Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I naučiš ti da kuvaš i spremaš ručak za porodicu ali se zezneš pa umesto sirćeta u ručak sipaš antifriz i potruješ celu familiju, završe u bolnici, na ludnom. Xexexe.

Ja želim da povećam nivo energetske efikasnosti u sobi. Aha, sad da vas vidim. :)

Ivanka

Naučiš se ti lepo feng shui ali negde pogrešiš u rasporedu i sva energija se skupi u tvojoj devojci. Posle 5 dana (sav izmučen) rasturiš sobu.

Želim da doček Nove godine bude bez pirotehnike.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I iseliš se ti iz Pirota u želji da ti praznici prođu bez PIROTehnike i odeš u Vranje. Ali u Vranje nema laganje pa ti umesto novogodišnje svinje od 200 kila daju 100 kila mas' i 100 kila svinje sa bombom u ustima umesto jabuke. I pukne bomba i ubije i pečenu svinju i tebe.  :aq21:

Želim ponovo da koristim Windows Live Messenger...

ribica

I ti ponovo skines Windows live messenger,a tamo te ceka ribica-haker i kaze ti "bez odatle,da te nisam videla sad cu da ti posaljem albanski virus i da ti unistim ceo komp" :xq004:

zelim da spavam 10h ,bez budjenja...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Spavaš ti 10 sati bez buđenja pa još 10 pa još 10 pa još 10 iiiiiiiiiiiiii tako u nedogled i više se nikad i ne probudiš jer Bog zaboravio da te pozove na mobilni da te probudi.

Ja bih želeo da imam avione, kamione, milione i gumene bombone...

ribica

Dobijes ti u Vegasu nekoliko miliona,pa kupis,avion,pa kamiona,pa gumene bombone,al jedna ti zapdne u grlu i udavis se....

zelim da imam 2 srca

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Presade ti još jedno srce al pogreše pa ti presade srce od majmuna pa te zatvore u kavez s majmunima i šimpanzama u Zoo-vrtu u Jagodini. :)

Hteo bih da imam 2 q***...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Odeš na Kubu i daju ti trubu a ti ne znaš da sviraš.  :aq21:

Ja hoću da imam mesečnu platu od 10 000 ojra...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Dobro ajde odeš ti na Kubu i sunčaš se na plaži i uživaš u mojoj masaži al udari cunami na Kubu i ubije i mene i tebe i ovog crnca usput.  :aq21:

Ponavljam želju...

ribica

Ti bre maser  samo na pare mislis... :aq12:

Ivanka

Imaš platu 10 000e, ali inflacija je 10 000%.

Želim da bog izbriše svekrve kao da nisu ni postojale.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I izbriše Bog svekrIve ko da nikad nisu ni postojale al se zaebe pa izbriše i snajke i jetrve tako da više nema ko s kim preko koga da se svađa.  :aq21:

Ribice, pa j*bi ga, kapitalizacija je u toku, moramo da se prilagođavamo sistemu inače će pocrCamo.  :aq21:

Želim da se posvađam sa ciganima na aerodromu u Beogradu. Ko razume-shvatiće.  :aq21:

ribica

i taman ti pocnes da se svadjas sa cigancicima,kad ono naidje njihova majka...a ona lepa ko lutka,zgodna ,crna lepa kosa,male crne oci,uplasena...jer ti vices na njenu decu...ti se skamenio,ma lepotica,boginja...gledas ti u nju-ne skidas pogled,ona u tebe i bas na tom aerodromu se izrodi velika ljubav,a kasnije i deca,na kraju si promenio i nik u MASIRAM CIGANKE

zelim da zivim na ostrvu sladoleda...

bebironac

"masiram ciganke" hahahahahahaha

Dak

I,zamisli samo,ostvari ti se zelja.Zivis ti na ostrvu sladoleda!Samo sto su se jaja,od kojih je sladoled napravljen,usmrdela do bola i to od sunca,jer je ostrvo na moru,a more u tropskim krajevima.I tako si primorana da zivis na tom ostrvu i da ga jedes po malo,jer nemas nista drugo.A kako pojedes neki sladoled,ti povracas,pa se sva isprskas...

---------------------------------------------------------------------

Ja bih da imam kuvaricu i da me ceka gotov rucak kad dodjem kuci.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I dobiješ kuvaricu a glavni specijalitet joj budu ribičini sladoledi.

Ja bi da imam svoju kuću i to ne bilo kakvu kuću nego vilu sa sve bazenom i kerovima okolo... :aq21:

ribica

I sagradis ti kucu na Djurdjevom brdu,ma ne kucu,to je bila vila,napolju- bazen,sank,rostilj,klupice,ma oaza...kerovi okolo,u kuci-full oprema,nesto ne vidjeno,samo je postojao mali problem,vila je bila tik uz Zooloski vrt.Naljuti se lav,zirafa i krokodokodil,sto je tvoja vila lepsa nego ceo Zoo i resili sve da ti poruse.Zirafa razbije prozore,lav ti masakrira kerove,

a krokodil je doveo drustvo na bazen,da malo uzivkaju...

zelim da mi neko posalje orbit svetlozeleni...

Dak

I dobijes ti punu sbu cipela,cizmica,jedno 100 pari.A toliko ti i treba...jer si stonoga!

---------------------------------

Ja bih da nas ima bar 20-tak na chatu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Dođe nas 20 na chat, pa još 10, pa još 20 pa nas se na kraju okupi 1000 i pukne server zbog preopterećenosti a čet ode u piiiiiiiiii...

Ja želim da masiram gastarbajtere za novogodišnje praznike...

bebironac

kad ono gastrabajteri homici,pa oni tebe lepo izmasiraju.....

zelim da mi dodje deda mraz i donese lep poklon...