim?

-hajde budi fer da podelimo,maler ce da te bije ako mi nedas?!
-ma kakvi,ne dolazi u obzir,ja sam to vec isplanirao!
meni padne mrak na oci,ritnem te po najosetljivijem mestu,ti bacis kofer,uhvatis se sa obadve ruke za to mesto i pocnes da se previjas od bolova.

dohvatim koferce sa parama i pobegnem

zelim da MASER prestane da bude materijalista.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Nemoguća misija ali ajde:

Prestanem ja da budem materijalista i krenem da idem i u crkvu da se molim Bogu (za pamet  :aq24:), aktiviram se i u humanitarnim organizacijama, Crvenom krstu, Crvenom polumesecu, počnem da pomažem starim i nemoćnim ljudima, bakama da pređu ulicu bezbedno kako ih ne bi zgazio avion s prikolicom, siročićima i svima delim humanitarnu pomoć. I pročuje se koliko sam ja dobar i duševan čovek i počnu svi živi da me zovu i traže pomoć od mene, postanem previše zauzet i zbog silnog pritiska na mene, opterećenja i umora ja padnem i bacim kašiku a to bi već bio preveliki gubitak za čovečanstvo u Evropi.  :aq24:

Želim da Luna postane karakterno bolja osoba i da prestane da puši i lakira nokte...

Luna

ha,haaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
kako znas ,bas mazem nokte i pusim.

moj karakter je na vrhuncu,ne moze dalje da se ekspanzuje.

za odgovor moras ta cekas,sredjujem nokte.

Luna

"Želim da Luna postane karakterno bolja osoba i da prestane da puši i lakira nokte..."

potrudim se ja svojski,i popravi se meni karakter,plafon,ali gle sada:MASER nece vise da se pise samnom.

prestanem da pusim,izadjem navece u lokal.MASER cuci ispred,ne pustaju ga unutra. u svim lokalima nepusacima zabranjen pristup!
i ja,ajde propusih ponovo.

uh,za nokte neznam sta cu....kad se setim,pisacu ti.
ili mzda ovo: prestanem da mazem nokte,nagovorim jos i prijateljice,ne odlazimo znaci vise u drogerije.
drogerije se zatvaraju,ljudi ostaju bez posla, i ja iz sazaljenja sta cu,mazi opet.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna

danas mi je rodjendan (bez zezanja).

zelim da mi MASER napravi lepu tortu i donese licno...i kao poklon jedan lep upaljac.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Aaaaaaaaaa pa srećan ti rođendan.  :xq004:

Poklonim ja tebi veliku i lepu tortu sa specijalnom svećom i upaljač. I ti upališ onu sveću tim upaljačem i ono pukne bomba koja je bila u torti, tebi se digne kosa na glavi a ja kažem:

IZNENAĐENJEEEEEEEEEEEEEEEE !!!  :aq21:

Ja hoću da se ugojim...

Luna

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

a za zelju:
pa ti si EL KAIDA!

ti hoces da se ugojis.....onda moras da pocnes, pa da prestanes da pusis da bi dobio u kilazi! i prestanes da pusis ali se onda mnogo ugojis i opet propusis.

zeljica....da mi pocistis onaj rusvaj od pucanja bombe i da mi opet napravis frizuru.

p.s. baterije su mi slabe ,imala sam naporan dan a i sutr me ceka isto,zato ne zuri.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A želja ? Redovno zaboravljaš da napišeš želju !

Luna

zeljica....da mi pocistis onaj rusvaj od pucanja bombe i da mi opet napravis frizuru.
ako mozes i da okrecis.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Očistim ti ja sve to, napravim ti frizuru ko što ima Julija Timošenko  :aq01:, okrečim ti sobu, izmasiram te, ti se totalno opustiš i zaspiš kad ono pukne još jedna bomba ! A ono ja zaboravio da sam ti u tortu stavio dve bombe, jedna da se aktivira kad se upali a drugu sam tempirao da pukne tačno u ponoć.  :aq24:

Želim da se veselim...

Luna

ha,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....pa ti si lud.

dodjes kuci u noc, sednes,otvoris pivo (a nije ti prvo) nadjes muziku,razvijes radio do daske i....pici misko!
veselis se ti,sve tvoje pesme...a ja dodjem i razvijem ti osigurac!
jos ga i sakrijem.
pustis tranzistor,nema baterije!
uzmes mobilni,prazan!

skocis besan,
nema muzike,nema veselja.
od muke zapalis cigaru.

moja zelja: da te NEKO provoza sa 250 od JAG do Mijatovca!

mene je zvao,nisam htela,ajde probaj ti. sada gasim,do sutra-danas.lepa noc.