Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Savršeni Dan

Započeo autentik, 19-01-2009, 23:36:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ribica

Citat: gremlin  04-02-2009, 06:48:43
Pre koliko si otišla

3 godine,4 meseca,29 dana i 4h

gremlin

Si zadovoljna tamo...

ribica

pa mogu da kazem da sam zadovoljna,majka sam dvoje dece,imam skoro pa savrsen brak,moji roditelji su zdravi samo sto su daleko i eto...ukratko

gremlin

Čitaš li tamo domaće pisce i imali knjiga da se nabave na Srpskom jeziku. :aq22:

ribica

trenutno ne citam nista,sem novina,ne stizem...a sta je sa tobom? cime se bavis? da li imas porodicu?

gremlin

Ne bavim se ničim sem kucanjem po tastaturi, porodicu nemam.

Izuzimam koloniju gremlina koja je nastanjena na našim prostorima, oni mi nisu porodica, oni su više kao komunisti u komuni. :aq21:

ribica

nisam pitala tebe gremline,vec osobu koja se krije iza gremlinovog nicka :aq22:

gremlin

Bez posla sam pa sa gremlinom, pravim nerazumljive reklame na netu i pokušavam da nađem posao. :aq17:

zdravlje

gremlin

Za sad ništa, ali....

zdravlje

gremlin

...nikad se ne zna, posle svake kiše greje sunce!!! :aq17: :aq22:

bebironac

a danas savrseniji dan nego ikad,jutros rano oko pola sest otkrila sam da cu biti mama,jaooooo osecam se kao da me je udario brzi voz

ribica

pa bebironac,CESTITAM TI,drago mi je zbog tebe,sad ces tek da vidis sta je lepota zaivota...

Luna

bebironac,CESTITAM,od srca!!!!!!!!!!!!!!! 

bebironac

HVALA VAM OD SRCA!!!!!!  :xq001: :xq001: :xq001: :xq001: :xq001:

autentik

čestitam bebironac, tu su super vesti

bebironac

e sad autentice koju god muzicku zelju pozelim ne smes da me odbijes,znas kako narod kaze trudnjaca se nikad ne odbija  :aq01:

autentik

gremlin

Citat: bebironac  18-02-2009, 21:37:21
a danas savrseniji dan nego ikad,jutros rano oko pola sest otkrila sam da cu biti mama,jaooooo osecam se kao da me je udario brzi voz

Čestitam ronioče, stvarno si mi ulepšala dan sa ovakvim prvim vestima.

Čestitam i tati, pa kad prođe taj voz što vas je udario, proslavite to uz :aq26:

Ali ti pazi sada i ostavljaj cigare, ostavi cigare, ostavi cigare,ostavi cigare............, ali stvarno, moraš da misliš na tu novost od jutros. :aq17: :aq22: