Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Dak

Pricaj malo o tome leba ti!Nisam znao da ima i toga...

Ko,koliko i tako to...

Armija

I kada vodis,i kada gubis
I kad lose krene ti

Uvek stobom bicu ja,

LJUBAVI MOJA JEDINA...

ARMIJA-JAGODINA

Armija

GOSIC SE VRATIO.  :xq004:  :xq004:  :xq004:  :xq004:  :xq004:  :xq004:

Je*ace vas Miljojko Gosic  :xq004: :xq066: :xq066: :xq066: :xq066:

autentik

Citat: Armija  03-05-2009, 21:44:07
GOSIC SE VRATIO.  :xq004:  :xq004:  :xq004:  :xq004:  :xq004:  :xq004:

Je*ace vas Miljojko Gosic  :xq004: :xq066: :xq066: :xq066: :xq066:

ozbiljno se vratio....

Gošić je i trebalo da ostane skroz do kraja, ne znam zašto su ga uopšte i menjali, pa bili smo u dosta dobroj poziciji

Black

I još kada Borac iz Čačka bude popio kaznu od - 6 bodova ( plus - 3 za pobedu protiv Vojvodine) eto nama opstanka...

autentik

uh sve neke teorije, ali mi se sviđa kako god

Black

Citat: autentik  04-05-2009, 17:48:44
uh sve neke teorije, ali mi se sviđa kako god
Pa nije to teorija nego pravila FSS. Sve jasno piše ....Kazne su DO 9 negativnih bodova (plus oduzimanje 3 boda koja su osvojena jer je Borac pobedio 1 : 0). Dok jednom ne smrkne , drugom ne svane...

Armija

Jeba*e vas Miljojko Gosic  :xq011: :xq011: :xq011:

ARMIJO,ARMIJO AJMO SVI U GLAS - JAGODINSKO PIVO JEDNO JE OD NAS hej !!!!

Ovolike pesme i moji postovi sve govore.Sledece sezone ako ostanemo u super ligu cekaju nas Zelena Armija,Ultra Semendria,Navijaci Bsk Borce neznam kako se zovu....I joss....

z.s.

Citat: Armija  05-05-2009, 12:36:17
Jeba*e vas Miljojko Gosic  :xq011: :xq011: :xq011:

ARMIJO,ARMIJO AJMO SVI U GLAS - JAGODINSKO PIVO JEDNO JE OD NAS hej !!!!

Ovolike pesme i moji postovi sve govore.Sledece sezone ako ostanemo u super ligu cekaju nas Zelena Armija,Ultra Semendria,Navijaci Bsk Borce neznam kako se zovu....I joss....

Vas deco samo tete u vrtiću mogu da čekaju , eventualno ponekog učiteljica
Nažalost ozbiljan sam 

z.s.

partizan : JAGODINA
        1  :  2          :aq05:

Tony Clifton

Kakve namestaljke... Ne znam da li mi verujete ali rekao sam burazeru da se spremi za  pobedu Jagodine ili protiv Partizana ili protiv C.Z. posle poraza od Cukarickog...

Black

BRAVO , JAGODINCI!!!!!Prvi put u životu sam navijao protiv  mog Partizana..... :xq004: ( pobeda je pobeda , ma kakva bila...)

autentik

Dak

Ljudi ja nisam mogao da verujem kada sam video rezultat!

Svaka cast jagodinci !!! (mada mi je prva misao bila-namestaljka,jbg)

Black

Sada sam gledao na SOS-kanalu reportažu i , ako je stvarno nameštaljka , onda je odrađena majstorski...Partizan je igrao sa rezervistima , mi smo bili konkretniji i preokrenuli rezultat ( Partizan je poveo ). Nama su ovi bodovi od životna važnosti , oni samo odrađuju posao jer su već osvojili prvenstvo. Još i trojica Parizanovaca igraju kod nas na pozajmici...e , sada da oderemo Zvezdu u subotu...

Dak

U koliko sati Black?Mozda mogu da gledam?!

Black

pa bila je reportaža u 22 i 30...Ma imaće i sutra snimak i na SOS-u i na TV Jagodina...nije šala , pobediti šampione..Gledaj TV Jagodinu sutra , najverovatnije uveče i videćeš ceo snimak

Dak

Pa malo sam ti ja daleko od Jagodine Black :xq011:Ali imam SOS na internetu,pa cu da bacim pogled.
Nego pitao sam za utakmicu Zvezda-Jagodina u stvari...U koliko je sati u subotu?

Black

Izvini , nesporazum je bio , nisam te razumeo...U subotu se igra u 17 sati ,  ne znam da li će biti prenosa

KIMI

Ocekivan rezultat sa Partizanom, i spontani vatromet u Jagodini! Ovakvi su komentari po sajtovima
.....a samo par minuta po zavrsetku meca u Jagodini je poceo vatromet, postena utakmica! :)
(vatromet, 10. maj 2009 21:40)
Auuu znaci pocelo je muvanje bodovima. Zar ne? Toliko o regularnosti i ove godine...
(miljan, 10. maj 2009 21:42)
Jagodina pobedila šampiona! Znači...Jagodina u kvalifikacijama za Ligu Šampiona!!!Ha-Ha-Ha!
(djshilja, 10. maj 2009 21:43)