Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Irish Pab - Jagodina

Započeo autentik, 15-12-2008, 13:06:39

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

nesa_skazi_acelera

da sam mafijas kao oni sto drze pab svakog vikenda bih dovodio neke poznatije rock bendove ,a ne neke smejurije sto ne znaju da pevaju i sto sviraju samo tudje stvari.loko,akapulko,extreme,ga ,gi ,gu i tako jos par smejurija...
nema tamo niceg zanimljivog osim kada gostuje tanja jovicevic jednom u 3 godine.

krimortus

Citat: nesa_skazi_acelera  12-06-2010, 14:54:48
da sam mafijas kao oni sto drze pab svakog vikenda bih dovodio neke poznatije rock bendove ,a ne neke smejurije sto ne znaju da pevaju i sto sviraju samo tudje stvari.loko,akapulko,extreme,ga ,gi ,gu i tako jos par smejurija...
nema tamo niceg zanimljivog osim kada gostuje tanja jovicevic jednom u 3 godine.

izvini ali moras da budes mnogo dobro muzicki obrazovan da bi tako nesto komentarisao...pri tom mislim na LOCO...

nadam se da ce uskoro i MAKAO...jbt...imaju kontakt na you tube-u ne znam zasto ih niko ne zove iz Puba arghhhhh

https://www.youtube.com/watch?v=2wFE0-YE9dA

Wlaja

Citat: nesa_skazi_acelera  12-06-2010, 14:54:48

Mora da se gleda isplatljivost svakog benda koji dolazi. Mislim da je u radnom vremenu do 1 ovo najbolje sto moze.
Voleo bih i ja da dolaze velicine, ali ne isplati se.
Nije fora da bacash pare ako ih vec imash, fora je da se zaradi ili makar na nuli da budesh.

krimortus

LOCO BAND

PUB ....naravno

15.10.2010.

SEE YA

krimortus

krimortus

krimortus

dakle da ponovimo: sutra u nasem gradu LOCO BAND

krimortus

razvaaaaaalili su koNpletan PUB...

svaka caaaaaaast za LOCO

krimortus

tko gostuje sutra vece u PUB-u?

Wlaja

A zashto ponavljaju izvodjache?

Nemoguce da nisu chuli za druge osim Q pack, duo trio, loco, Ona Aleksandra ili kako vec. Samo oni se vrte vec 2 sezone. :S

Sone

nisu losi lepu svirku prave

krimortus

sta li ti sviraju??? prvi put cujem za njih...

ja ne znam koliko sam puta pitao da dovedu Makao, Kal...i sl...donosili smo i vizit kartice od Kal band-a i niko nista...sve isto...

krimortus

isto oni, nazalost...tako su bar najavili kad su svirali prosli petak

krimortus

krimortus

......nemam komentar zaista.....

jelenkos

Ma sta ima da idem,nema pusenja,treba da trcim na svakih dvadeset minuta napolje...bezveze...Zna li neko ima li poseban deo u pabu za pusace,posto po nekim mestima vec podelili lokale na dva dela,za pusace i nepusace????

autentik

tooooooooooo

sad ću da mogu u PAB-uda izdržim unutra više od 30 minuta

prošle zime budem 30 min pa izađem napolje da se nadišem vazduha, pošto je užasno zagušljivo od cigareta

autentik

jelenkos

Hhahahahaa ko prevari Srbina da postuje zakon,za nobelovu nagradu treba da se kandiduje..Bravo za "pusacke"kafice   :aq21:

krimortus

Citat: bevana  11-11-2010, 16:19:08
s obzirom da mogu da biraju da li ce biti iskljucivo za pusace ,ili nepusace.......ne verujem da ce biti problema.izabrace da budu iskljucivo za pusace,i to je to.danas sam na jednom kafeu videla veliku nalepnicu ,nesto tipa "ovde je dozvoljeno pusenje" .......

mislim da je PUB ima 80 kvadrata...tako da ipak ostaje nada za nas...makar da donji deo bude nepušacki :///