Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 50 gostiju pregledaju ovu temu.

Kengurinjo

Једном годишње се напуни стадион, а он срамота да се да северна трибина. У принципу, за навијаче Звезде је мали и цео стадион, ако се узме просек посета на Звездиним утакмицама... Пази сад... На северној трибини Звездиног стадиона стаје више него на стадиону у Јагодини... Толико о томе... Уживај у сутрашњој утакмици...

autentik

Ma kad bi uzeli BOD to bi bilo extra, ali mislim da nemamo šanse protiv odlične zvezde

u svakom slučaju biće to lepa utakmica

FKJGD

Citat: Kengurinjo  12-03-2011, 00:22:10
Једном годишње се напуни стадион, а он срамота да се да северна трибина. У принципу, за навијаче Звезде је мали и цео стадион, ако се узме просек посета на Звездиним утакмицама... Пази сад... На северној трибини Звездиног стадиона стаје више него на стадиону у Јагодини... Толико о томе... Уживај у сутрашњој утакмици...

Ne lupaj...stadion ce da se napuni kako god okrenes i nemam ja nista protiv toga....Ali dali su sever zvezdinim navijacima, oni ce tamo da skacu i lome stolice, a ljudi koji prate Jagodinu svako kolo ce da idu da sede na jug... I zato ne lupaj molim te! A klub treba da privlaci svoje navijace a ne navijace crvene zvezde zato sto se zna da polovina Jagodinaca navija za zvezdu!

autentik

pa malo da se pare operu - mora da se i lomi

nego Jagodina 0 : 2 Zvezda

e sad više neću da gledam fudbal, ovo je bila zadnja utakmica

Ovo je klasičan primer nameštene utakmice

autentik

Kengurinjo

Citat: FKJGD  12-03-2011, 10:45:44

Ne lupaj...stadion ce da se napuni kako god okrenes i nemam ja nista protiv toga....Ali dali su sever zvezdinim navijacima, oni ce tamo da skacu i lome stolice, a ljudi koji prate Jagodinu svako kolo ce da idu da sede na jug... I zato ne lupaj molim te! A klub treba da privlaci svoje navijace a ne navijace crvene zvezde zato sto se zna da polovina Jagodinaca navija za zvezdu!

Стадион Јагодине није пун исто када игра Звезда у Јагодини и када игра ОФК или Војводина. Дакле не лупам... Е, сад. Колико сам приметио ни једна столица није поломњена... Замисли да је онолика маса била изложена сунцу? Па клинци су падали у несвест... У још једном податку си се зезнуо. На северној трибини је било најмање Јагодинаца!!!! Било је ту људи из свих крајева земље... Конкретно, били су ми другари из Врања, Београда и Крагујевца.... Па и наравно да ће цела Јагодина да навија или за Звезду или за Партизан... Не мислиш ваљда да ће навијати за Јагодину?!

GODO

Navijacima Partizana i Zvezde treba dati i sever i jug da napune. Onih deset navijaca Jagodine sa severa prebaciti u lozu a politicare iz loze izbaciti.

vesna05

Mene zanima da li je neko mozda snimio avion u poluvremenu ? :D

autentik

FKJGD

Citat: Kengurinjo  12-03-2011, 17:17:20

Стадион Јагодине није пун исто када игра Звезда у Јагодини и када игра ОФК или Војводина. Дакле не лупам... Е, сад. Колико сам приметио ни једна столица није поломњена... Замисли да је онолика маса била изложена сунцу? Па клинци су падали у несвест... У још једном податку си се зезнуо. На северној трибини је било најмање Јагодинаца!!!! Било је ту људи из свих крајева земље... Конкретно, били су ми другари из Врања, Београда и Крагујевца.... Па и наравно да ће цела Јагодина да навија или за Звезду или за Партизан... Не мислиш ваљда да ће навијати за Јагодину?!

