Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ja sam jedna lepotica iz 1976te godine

Započeo lepotica76, 26-01-2009, 00:59:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Mariah

Citat: Dak  01-02-2009, 17:19:16
Citat: Luna  01-02-2009, 17:13:58
mi ne diskutujemo tvom domacem.
a i ja sada spremam veceru pa ne ubacujem krompire i pardajze u odgovore.

Hahahahahahaah...........

Ma nema veze,ubaci i neku telecu dzigericu pride!
:xq005: :xq005: :xq005:

government

bebironac

boze kakvih se gluposti nacitah,da li je moguce da neko ne zna ko je napravio sumarice????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemam reci,ona deca se u grobu sad prevrcu zbog tebe mala,nista gore od ljudske gluposti i neznanja....
autentik mislim da je vreme za cenzuru ovo i deca citaju

Mariah

Ma daj bebironac opusti se znam sta se tamo desilo i kad ,ali sumarice je tamo bilo mnooooogo pre hitlera,a i danas nije bog zna sta civilizacija u njemu,park sa puno spomenika,a nije hitler napravio sumarice nego PLANETA ZEMLJA!!! :xq002:

Luna

@bebi
znas li bebi sta nema kraja?
-svemir i ljudska glupost.

government

Hm, kaži roditeljima da dodju na razgovor!

Louis

Posle II Svetskog rata, cak i u Nemackoj i Austriji, niko nije dao detetu ime Adolf, jer je to sramota za njih :xq008:, a da se neko potpise kao Hitler, taj bi bio izbacen svud!
Samo kod nas izgleda da to pravilo ne vazi! :xq010:

Luna

Mariah

Bila sam pre neki dan u sumaricama... I jeste,kao i svo kopno na Zemlji nastale su i Sumarice! Suzbijanjem litosfernih ploca,isplivavanjem tla... Sve su to promene koje je nasa planeta primenila kako bi danas postojalo tlo na kome stojimo,a to ukljucuje i sumarice... :xq002:

Dak

Citat: Louis  01-02-2009, 21:19:54
Posle II Svetskog rata, cak i u Nemackoj i Austriji, niko nije dao detetu ime Adolf, jer je to sramota za njih :xq008:, a da se neko potpise kao Hitler, taj bi bio izbacen svud!
Samo kod nas izgleda da to pravilo ne vazi! :xq010:
Pa...Dado Topic je u stvari - Adolf Topic...

Luna

prodjoh svet,upoznah na stotine nacija,nista me vec davno ne cudi ni iznenadjuje..ali sada sam zanemela od cudjenja:
ZNAS LI TI DEVOJKO MARIAH KOLIKO SI ZASTANILA?

bebironac

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o cemu ova mala prica,mala mi pricamo o masovnoj grobnici i spomeniku V3 a ne o geografskom nastanku dog dela planete

boze ima li te

Louis

Jeste, al' nije rodjen u Nemackoj ili Austriji! :xq008:
Nego da preformulisemo pitanje Sumarica!
Po cemu su Sumarice postale poznate?

Mariah

JA NISAM ZASTRANILA! Sva sreca te obozavam geografiju! I da nije bilo Hitlera Sumarice bi postojalo,samo ne bi bilo obelezeno crnim pecatom smrti i zalosti! To je bio prvi zabelezeni slucaj u svetu,da neko STRELJA decu! To je obelezje Sumarica,ali ne i uzrok postojanja! :xq002:

bebironac

Citat: Louis  01-02-2009, 21:29:07
Jeste, al' nije rodjen u Nemackoj ili Austriji! :xq008:
Nego da preformulisemo pitanje Sumarica!
Po cemu su Sumarice postale poznate?

:aq07: :aq07: :aq07:

Louis

A u stvari, sta bi sa onom "lepoticom iz 1976te"?

bebironac

lepotici se zgadile ove gluposti koje ova mala pise ovde

Dak

Pa tamo je i ostala,jer je samo tada bila lepa-jer su sve bebe lepe :xq048:

Mariah

:xq002: :xq002: :xq002:
ZIVIM U KRAGUJEVCU I NARAVNO DA ZNAM ZA SPOMENIK V3,ZNAM KAKO SE I STA DESILO<ALI TI SI TA KOJA JE REKLA DA JE HITLER STVORIO SUMARICE! JA KAZEM DA NIJE<NASTALO JE NORMALNIM <PRIRODNOM PUTEM<ALI HITLER GA JE OBELEZIO ZA SVA VREMENA<UBIJANJEM UCENIKA IZ ODELJENJA V3 I NJIHOVIH UCITELJA<JER NIGDE U SVETU NIJE ZABELEZEN TAKO OKRUTAN I BEZDUSAN CIN! :aq17:

Luna

pa po isplivavanju tla su sumarice poznate,zar niste procitali?
sve je to zasluga svemira.
@mariah
devojko bila sam uvek tolerantna i diskutovala sa tobom sa postovanjem,ali ti ga mislim ne zasluzujes.
izvini,ali ti ne samo da si zanesena sa tim tvojim magijama nego si i izopacena.
ko si ti da nipodostavas hiljade zrtvi medju njima i dece i da ih uporedjujes sa tektonskim poremecajima u zemlji?
zar za tebe ljudi,normalni,nemaju nikakvu vrednost?
znas li sta je pietet? znam da neznas,zato se raspitaj.