Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 49 gostiju pregledaju ovu temu.

Alkar

Citat: Armija  10-09-2009, 23:01:06
Овом поруком покушавамо и желимо да скренемо пажњу Српском народу,а посебно грађанима Јагодине на то да смо врло,врло млада екипа која још доста тога треба да научи,када је у питању навијачка страст.
Posteno.
Lekcija broj 1
"Strast" ne moze da se nauci. Ili si strastven prema necemu ili nisi.

z.s.

Citat: Alkar  10-09-2009, 23:52:46
Citat: Armija  10-09-2009, 23:01:06
Овом поруком покушавамо и желимо да скренемо пажњу Српском народу,а посебно грађанима Јагодине на то да смо врло,врло млада екипа која још доста тога треба да научи,када је у питању навијачка страст.
Posteno.
Lekcija broj 1

"Strast" ne moze da se nauci. Ili si strastven prema necemu ili nisi.

A strast prema ovim bezvoljnim plaćenicima teško je pokazati ,uz svu moju dobru volju .   :xq010:

Armija

Ништа без нас.....
Почетак најаве ове утакмице све говори.Фудбалски клуб Јагодина из утакмице у утакмицу остварује све лошије резултате. У 5 колу ЈЕЛЕН СУПЕР ЛИГЕ,Јагодина на свом терену
дочекује једну врло квалитетну екипу,која зна да изненади. Из стручног штаба ФК Јагодина најављују једну праву фудбалску представу неби ли подигли публику на ноге. Зато је и време да се окупимо у што већем броју. Уз велику подршку навијача фудбалерима Јагодине биће много лакше да изађу из ове серије лоших резултата. На овој утакмици навијачка група
''АРМИЈА-ЈАГОДИНА'' прославиће 1 годину постојања групе....!!!

Јагодина - Јавор

Субота 19.10.2009 у 16:30ч

Скуп навијача је у 16ч на самом улазу у поток.
Молимо све који су у могућносто да дођу на скуп и навијају са нама. Исто тако желимо да кажемо да је са навијачима улаз на стадион бесплатан. Зато без оклевања дођите да навијамо заједно.

Година је прошла – проћиће још 100 !!!

АРМИЈА – ЈАГОДИНА

Black

Jagodina - Javor Ivanjica 2 - 0   ( Bojović 2. , Đilas 20. min)

Black

Kup Srbije 1/16 finala : Voždovac - Jagodina 0 : 1 , Jagodina ide dalje

autentik

opa.. lepo

ja to ne pratim..  ali vidim prevario sam se..

Sawovsky

Ja sam bio u Vozdovcu juce, fudbal je bio toliko dosadan da to nije zdravo :D

svajcarac

Nije ni prva a ni zadnja.
Vazan je rezultat!

autentik

Jagodina je igrala sa Hajdukom nerešeno

to je dobro.. izvulki smo bod..

z.s.

Danas (subota ) 15.30h JAGODINA - ČUKARIČKI
Svi pod krov    :aq07:

autentik

Citat: z.s.  03-10-2009, 08:02:05
Danas (subota ) 15.30h JAGODINA - ČUKARIČKI
Svi pod krov    :aq07:

Uh.. dobro me podseti

autentik

Fantastična igra

Pobeda Jagodine  2:0  Čukarički

Više slika ovde  https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija27.php

z.s.

Krivična prijava protiv fudbalera Čukaričkog
Autor: Tanjug | 04.10.2009. - 17:57

Uprava fudbalskog kluba Jagodina saopštila je danas da je policija u Jagodini podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera Čukaričkog Nebojše Joksimovića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilja van sportskog terena.

Sekretar Jagodine Slavko Gajin izjavio je danas da ima informaciju da je Joksimović uhapšen u Beogradu i da će sutra biti izveden pred istražnog sudiju u Jagodini.
U krivičnoj prijavi se navodi da je Joksimović po završetku jučerašnje utakmice između Jagodine i Čukaričkog, koju su domaćini dobili 2:0, zadao više udaraca u glavu navijaču Jagodine Draganu Penčiću (53). Penčiću je utvrđeno naprsnuće nosne kosti na dva mesta. Penčić je izjavio da je po završetku utakmice "pružio ruku Joksimoviću da bi mu čestitao na požrtvovanoj igri".
Fudbaler Čukaričkog je tada preskočio ogradu i udario ga je više puta. Teži incident sprečen je intervencijom policije. Policijska uprava u Jagodini nije se oglasila povodom ovog slučaja.

https://www.blic.rs/hronika.php?id=113832

autentik

Partizan je naravno pobedio Jagodinu  3:0

Black

u 1/8 finala fudbalskog Kupa srbije , Jagodina na svom terenu dočekuje FK Sevojno , Partizan gostuje u Novom sadu ekipi Proletera a Zvezda ide u Novi Pazar. Utakmice se igraju 28. 0ktobra

Armija

U Subotu svi na stadion JAGODINA-BSK BORCA.....

Utakmica pocinje u 14h,a skup ARMIJE u 13:30h ispred ulaza u potok....Podignimo adrenalin igracima,nek pobedjuju za nas....SVI SA NAMA U SUBOTU NA SEVER...CEKAMO VAS

ARMIJA-JAGODINA

autentik

Jagodina Pobedila BSK  rezultatom  2:0

autentik

Armija

Sreda JAGODINA-SEVOJNO  1/8 FINALA KUPA SRBIJE.....13H  svi na SEVER !!!

Black

Jagodina - Sevojno ( Kup Srbije) 1 - 0