Zbog toga nam je i liga i stanje na tribinama ovakvo kakvo je. Zato sto se Jagodina i ostali "manji" klubovi ponasaju kao filijale jednog od blizanaca... I Zato zvezda i partizan gde god da odu, igraju kao domacini i imaju domacinsko sudjenje. A sto se tice tih klinaca sto padaju u nesvest, neka im doktor zabrani izlaganje suncu i stresu i neka prestanu da idu na utakmice.Jesi li ti svestan koliko je stadiona u srbiji pokriveno??? Tako da nemoj da mi prodajes te price o suncu i padanju u nesvest.  Na ovom stadionu JUG je tribina namenjena za goste i tako treba da bude bez obzira da li dolazi Javor,Zvezda,Mancester,FK LUGOMIR ili nznm ko vec.
Ista ova uprava je oterala EXTREME sa stadiona, a ovakvim odlukama oterace i ovo malo ljudi koji su ostali da prate fudbal... Covece budimo realni polovina severa su bili klinci i takozvani navijaci koji nisu videli M od Marakane a ovde mi glume neke velike navijace.
Da me ne shvatis pogresno, navijacima svaka cast za navijanje, a za stolice nisam bas siguran i nznm kako si ti primetio da se sve ostale citave, jer ako ih nisu ubacali na teren ne znaci da ih nisu lomili. Nemam ja nista protiv navijaca zvezde bez obzira odakle su (smatram da je pogresno navijati za nekog zato sto je najbolji ili zato sto je bio svetski sampion, i licno to smatram kompleksom) ali cinjenica je da Zvezda i Partizan imaju otvoren put do vrha tabele. Pa pogledaj Vojvodinu. Imaju kvalitetniji tim od Zvezde, ali jbg Zvezda je Zvezda i njoj se svi sklanjaju..

Kengurinjo

Стадиони у мањим срединама су празни, јер се игра не квалитетан фудбал. А што се суђења тиче... Јагодина је добила на ЈНА Партизан, такође тај исти Партизан је играо 0:0 са Јагодином, Јагодини је на Маракани свиран пенал на 2:1 за Звезду... Даље, клинци су падали у несвест због гужве, сунца и врућине... Опет, дај Боже да је било 10% Јагодинаца на северу... На утакмице се почиње да се иде са 15, 16 година... А сада о тим комплексима... Звезда је била Првак Европе и света, али Звезда није узела титулу 3 године... Тако да не можеш да називаш те људе комплексашима... Човек под утицајем ћалета, стрица, ујке, деде или под утицајем неког другог почиње да навија за један клуб. Ретки су примери људи који се сами определе да навијају за ЗВЕЗДУ или ПАРТИЗАН... А о квалитету Војводине у односу на Звезду не желим да говорим... Е, сад Екстреме није отерала управа... Екстремне су чинили момци који су навијали или за Звезду или за Партизан. Када је Јагодина ушла у Супер лигу, група се распала из очигледних разлога...  А сада да те питам. Колико је људи гледало Јагодину док је играла Зону и када се брукала са Моравом Неги? 50,60,100? Зар не мислиш да је комплекс сада навијати за Јагодину када игра Супер лигу, а када је служила за гол разлику навијати за Звезду или Партизан? Ко ће гледати Зону, јел?

srki035

Citat: Kengurinjo  12-03-2011, 17:17:20

Ove dve zadnje recenice su vrlo promisljeno napisane,a o fudbalu i navijanu vidi se da nemas blage veze,izgleda da su tebe stvarno baba i deda ucili za kog i kako  da navijas.Ja bih savetovao svim Jagodincima da bar kad Jagodina igra u Jagodini navijaju  bez obzira protiv koga igra za nasu Jagodinu.I ne samo u fudbalu nego u bilo kom sportu,jer sta su klubovi bez navijaca.

autentik

ja jesam partizanovac ali kad igra protiv Jagodine navijam za Jagodinu

Moj grad jbg..

