Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ja sam jedna lepotica iz 1976te godine

Započeo lepotica76, 26-01-2009, 00:59:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

government

Pa  tehnički jeste tako, a jel se taj deo Kg-a i ranije zvao tako, mislim pre II rata.
Lepotinja samo bacila kosku i otišla

Luna

Citat: Mariah  01-02-2009, 21:39:50
:xq002: :xq002: :xq002:
ZIVIM U KRAGUJEVCU I NARAVNO DA ZNAM ZA SPOMENIK V3,ZNAM KAKO SE I STA DESILO<ALI TI SI TA KOJA JE REKLA DA JE HITLER STVORIO SUMARICE! JA KAZEM DA NIJE<NASTALO JE NORMALNIM <PRIRODNOM PUTEM<ALI HITLER GA JE OBELEZIO ZA SVA VREMENA<UBIJANJEM UCENIKA IZ ODELJENJA V3 I NJIHOVIH UCITELJA<JER NIGDE U SVETU NIJE ZABELEZEN TAKO OKRUTAN I BEZDUSAN CIN! :aq17:
budis se polako iz transa

government

Mada jedina asocijacija je 7000 mrtvih

Mariah

Citat: Luna  01-02-2009, 21:41:23
pa po isplivavanju tla su sumarice poznate,zar niste procitali?
sve je to zasluga svemira.
@mariah
devojko bila sam uvek tolerantna i diskutovala sa tobom sa postovanjem,ali ti ga mislim ne zasluzujes.
izvini,ali ti ne samo da si zanesena sa tim tvojim magijama nego si i izopacena.
ko si ti da nipodostavas hiljade zrtvi medju njima i dece i da ih uporedjujes sa tektonskim poremecajima u zemlji?
zar za tebe ljudi,normalni,nemaju nikakvu vrednost?
znas li sta je pietet? znam da neznas,zato se raspitaj.

Ja nikog ne uporedjujem. Prvo su nastale sumarice,a milionima godina kasnije,nazalost,bog da im dusu prosti,nastradali su djaci  i njihovi ucitelji. Sahranjeni su u sumaricama,gde im je podignut spomenik. Kraj price.

nickollica

alo bre ljudi.....
i kako ja da pisem ozbiljnije postove..
probao sam bacit' malo salu....ali ovde to izgleda ne vredi....
ovde se kopaju oci,svako svakog,napada,optuzuje...
:xq010:

Luna

nickollica

Luna

ne temu,izvini,vec smo piasali o sumaricama,sto nije nimalo veselo, a ti saljes post sa nekom sadrzinom koja uopste nije,po mome,bila prilagodjena tom trnutku.
ako se nasalis,a to svi radimo,da preknes nase prepucavanje,neka to bude neki prikladnii nacin .
nama je bila dovoljna i ona svemirka.
na to sam mislila.

gremlin

gremlin

Luna

etika,dragi gremlin!
nema veze sa higienom.
ali ipak darago mi je da mi se tako umilno obracas.

gremlin

Pa reko sam ti da mi je milo kada vidim tvoju poruku.

Mislim na tvoj pokušaj da počistiš nikolicu sa 4uma ("higijenski napad" :xq005:)

bebironac

ma nikolica nije plasljiv ne brinem se ja za njega.....tebe zenska nema pa nema,bas si nam nedostajala sinoc

nickollica

Citat: bevana  02-02-2009, 14:03:06
pa nema mene nedeljom....odmaram mozak...setam macku sto bi rekao stranac......

jel se javljao bosanac ponovo

ok ako cete tako....ali kakve veze ima ovaj post sa sumaricama sad ili ne daj boze sa temom....
ako cete higijenskim postupkom da cistite forum...pocnite prvo od svojih postova...

gremlin

STRANACH

Ma daj zar je moguce da samo jednom recju LEPOTICA izazove sve ovo,......

bebironac

niki malo si nam nervozan,vojnicki nastrojen

nickollica

Dak

Citat: nickollica  02-02-2009, 14:23:11
ok ako cete tako....ali kakve veze ima ovaj post sa sumaricama sad ili ne daj boze sa temom....
ako cete higijenskim postupkom da cistite forum...pocnite prvo od svojih postova...

Masa postova nema veze sa temama,kao sto si primetio.Ali...forum je posecen k'o nikad,

a nekima je cilj da nagruvaju postove smajlijima,crticama,tackicama,da salju post za postom...

gremlin

A nekima je cilj da stvarno i nešto kažu. :aq17: