Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Civilna Vojska

Započeo autentik, 26-01-2009, 18:03:02

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svilena

Citat: Ivanka  29-10-2009, 16:58:20
Ja i Black ko Mirko i Slavko!

:aq21: :aq21:
Bolje Mirko i Slavko, nego Boro i Ramiz  :aq02:

Black

Citat: Luna  29-10-2009, 17:00:14
Ozbiljno,da se vratimo na temu o vojsci!
Black,sta mislis,da si ti vece musko od onog ko sluzi civilnu vojsku? :aq14:
Objasni po cemu?

JOOOOOOOJ zar opet.....Al ajd. Prvo , napuštaš mamine skute i prvi put sam brišeš svoje dupe. Drugo , prvi put spavaš više od nedelju dana van svog krevetića i bez svog ćebenceta. Treće, zadužuješ staru i smrdljivu uniformu pa pojačavaš odbrambeni mehanizam svog tela. Četvrto , daju ti tešku pušku ( il mitraljez ) pa ojačavaš. Peto , čim ti daju pušku ( il mitraljez ) smatraju te odraslim pa ne možeš više da plačeš sam u mraku. Šesto , navikavaš se na konzerviranu hranu a to je dobro zarad kasnijeg kampovanja. Sedmo , čudiš se samom sebi kako si uspeo da za 3 sata iskopaš rov za stojeći stav pa ti još milo. Osmo , upoznaš još sličnih likova se raduju subotnjem kupanju. Deveto , počinješ redovno da se opijaš prigodom izlazaka u grad. I DESETO , kriješ kalendarče sa golom žernskom na poleđini i kradom precrtavaš dane do kuće...MALO LI JE ?

Ivanka

Svilena

dovoljno je ... što jes' , jes'  :aq21: :aq21: :aq21:

SunđerBoba

Au, braaaate!  :aq16:
Pa, stvarno vam nije lako  :aq18:

Luna

Opet mi nisi odgovorio:
PO CEMU SMATRAS DA SI TI VECE MUSKO OD ONIH U CIVILNOJ jer njih nazivas ljigavcima i sl.,? :aq15:

Ti si samo ispricao sta si radio u vojsci.

Black

Nisam ih nazvao ljigavcima , ne podmeći! Nazvao sam ih sisicama i slabićima jer za ono gore treba imat MUDA

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Black  29-10-2009, 17:10:41
Citat: Luna  29-10-2009, 17:00:14
Ozbiljno,da se vratimo na temu o vojsci!
Black,sta mislis,da si ti vece musko od onog ko sluzi civilnu vojsku? :aq14:
Objasni po cemu?

JOOOOOOOJ zar opet.....Al ajd. Prvo , napuštaš mamine skute i prvi put sam brišeš svoje dupe. Drugo , prvi put spavaš više od nedelju dana van svog krevetića i bez svog ćebenceta. Treće, zadužuješ staru i smrdljivu uniformu pa pojačavaš odbrambeni mehanizam svog tela. Četvrto , daju ti tešku pušku ( il mitraljez ) pa ojačavaš. Peto , čim ti daju pušku ( il mitraljez ) smatraju te odraslim pa ne možeš više da plačeš sam u mraku. Šesto , navikavaš se na konzerviranu hranu a to je dobro zarad kasnijeg kampovanja. Sedmo , čudiš se samom sebi kako si uspeo da za 3 sata iskopaš rov za stojeći stav pa ti još milo. Osmo , upoznaš još sličnih likova se raduju subotnjem kupanju. Deveto , počinješ redovno da se opijaš prigodom izlazaka u grad. I DESETO , kriješ kalendarče sa golom žernskom na poleđini i kradom precrtavaš dane do kuće...MALO LI JE ?

Ove prve stvari koje si nabrojao imaš i kad učiš srednju školu ili studiraš negde sa strane.

Luna

@black
Vrati se na pocetak ove teme pa ces videti kako si ih sve zvao,a to je sve slicno! :aq21:
rupu mogu i ja da iskopam i da jedem konzerve iako nemam muda   :aq21:
drugo,i ja sam celog zivota odvojena od mame .....
pusku i mitraljez sam imala 100 puta da sklapam i rasklapam na predvojnickoj,2 godine,cak isla na gadjanja na Gilje......i citala Front  :aq29:
a nemam testise!

pile moje,ako je po tome ipak ti nisi neka muskarcina  :xq001:

Black

Al ne možeš da pišaš u pisoar okačen na zid i da se briješ 2 x dnevno :xq068:

Luna

ko ti kaze..a kad se popnem na stolicu?! :aq29:
a za brijanje uhaaaaaaa ima jos toga i za vise puta dnevno  :xq005:

Black

Citat: Luna  29-10-2009, 21:31:59
ko ti kaze..a kad se popnem na stolicu?! :aq29:
a za brijanje uhaaaaaaa ima jos toga i za vise puta dnevno  :xq005:
kAM DA VIDI DEDA..... :xq008:

Luna

:xq005:
Vratimo se na temu.
Civilna vojska je vojska za muskarce koje zene obozvaju,nezne,pazljive i senzibilne! :xq001:

Kengurinjo

Citat: Luna  29-10-2009, 21:21:18
@black
Vrati se na pocetak ove teme pa ces videti kako si ih sve zvao,a to je sve slicno! :aq21:
rupu mogu i ja da iskopam i da jedem konzerve iako nemam muda   :aq21:
drugo,i ja sam celog zivota odvojena od mame .....
pusku i mitraljez sam imala 100 puta da sklapam i rasklapam na predvojnickoj,2 godine,cak isla na gadjanja na Gilje......i citala Front  :aq29:
a nemam testise!

pile moje,ako je po tome ipak ti nisi neka muskarcina  :xq001:

Ладно си имала предвојничку обуку? Брате, ја сам фасциниран..... хахахахахахахаха!!!!

Black

MA NEEEEEE...SKROZ POGREŠNO...VOJSKA JE ZA SMRDLJIVE , ZNOJAVE , DLAKAVE MAČO MUŠKARČINE , KOJE OBOŽAVAJU NEŽNE , OSETLJIVE I SENZIBILNE DAME....

Mac

Ma vojska je za toga ko voli vojska a za onoga ko ne voli za njega je i najbolje da ne ide u bilo kakvu vojsku. Prosto i jednostavno.

Luna

Citat: Black  29-10-2009, 21:39:01
MA NEEEEEE...SKROZ POGREŠNO...VOJSKA JE ZA SMRDLJIVE , ZNOJAVE , DLAKAVE MAČO MUŠKARČINE , KOJE OBOŽAVAJU NEŽNE , OSETLJIVE I SENZIBILNE DAME....
e bas da vidim tu koja voli to!  :aq21:

@Mac
samo nas izazovi pa posle vici utattaaaaaa

@kengur
briga me dal si fasciniran!  :aq18:

Ivanka

Ma, Luna, pusti im tu vojsku. Kad ostare i onako nemaju o čemu da pričaju nego o vojničkim danima.

Black

Citat: Ivanka  30-10-2009, 11:33:02
Ma, Luna, pusti im tu vojsku. Kad ostare i onako nemaju o čemu da pričaju nego o vojničkim danima.
KAD OSTARIMO PRIČAMO O VOJNIČKIM DANIMA I JOŠ O KOJEČEMU....EH , SEX JE LEPA STVAR I MI SE JE RADO SEĆAMO....

Luna

Citat: Black  30-10-2009, 16:34:46
KAD OSTARIMO PRIČAMO O VOJNIČKIM DANIMA I JOŠ O KOJEČEMU....EH , SEX JE LEPA STVAR I MI SE JE RADO SEĆAMO....

Napisi knjigu "Memoari vojnika Blacka"!  :xq001: