Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Irish Pab - Jagodina

Započeo autentik, 15-12-2008, 13:06:39

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

muzikoholik

Drugaru,ipak smo pre 27.marta u blizini,ali necu da koristim ovu stranicu za reklamu,da me CHE ne uhvati na zub! :xq066:

autentik

chege

Citat: muzikoholik  04-03-2009, 16:32:56
Drugaru,ipak smo pre 27.marta u blizini,ali necu da koristim ovu stranicu za reklamu,da me CHE ne uhvati na zub! :xq066:

Ma opushteno druze,slobodno pishi gde si i shta si....Ja vishe ne znam ko mi kad gostuje i u  kojoj kafani:D:D

Apis- 7.Mart -Eros bend, 14.Mart-Allegro bend,21.Mart-Tropico bend,28.Mart-Allegro bend.

Irish pub- 6.Mart - Gigolo bend,13.Mart- Pop Box bend, 20.Mart - Duo Trio Quatro bend, 27.Mart - Iz Sve Snage bend.

Eto naterao si me da se setim svih gostovanja i da iskoristim to u marketinshke svrhe:P

muzikoholik

Citat: bevana  04-03-2009, 16:44:44
Citat: muzikoholik  04-03-2009, 16:32:56

mozda proslavim rodjendan uz vasu svirku

ako ste oko 27.ovde

Pa bas 27.smo u PAB-u...Imas pravo na jednu muzichku zelju(rodjendanska privilegija,pa iskoristi dok traje ponuda),samo napisi sta bi htela da ti "pojemo" da bi se spremili na vreme,i da napokon uporedimo ovaj tvoj avatar sa live izdanjem,mislim,krajnje je vreme...

gremlin

Večeras na pivo  :aq26:

ŽIGOLO bend gostuje :aq17: :aq22:

muzikoholik

GREMLINE,kolege su odusevljene sa plakatom..za neki dan ulazi u stampariju,imas da se naloches piva IZ SVE SNAGE!!!!

gremlin

Citat: muzikoholik  07-03-2009, 21:47:00
  GREMLINE,kolege su odusevljene sa plakatom..za neki dan ulazi u stampariju,imas da se naloches piva IZ SVE SNAGE!!!!

To je doprinos gremlina i T-grafike, da se ovaj svet malo vrati u normalu.

Nema lokanja,

ali jedno pivo neću da odbijem . :aq26:

Da me ne bije maler. :aq26:

STRANACH

Muzikoholik gde si skijao?

muzikoholik

Citat: STRANACH  09-03-2009, 11:58:22
Muzikoholik gde si skijao?

Uglavnom na Kopaoniku,ali posto sam bio u apartmanu u Brzecu,a mrzelo me da vozim kola uz onu planinshtin do vrhova svakog dana,pa sam skijao i u Brzecu.I dole je bilo pola metra snega,a i obe staze su dobro uradili Bela reka I vise manje,ali Bela reka II je bila extra.Mada je moglo zicharom da se izadje i od Brzeca do Panchica,al' za to vreme te toliko spuca vetar,da ti vise nije ni do chega,pa ni do skijanja...

Sto pitas,je si li i ti "ljubimac" zimskih sportova?

Didi

mozda je ljubimac grejane rakije :)

zdravlje

grejana rakija?

moze, sto ne kazes
:aq26:

muzikoholik

Citat: Didi  09-03-2009, 22:15:19
mozda je ljubimac grejane rakije :)

Ili mozda kuvanog vina?? :aq15: Kako je prosla ta akusticna varijanta?

chege

Vecheras u Pub-u zanimljiva Jeger promocija sa D.J Cveletom, svega po malo od muzike osim domaceg i stranog rocka (za promenu), znachi Pop,RnB,House,Techno i strana komercijala sa puno svetlosnih efekata i promoterkama.Cena Jegera - 90 din. Dodjite i uzivajte :aq26:

gremlin

Dobre ti bile i "Jegerašice"  :aq17: :aq22: :aq21:

chege

Citat: gremlin  22-03-2009, 12:31:55
Dobre ti bile i "Jegerašice"  :aq17: :aq22: :aq21:

Hahaha, bile su super:D 

Nego da najavim Loco Bend 11,april. Subota u Pabu, Cena ulaznice 200din. Ko je bio i slushao ih zna shta se ochekuje od njih,a ko nije bio evo idealne prilike da ih chuje:D

22. ili 29.Maj Jack Daniels promocija i Pent house bend. Bice te blagovremeno obaveshteni.

chege

Bump................Ovogo vikenda: Petak- Pop-Box, Subota- Loco Band u Pub-u. :xq011:

Vidimo se:)) :aq26:

krimortus

Didi

gremlin

reksys

U Subotu Loco bend je napravio haos. Nisam video ljude u onakvoj eXstazi...
Stvarno sam se fenomenalno proveo,vredeli su svaku paru...