Kengurinjo

Немој Срки да вређаш... О фудбалу, а поготову о навијању много знам... А нису ме ни баба, а ни деда учили за кога да навијам... Једноставно таква су била времена... Ја мали, ћале радио у Загребу... Отишли да гледамо Динамо - Звезда... После годину дана од те утакмице, Звезда је постала првак Европе... И тада заиста није било тешко одлучити за кога навијати... Звезду сам гледао преко 200 пута, како на Маракани, тако и по разним вукојебинама... Почев од Зрењанина, преко Чачка, Лучана, Крушевца, Смедерева, па до Никшића, Голубовца и Подгорице... И не могу навијати за Јагодину...

autentik

to jeste

ja nikad nisam gledao partizan sem zadnjih godina u jagodini

tako da mogu da navijam za jagodinu ali sam i dalje partizanovac

Kengurinjo

Аутентик, и ја навијам за Јагодину када игра против Партизана :)

srki035

Citat: Kengurinjo  14-03-2011, 16:31:49
Немој Срки да вређаш... О фудбалу, а поготову о навијању много знам... А нису ме ни баба, а ни деда учили за кога да навијам... Једноставно таква су била времена... Ја мали, ћале радио у Загребу... Отишли да гледамо Динамо - Звезда... После годину дана од те утакмице, Звезда је постала првак Европе... И тада заиста није било тешко одлучити за кога навијати... Звезду сам гледао преко 200 пута, како на Маракани, тако и по разним вукојебинама... Почев од Зрењанина, преко Чачка, Лучана, Крушевца, Смедерева, па до Никшића, Голубовца и Подгорице... И не могу навијати за Јагодину...
Ovo ti daje jos manje pravo da pises da cela Jagodina treba da navija za Zvezdu,i ja navijam za Zvezdu i gledao samo mnogo utakmica ali ko god da dodje u Jagodinu uvek cu navijati za Jagodinu.Ako je tebi Jagodina privremeno prebivaliste i nista ti ne znaci ovaj veliki uspeh sto Jagodina uopste igra super ligu nemoj da pozivas ljude iz Jagodine da navijaju za onaj klub za koji ti navijas.

FKJGD

Imamo drugacije poglede na to navijanje i to je to... Nema tu rasprave neke ja smatram jedno ti drugo, a sto se mene tice ti mozes da navijas i za Dinamo i za FK Lugomir jer je to tvoje pravo, zar ne?
Ja sam samo rekao da je uprava Jagodine lose postupila kada je dala Zvezdi severnu tribinu, i izneo svoje misljenje o upravi kluba.
A strasno me nerviraju ljudi koji nisu otisli ni na jednu utakmicu svog kluba a znaju da prozivaju nekoga ko navija za Jagodinu, ili bilo koj manji klub.
:)

Kengurinjo

Без локал патриотизма, молим... Ја као и мој отац, деда, прадеда, чукундеда, наврндеда, курђел, аскурђел смо сви рођени у Јагодини. И толико о томе, а сада да се вратимо фудбалу. Нисам написао да цела Јагодина треба да навија за Звезду, већ и за Партизан... То је сасвим нормално... А моје је лично право да позивам кога год хоћу да навија за Звезду, Партизан, Рад, Бежанију, Раднички из Ниша или Интер из Милана... Наравно да је велики успех Јагодине што игра Супер лигу!!! Па погледај... Један Крагујевац, Ниш, Сомбор, Ваљево, Врање, Краљево немају супелигаша, а Јагодина има! То је невероватан успех за тако мали град!!! Још има и супер модеран стадион који ће ускоро испуњавати услове које прописује УЕФА за одигравање међународних утакмица!!! Пази, супер је то да што више клубова буду ван Београда, да се мало разбије "трамвај лига"...

srki035

Па и наравно да ће цела Јагодина да навија или за Звезду или за Партизан... Не мислиш ваљда да ће навијати за Јагодину?!

A sta ti onda ovo znaci