Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Irish Pab - Jagodina

Započeo autentik, 15-12-2008, 13:06:39

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

muzikoholik

Pozdrav Jagodinskim forumasima,nije me bilo dugo...

Sinoc sam dobio i zvanicnu potvrdu da je oboren rekord posecenosti na jednoj svirci u Irish-u,ali naravno od svega mi je najvise drago da je to bilo veche grupe IZ SVE SNAGE!!!! Bilo je pravo zadovoljstvo uopste prisustvovati,a kamoli svirati u onakvoj atmosferi...

P.S.Zameram publici jer je i previse pevala refrene umesto mojih vokala,tako da nam bash i nije uspeo pokusaj da napravimo promo live snimak..ali ne mari,nigde nije lepse neg je nam,samo da je vako svaki dan... :aq28: :aq28:

gremlin

Mnogi su čak ostali i ispred, nije bilo mesta

muzikoholik

Pa "drugaru",tako ti je kad se prasi IZ SVE SNAGE... :aq08: Inache lep provod vecheras,u pabu je uskrsnja zurka...svirka uzivo,ali nisam siguran ko je na "meni-u"...

Tony Clifton

Citat: muzikoholik  19-04-2009, 20:36:16
Pa "drugaru",tako ti je kad se prasi IZ SVE SNAGE... :aq08: Inache lep provod vecheras,u pabu je uskrsnja zurka...svirka uzivo,ali nisam siguran ko je na "meni-u"...

Ah da...ovo mora da je odlican nacin da se provede 1 hriscanski praznik...   

P.S. veceras je bilo bezveze...cini mi se da "letnji sindrom" polako zahvata PUB.

vesna05

Ja nisam mogla da disem ni u sred zime

chege

Slazem se sa vama da je u pabu mnogo vrucina i uz pomoc klima uredjaja jedva uspevamo da odrizmo neku normalu ako se to tako moze nazvati:)) No to nije razlog da ne dodjete na Jack Daniels promociju i zivu svirku za oproshtaj od zimske sezone,pa se onda druzimo ponovo tek od septembra:P Sve to se deshava u Petak. 22.Maj-a, naravno svi ste pozvani,ULAZ JE BESPLATAN, mozda i neko pice:P

chege

Evo ja cu biti objektivan pa cu reci da izlazite u Apis.......:))

Shalim se naravno,ali Apis preko dana, nezamenljiva bashta, relax varijanta, uvek par stepeni niza temperautra nego bilo gde u gradu, dechije igralishte, wirelles internet besplatan naravno, i afterwork muzika:))

E sad shto se tiche vikend varijante svi dobro znate shta je u Apisu,pa ko voli nek izvoli,a za one koje ne vole, obecavam ponovo dobru zabavau u osvezenom Pabu od kraja avgusta ili pocetkom septembra....Do tad vam mashem i vidimo se po gradu :aq28: :aq28:

Tony Clifton

Citat: chege  20-05-2009, 21:54:12
       Evo ja cu biti objektivan pa cu reci da izlazite u Apis.......:))

Neka hvala  :aq14:  :aq01:

Citat: chege  20-05-2009, 21:54:12
       Shalim se naravno,ali Apis preko dana, nezamenljiva bashta, relax varijanta, uvek par stepeni niza temperautra nego bilo gde u gradu, dechije igralishte, wirelles internet besplatan naravno, i afterwork muzika:))

To stoji  :aq04:

ercha85

Stvarno je i u Apisu zadnji vikend unutra bilo 100 stepeni, jos je bilo puno ljudi, i jos su zatvarali ona pokretna vrata. Kada je nama pored vrata bilo vrucina, kako li je tek onima sto su malo dalje...
Pitanjce: Zasto moraju da se zatvaraju ova pokretna vrata... Komsijama smeta glasna muzika??? :-)

Andrijana

Kad ti banem u onaj Apis, bicu kao "bomba" ...   :xq005:  :xq005:  :xq005:

Tony Clifton

Citat: ercha85  21-05-2009, 10:40:31

Pitanjce: Zasto moraju da se zatvaraju ova pokretna vrata... Komsijama smeta glasna muzika??? :-)

Pa Fanta pravi probleme   :xq024: :xq024:

:aq21: :aq21: :aq21:

autentik

Citat: bevana  19-08-2009, 13:24:35
zna neko kad se otvara pub?

E to je pitanje na mestu..  stvarno mi nedostaje.. iako idem par puta cele zime.. ali se uvek extra provedem

autentik

ma meni lepo kad tebe vidim tamo i tvoj tatoo..

pa ja zbog toga..

Wlaja

Citat: bevana  19-08-2009, 16:36:38
pa raspitaj se,pa ce se gledamo

:xq009: :xq009:

Informacija je uskoro ... Ahahahah ... :D

autentik

polovina Septembra  bi trebalo da krene

Didi

Citat: autentik  19-08-2009, 15:36:43
ma meni lepo kad tebe vidim tamo i tvoj tatoo..

pa ja zbog toga..
kuku mene............jel zakopana ratna sekira  :xq024:

:aq21: :aq21: :aq21:

Andrijana

24.09.2009.  Otvaranje Pub-a

Rodjendanska zurka,
Jack Daniel's
Penthouse Band
Promocije, nagrade...

Informacije na telefon: 064/034-32-32

Sone

ohohoho :xq004:bice dobro

autentik

Idem  i Petak ili Subotu..

Sone

:aq06: ja sam tamo subotom obicno jeste vruce unutra ali idu i hladniji dani pa ce biti zezanja :aq28: